Connect with us
Novosti

Poklon za dan zaljubljenih – top 5 ideja

Dan zaljubljenih, proslava ljubavi i naklonosti, sve je bliže, i potraga za savršenim poklonom kako biste izrazili svoja osećanja je u toku. Dok su police pune raznih opcija, od čokolada do nakita, složićete se, da pronalaženje poklona za dan zaljubljenih zna biti izazov. U nastavku vam predstavljamo top 5 ideja kako da ovogodišnji praznik ljubavi, dočekajte spremni, sa manje stresa i sa jedinstvenim poklonom za voljenu osobu.

Klasika koja radi

Jedan od vremenskih klasika koji nikada neće izneveriti jeste cveće. Iako su ruže sinonim romantike, nemojte ostati samo na njim. Birajte omiljeni cvet vašeg partnera i trudite se da mu date posebnu ambalažu. Da li će to biti cvet u tegli, balonu, personalizovanoj korpi zajedno sa voćem, od volje vam. Birajte ono što se vama dopada, jer kada se vama dopada, vi zračite i tu energiju prebacujete na partnera, koji će sijati baš kao i vi.

I ne zaboravite, cveće je podjednako nežan, romantičan i pravi kako za nežniji pol, tako i za gospodina savršenog.

Put do srca vodi…

Ljubitelji lepih zalogaja, uvek će se oduševiti košaricom punom omiljenih poslastica, gurmanskih grickalice ili izborom finih vina. Još, ako ste iskazali svoje kulinarske sposobnosti i iste sami napravili i dodatno fino upakovali u ukrasne kutije, srećni neće biti nigde kraja.

lizalica u obliku srca i vino

Poklon za dan zaljubljenih/ Foto: pexels.com

Ukoliko želite, dobrom ukusu možete dati i dozu romantike uz sentimantalne porukice ljubavi , koje će svoju vrednost imati i nakon što se poslastice pojedu.

Ljubav je samo reč

Veoma često možemo čuti koliko je važno što pre preći sa reči na dela. Međutim, ako znate sa rečima, krajnje je vreme da ih pretvorite u delo. Za početak neka bude u formi pisma. Slaganjem reči napravite, možda ne najlepšu, ali sigurno najiskreniju emotivnu slagalicu. Zapakujte to pismo u neki fini, mirišljavi papir i pošaljite poštom na adresu. Budite sigurno da će to biti poklon godine.

crveni koverat, srca i ruža

Pismo poklon za dan zaljubljenih/ Foto: pexels.com

Take me to the magic of the moment

Sve dođe i prođe, ali sećanja uvek ostaju. Nije li tako? A, najlepša sećanja se grade na putovanjima. Zato, odvojite se od tehnologije, spojite praznike i odvedite voljenu osobu u obilazak neke vinarije, na izlet ili romantični vikend. Uživajte u prirodi, wellness programima, vinima, u upoznavanju novog kraja i ljudi. Gradite zajednička iskustva, jer i ona će vas graditi kao celinu.

Putovanja oplemenjuju, hrane dušu i zajedno sa ljubavlju pune srce. Pa, kao poklon za Dan zaljubljenih sve ovo se čini kao skroz jedna dobra varijanta. Nije li tako?

Birajte održivu ljubav

Iako je vino piće ljubavi, ipak, ukoliko želite da opijete sva čula birajte sveće. Da. Baš tako. Mirišljave sveće. A, evo i zašto. One su simbol opuštanja, romantike, lepih emocija i još lepših iskustava. Uz mirišljave sveće, telo se opušta, misli smiruju, čula izoštravaju, a ljubav vlada. Danas možete pronaći takve sveće koje će vas oduševiti ne samo mirisom i bojom svetlosti koju odaju, zadiviće vas pucketavim zvukom koji nastaje paljenjem njihovog drvenog fitilja i raznežiti sofisticiranom ambalažom u koju su smešteni.

sveća u staklenoj čaši

Coco candle mirišljava sveća

Ukoliko izaberete ove mirišljave sveće čije se priče kreću od opijajuće jagode, preko umirujuće lavande do eksplozivnih citrusa, važno je da znate da je u njihovo stvaranje pored prirodnog voska neko uneo i svoje kreativne momente, široku dušu i otvoreno srce. Ne čini li vam se ta duša i to srce od nekud poznati i bliski? Ista ona količina ljubavi iz koje su sveće nastale i ona kojom ih darujete voljenoj osobi čine da se ove mirišljave sveće čine pravim poklonom za Dan zaljubljenih.

I to nije sve. Ne samo da ćete deliti i negovati ljubav, kupovinom ovih sveća, učinićete da u uživanju i širenju ljubavi učestvuju i buduće generacije. Ne, nećete im držati sveću. Naprotiv, pružićete im šansu da oni podjednako lepo uživaju kao i vi. A znate li zašto? Zato što izborom mirišljavih sveća, birate lepotu svetlosnih boja nastalu iz prirodnog voska, sa handmade tehnologijom. Birate ekološki proizvod bez štetnih materija, koji uz reciklirano pakovanje, nema negativni uticaj na životnu sredinu. Drugim rečima, mirišljave sveće sa smanjenim ekološkim otiskom proizvodnje, idealni su održivi poklon za Dan zaljubljenih, koji će održati vašu, ali i sve buduće ljubavi stvaranjem jedne čiste, zdrave, održive budućnosti.

Umesto zaključka

Pa, bićemo slobodni da zaključimo da će ovogodišnji Dan zaljubljenih biti praznik ljubavi i pravih poklona u kojima će podjednako uživati osoba koja je dobila poklon, ali i vi koji ste je usrećili tim poklonom.

Pa nije li lep ovaj život u kome ljubav vlada ? Još kako. Zato, širimo ljubav, jer iz iste smo i stvoreni.