Connect with us
Enterijer

Enmon SHOWROOM – Nova dimenzija u obraćanju klijentima

Objavljeno

:

SHOWROOM - ENMON Project Space

Svetski trendovi, aspekt po aspekt, uselili su se i u našu zemlju. Domaće kompanije, uz adekvatnu edukaciju svojih timova, sasvim sigurno krče put koji će rezultirati modernizacijom poslovanja, pogotovo iz sfere usluge i prezentacije.

Kako bi odgovorili na ove, čini se sve veće zahteve tržišta, kompanija ENMON – najpoznatija domaća kompanija keramike i kupatilskog opremanja, otvorila je impresivan showroom posvećen projektima.

Već na samom ulasku u ovaj moderan i fascinantan objekat, stiče se utisak da ovo nije obična ni svakodnevna priča, već upravo onakva kakvu nemamo prilike često da viđamo u ovakvim delatnostima na teritoriji naše zemlje. Tim ljudi, na čije čelo je u ovom projektu stao Vedran Prole – project manager, odgovoran je za izgled i prezentaciju showrooma koji je više presedan, nego pravilo u ovoj sferi.

I baš poput ljudi koji pomeraju granice na mestu na koje dođu, Vedran je u ENMON doneo jedan specifičan pristup napravivši ENMON PROJECT SPACE koji ima za zadatak da se obrati malo drugačijem kupcu nego što je to bio slučaj ranije.

SHOWROOM - ENMON Project Space

SHOWROOM – ENMON Project Space

ENMON – poznat prvenstveno po povoljnim pločicama i proizvodima za opremanje kupatila, dobio je ovim prostorom jednu drugačiju dimenziju – svetsku, modernu i stvorenu za velike projekte u svom obraćanju stručnom licu – arhitekti, investitoru, dizajneru enterijera.

Naime, jedan arhitekta koji želi da odgovori na želje svog klijenta, na ovom mestu može da nađe baš sve što bi moglo da projekat iza kog želi da stane, učini njegovim arhitektonskim kredom na koji će biti ponosan u godinama posle toga.

Vedran Prole, idejni tvorac ovog prostora, uspeo je ne samo da prezentuje italijanske i španske pločice iz ENMON kolekcije koje pričaju same za sebe, već da i one povoljnije proizvode smesti u kreativan ambijent koji će ih plasirati više nego što je to ranije bio slučaj.

Kao tehničko lice ovaj stručnjak je kao projektant uspeo da izvuče najviše što se može i pokaže kako cena nije merilo lepote, već je upravo kreativnost i osećaj za prostor nešto što će ostati upamćeno i zapaženo u svakom domu. Na kraju priče, to i jeste cilj svakog klijenta koji angažuje arhitektu – da napravi malo čudo sa ograničenim sredstvima.

Cilj ovakvog showrooma jeste da arhitekta bude ispraćen kako idejno, tako i proizvodima kojim će opskbiti objekat za koji je angažovan.

SHOWROOM - ENMON Project Space

SHOWROOM – ENMON Project Space

Dakle, ENMON jeste ovakvim prostorom pokazao da je spreman da postavi standarde i zada domaći zadatak svojim kolegama iz ove delatnosti.

ENMON je spreman da se posveti i uloži sve svoje najbolje kapacitete kako bi krajnji korisnik poneo impresiju koja eksplicitno govori – da si nekome važan i da je odlučan da da celog sebe za tvoje zadovoljstvo i specifičan izgled tvog prostora.

ENMON d.o.o.
A. Bulevar Oslobođenja 205, 11000 Beograd
T. +381 11 785 6060
F. +381 11 785 6020
E. office@enmongroup.com
W. www.enmongroup.com

Advertisement reklama na grenef portalu

Izdvojeno

Sa portala

Energetska efikasnost objekata Energetska efikasnost objekata
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Energetska efikasnost objekata u kriznom vremenu

Radeći u polju energetske efikasnosti objekata poslednjih 10-ak godina, na mnogobrojnim projektima različitih nivoa energetske efikasnosti i održivosti u najširem...

Ytong zelena gradnja Ytong zelena gradnja
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Zelena gradnja i najvažnije odlike

“Zelenim” se nazivaju oni objekti koji su građeni po principima održive gradnje. Najvažnije odlike „zelene gradnje“ su: manja potrošnja energije...

Antenall tim za projektnu podršku na projektima Antenall tim za projektnu podršku na projektima
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Kako naći najbolju podršku za vaš projekat?

Velika tražnja dovela je i do hiper ponude gde nije lako razaznati kome se obratiti od inženjera, arhitekata, projektnih biroa...

Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Najbolji način za smanjenje troškova i emisija štetnih gasova

S obzirom na to da se kompanije širom sveta suočavaju s ogromnim pritiskom kada je reč o troškovima energije i...

Divus Apartmani Divčibare Divus Apartmani Divčibare
Arhitektura2 meseca ranije

ENERGY NET predstavlja najnoviji projekat Divus apartmani Divčibare

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET već više od 30...

Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču
Arhitektura3 meseca ranije

Vegetativni zidovi u arhitekturi

Vegetativni zidovi koji fasadni omotač pretvaraju iz statičnog u dinamičan odnos prema posmatraču, u gustim urbanim sredinama imaju veliki potencijal...

Sadržaj

Popularno