Connect with us
Enterijer

Brend redefiniše prostor – SQUARE AFFAIR

Objavljeno

:

Jovan Milivojević,

INTERVJU: JOVAN MILIVOJEVIĆ, direktor prodaje i marketinga kompanije “Square Affair Keramika Kanjiža”

GOSPODINE MILIVOJEVIĆU, U PROTEKLOM PERIODU UPOZNALI STE NAS SA FENOMENALNIM REZULTATIMA KOJI SU OBELEŽILI 2017. GODINU. ONO ŠTO NAS ZANIMA JESTE ŠTA STE PRIPREMILI ZA 2018. GODINU I SA KOJIM NOVITETIMA ULAZITE U NOVU SEZONU?

Rekordni poslovni rezultati koje smo postigli tokom 2017. godine za nas su samo jedan stepenik više, i podsećanje na to da uvek moramo biti bolji, pre svega od sebe samih. Postavili smo visoke standarde u svim segmentima poslovanja, i pred nama je sada zadatak da opravdamo lidersku poziciju i popnemo se za još jednu lestvicu više.

Upravo je zato Keramika Kanjiža u 2018. godinu ušla sa brojnim novitetima. Pre svega, u redovnu proizvodnju uveli smo nove mašine, od kojih smo posebno ponosni na dve prese jačine 5.000 tona, kojima se može pohvaliti samo nekolicina proizvođača u Evropi. Zahvaljujući njima, na tržište u 2018. godini izlazimo sa pločicama čuvenog Gres Porcelain kvaliteta i velikih dimenzija. Naš prodajni asortiman se proširio, i sada u našem portfoliju imamo atraktivne dimenzije među kojima su za pod 20×80, 30×60, 15×60, 60×60, 45×45 i za zid 20×60.
Osim novog kvaliteta i dimenzija, dodatno smo razvili naše dekore i dizajn, među kojima su apsolutne zvezde naše replike prirodnih i građevinskim materijala.

Sve ovo je dodatno unapređeno optičko laserskom kontrolom kvaliteta, koja detektuje i najmanje imperfekcije. Zahvaljujući tome, mi danas klijentima isporučujemo isključivo savršenstvo.

JOVAN MILIVOJEVIĆ direktor prodaje i marketinga kompanije “Square Affair Keramika Kanjiža”

JOVAN MILIVOJEVIĆ, direktor prodaje i marketinga kompanije “Square Affair Keramika Kanjiža”

OSIM NOVIH DIMENZIJA I DIGITALIZOVANE PROIZVODNJE, PRIMETILI SMO I DA SU VAŠI DIGITAL PROFILI PROŠLI FAZU RENOVIRANJA. SVI SMO IŠČEKIVALI DA VIDIMO O ČEMU SE RADI. RECITE NAM NEŠTO VIŠE O TOME?

Nov proizvodni portfolio, unapređen dizajn i kvalitet, doveli su do toga da smo postavili i nove poslovne ciljeve. Ideja nam je da povećamo prodaju, zadržimo procenat izvoza od 50% i otvorimo nova tržišta sa akcentom na zapadnu Evropu. Sve ovo je pratilo i ozbiljno istraživanje domaćih i evropskih potrošača. Došli smo do zaključka da se zahvaljujući rapidnoj ekspaniziji društvenih mreža i protoka informacija online, domaći potrošači ni najmanje ne razlikuju od inostranih. Svi oni podrazumevaju kvalitet proizvoda, tržišta su puna najrazličitije ponude. Ono što žele jeste pametna kupovina, osećaj posebnosti, kao i da proizvodi budu fokusirani na njihove potrebe, životni stil i navike.

Različite namene novih formata i dezena, i širokim spektrom njihovog kombinovanja, brend postaje pouzdan partner ličnih potreba kupaca i njihovog životnog stila. Brend je evoluirao prateći svetske trendove u svim segmentima i otvorio nove mogućnosti za redefinisanje prostora. Tako je nastalo i novo ime – Square Affair.

Novo ime brenda sada kupcima obećava avanturu uređenja prostora i beskrajne mogućnosti iskazivanja ličnih afiniteta. Sa druge strane, engleski naziv daje prizvuk internacionalnog brenda, što je postalo važno kako domaćem potrošaču tako i kupcima širom Evrope.

Sa ponosom mogu da kažem da smo naišli na veliki broj pozitivnih reakcija. Sada nastavljamo dalje i krećemo u aktivnu kampanju promocije, kako novog imena tako i novih proizvoda.

JOVAN MILIVOJEVIĆ direktor prodaje i marketinga kompanije “Square Affair Keramika Kanjiža”

JOVAN MILIVOJEVIĆ, direktor prodaje i marketinga kompanije “Square Affair Keramika Kanjiža”

VI STE OVE SEZONE „NAPALI“ TRŽIŠTE SVIM SNAGAMA – OTVARATE I SHOWROOM U BEOGRADU. KOJI SU VAŠI CILJEVI I ŠTA OČEKUJETE OD OVE AKTIVNOSTI?

Nov proizvodni portfolio za nas znači i nove mogućnosti i ciljeve. Pre svega, u domenu projekata, za koje do ove godine nismo imali adekvatan proizvod. Sada, kada proizvodimo pločice gres kvaliteta, želimo da pokažemo arhitektama i investitorima šta sve možemo da im ponudimo, ali i na koji način možemo da personalizujemo proizvodnju za njihove potrebe.

Veliku ulogu u ovom poduhvatu ima i dizajnerski tim – novi dizajn proizvoda su razvili besprekorno, pažljivo prateći inpute našeg komercijalnog sektora, i sada imamo mnogo veću ponudu dekora, pogotovo onih koji su namenjeni projektima kako za stambene tako i za poslovne objekte. Showroom je bio logičan sledeći korak jer se pokazala potreba za mestom gde ćemo ugostiti arhitekte, investitore i naše najveće kupce i partnere. Ovde će im biti omogućeno da na licu mesta pogledaju kompletan asortiman, raspitaju se o tehničkim karakteristikama, atestima, ali i personalizaciji proizvoda za određen projekat. Uz to, uvek će moći da dožive virtuelnu turu kroz našu fabriku, a pripremamo i posebnu aplikaciju koja će dosta pomoći u odabiru pločica za određene vrste prostora.

OSIM USPEŠNOG POSLOVANJA, VI STE KOMPANIJA POZNATA PO TOME ŠTO BRINETE O ZAJEDNICI U KOJOJ POSLUJETE. MOŽETE LI NAM REĆI NEŠTO VIŠE O TOME?

Osim što smo u proteklih nekoliko godina posebnu pažnju posvetili društveno-odgovornom poslovanju i donacijama, dodatno smo se fokusirali na energetsku efikasnost proizvodnog pogona i zaštitu životne sredine. Značajna finansijska sredstva su uložena u sisteme za prečišćavanje otpadne vode u fabrici i njeno ponovno vraćanje u proizvodni pogon kao tehničku vodu. Uz to, postavili smo i sistem za korišćenje viška toplotne energije koju emituju peći pri proizvodnji, pa se tako svi delovi fabrike greju, koristeći već postojeću „otpadnu“ toplotu, koja ne ide u atmosferu, već je mi vraćamo u upotrebu.

Upravo zato smo postali prvi proizvođač pločica koji je dobio IPPC integrisanu dozvolu poslovanja Sekretarijata za Urbanizam i zaštitu životne sredine. Osim toga, svi naši proizvodi su ekološki što potvrđuje i eko znak „Prijatelj životne sredine“, na koji smo veoma ponosni.

Kompanija će nastaviti da se razvija u ovom pravcu, jer smatramo da su zajednica i okolina u kojoj poslujemo jednako važan segment kao poslovni rezultati i prihodi.

KERAMIKA KANJIŽA doo
Horgoški put BB, 24420 Kanjiža, Srbija
Tel: +381 (0) 24 874-211
E: kontakt@keramikakanjiza.com
W: www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža

Advertisement reklama na grenef portalu

Izdvojeno

Sa portala

Energetska efikasnost objekata Energetska efikasnost objekata
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Energetska efikasnost objekata u kriznom vremenu

Radeći u polju energetske efikasnosti objekata poslednjih 10-ak godina, na mnogobrojnim projektima različitih nivoa energetske efikasnosti i održivosti u najširem...

Ytong zelena gradnja Ytong zelena gradnja
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Zelena gradnja i najvažnije odlike

“Zelenim” se nazivaju oni objekti koji su građeni po principima održive gradnje. Najvažnije odlike „zelene gradnje“ su: manja potrošnja energije...

Antenall tim za projektnu podršku na projektima Antenall tim za projektnu podršku na projektima
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Kako naći najbolju podršku za vaš projekat?

Velika tražnja dovela je i do hiper ponude gde nije lako razaznati kome se obratiti od inženjera, arhitekata, projektnih biroa...

Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Najbolji način za smanjenje troškova i emisija štetnih gasova

S obzirom na to da se kompanije širom sveta suočavaju s ogromnim pritiskom kada je reč o troškovima energije i...

Divus Apartmani Divčibare Divus Apartmani Divčibare
Arhitektura2 meseca ranije

ENERGY NET predstavlja najnoviji projekat Divus apartmani Divčibare

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET već više od 30...

Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču
Arhitektura3 meseca ranije

Vegetativni zidovi u arhitekturi

Vegetativni zidovi koji fasadni omotač pretvaraju iz statičnog u dinamičan odnos prema posmatraču, u gustim urbanim sredinama imaju veliki potencijal...

Sadržaj

Popularno