Connect with us
Promo

Spoj poslovnog i stambenog prostora za savremeni na─Źin ┼żivota – RAPID INVEST je klju─Źni partner ArchyEnergy doga─Ĺaja

Spoj poslovnog i stambenog prostora postaje sve relevantniji u dana┼ínjem urbanom okru┼żenju, a inovacije u ovom segmentu su klju─Źne za transformaciju na─Źina ┼żivota i poslovanja. Savremeni kompleksi poslovnog i stambenog prostora sve ─Źe┼í─çe pru┼żaju pristup razli─Źitim uslugama koje olak┼íavaju svakodnevni ┼żivot i rad, stvaraju─çi integrisana re┼íenja koja odgovaraju potrebama modernog dru┼ítva. Ove inovacije zajedno doprinose transformaciji na─Źina ┼żivota i poslovanja, omogu─çavaju─çi harmoni─Źan balans izme─Ĺu profesionalnog i privatnog ┼żivota.

NOVELLA Business & Residence, prvi poslovno-stambeni kompleks ovakvog tipa u Novom Sadu, isti─Źe se kao pionir u spajanju poslovnog i stambenog prostora, nagla┼íavaju─çi odr┼żivost i ekolo┼íku svest kao klju─Źne vrednosti. Kroz primenu inovativnih tehnologija za smanjenje ekolo┼íkog uticaja, poput integracije zelenih povr┼íina, solarnih panela i brzih punja─Źa za elektri─Źne automobile, NOVELLA stvara zdravije okru┼żenje za svoje korisnike, podsti─Źu─çi odgovorno pona┼íanje i doprinose─çi o─Źuvanju ┼żivotne sredine.

Velikim staklenim otvorima i komfornim terasama, zelenim povr┼íinama i parkom u centralnom delu kompleksa, stazama za ┼íetnju, fontanom, podzemnom gara┼żom ispod celog kompleksa i punja─Źima za elektri─Źna vozila, kompleks je okrenut prirodnom okru┼żenju i zelenoj gradnji koja blagotvorno deluje na korisnike prostora, ali i na stvaranje nove slike urbano odr┼żivog Novog Sada.

RAPID INVEST ÔÇô pouzdanost, poverenje, vizija

Upravo iz ovih razloga, investitor pomenutog kompleksa, RAPID INVEST, ima klju─Źnu ulogu kao partner predstoje─çeg doga─Ĺaja ArchyEnergy 2024. Od 2007. godine, investitor je postavio stubove svog poslovanja: kvalitet, poverenje i ta─Źnost, koji i dalje ─Źine temelje njenog razvoja i poslovanja. Sa naro─Źitim isticanjem poverenja i prilagodljivosti ┼żeljama kupca, kvaliteta gradnje, kompanije Rapid Invest je prepoznata kao jedan od najpouzdanijih investitora ne samo u Novom Sadu, ve─ç i u Srbiji i u regionu.

ArchyEnergy logo

Kroz stru─Źnu konferenciju i sajamsku izlo┼żbu koja ─çe se odr┼żati 8. i 9. aprila u Master Centru, Novi Sad, ista─çi ─çe se zajedni─Źka predanost organizatora i klju─Źnog partnera ka inovacijama i visokim standardima u oblasti integrisanih stambenih i poslovnih kompleksa. Glavni cilj konferencije je da okupi stru─Źnu javnost iz sfere gra─Ĺevinarstva i arhitekture radi razmene znanja, iskustava, inovacija i networkinga. Platforma ─çe omogu─çiti u─Źesnicima da se upoznaju sa najnovijim trendovima i tehnologijama u oblasti arhitekture i odr┼żive gradnje, kao i da razmene ideje i stvore nove kontakte za budu─çe projekte.

Arhitektonske inovacije za odr┼żive zajednice: PANEL #1 otvara dvodnevni ArchyEnergy program

Dvodnevni program ArchyEnergy konferencije zapo─Źe─çe panelom ÔÇťINOVACIJE U DIZAJNU STAMBENIH i POSLOVNIH KOMPLEKSA: Korak ka odr┼żivim, pametnim zajednicamaÔÇŁ.

Arhitekta Milo┼í Petrovi─ç, direktor departmana za projektovanje u kompaniji Arhi.pro, koja je ujedno i potpisnik projekta NOVELLA, zapo─Źe─çe panel prezentacijom, isti─Źu─çi klju─Źne aspekte inovativnog dizajna koji su implementirani u kompleksu.

ÔÇťArhitektura stambenih objekata je modernog dizajna, ─Źistih ritmi─Źnih formi i toplih materijala, gde dominira opeka koja daje toplinu ambijentu stanovanja. Svi stanovi su svetli sa velikim otvorima, komfornim terasama i lepim vizurama ka Fru┼íkoj Gori, ka unutra┼ínjem dvori┼ítu i parku, ili ka panorami grada. Poseban akcenat je na visokom kvalitetu gradnje, najvi┼íim standardima u zvu─Źnoj za┼ítiti, izolaciji i primeni konstruktivnih i zavr┼ínih materijala i opreme u stanovimaÔÇť, isti─Źe potpisnik projekta, arhitekta Petrovi─ç, Arhi.pro.

Izvr┼íni direktor Rapid Investa, Bojan Baturan ─çe kroz svoje u─Źe┼í─çe na panelu, predstaviti perspektivu projekta Novella Business & Residence i klju─Źne uloge u realizaciji istog. Istovremeno ─çe se, u─Źe┼í─çem u razmeni stru─Źnih mi┼íljenja sa drugim u─Źesnicima panela, potruditi da odgovori na pitanje uloge inovativnih tehnologija u stvaranju energetski efikasnih objekata, ali i prostora u kojima ─çe ljudi ne samo boraviti, nego i u┼żivati.

Isti─Źu─çi partnerstvo sa kompanijama koje su zajedno sa Rapid Investom radile na kompleksu NOVELLA, Baturan ─çe naglasiti va┼żnost saradnje i sinergije u ostvarivanju vizije odr┼żivog, komfornog i funkcionalnog prostora.

NOVELLA Business & Residence poslovno stambeni kompleks

foto: RAPID INVEST

SOLARNA ENERGIJA za sve korisnike NOVELLA kompleksa ÔÇô Partnerstvo ENERGY NET I RAPID INVESTA

Korisnici NOVELLA kompleksa ima─çe mnogobrojne benefite od postavljanja solarnih panela na krovu.

Na prvom mestu, solarna energija prikupljena kroz solarne kolektore postavljene na krovovima stambenih objekata ─çe biti primarni izvor za zagrevanje sanitarne tople vode u kompleksu ─Źime ─çe se ostvariti zna─Źajna u┼íteda za stanare i korisnike u Novella Business & Residence kompleksa.

Paneli ─çe proizvoditi elektri─Źnu energiju putem solarnih ─çelija, koja ─çe biti kori┼í─çena za napajanje razli─Źitih potreba unutar kompleksa, uklju─Źuju─çi i zagrevanje tople vode. EnergyNet, Rapid Invest i Arhi.pro udru┼żeno istra┼żuju potencijal dodatnih alternativnih izvora energije u kompleksu.

Predstavnik ENERGY NET kompanije, Goran Lali─ç, koji je istovremeno i direktor Advise Insitituta, predstavi─çe koje su tehni─Źke aspekte implementacije solarnih panela i kako ─çe oni doprineti smanjenju energetskih tro┼íkova i o─Źuvanju ┼żivotne sredine u NOVELLA kompleksu.

NOVELLA Business & Residence poslovno stambeni kompleks

foto: RAPID INVEST

Ujedinjenje Luksuza i Prakti─Źnosti u NOVELLA Enterijeru- Porcelanosa kvalitet, elegancija, funkcionalnost

NOVELLA se svakako mo┼że ponositi partnerstvom sa ekskluzivnim zastupnikom ┼ípanskog brenda Porcelanosa, internacionalnog lidera u oblasti keramike i sanitarne opreme prisutnog u skoro 150 zemalja. Ekskluzivni zastupnik Porcelanosa Grupacije u Srbiji je kompanija Energy Net.

U okviru koncepta re┼íenja za opremanje prostora, NOVELLA kompleks omogu─çava izbor najkvalitetnijih artikala iz ┼íiroke palete proizvoda Porcelanosa Grupe, koje ─çe dodatno na panelu predstaviti Jelena Maravi─ç Modri─ç, menad┼żer prodaje Home Concept Porcelanosa by Energy Net.

Partnerstvo sa Porcelanosom stvara prostor koji ne samo da odiše udobnošću i estetikom, već istovremeno postavlja NOVELLA kompleks kao sinonim za luksuz i funkcionalnost.

NOVELLA Business & Residence poslovno stambeni kompleks

foto: RAPID INVEST

Inovativne Smart Tehnologije u NOVELLA Kompleksu

Svi stanovi u stambenom delu kompleksa bi─çe spremni za Smart home tehnologiju, koja ─çe biti implementirana od strane OBLO Living-a, kompanije koja se specijalizuje za ovu vrstu re┼íenja. Penthausi na osmom spratu ve─ç ─çe imati ugra─Ĺen osnovni Smart sistem za osvetljenje, roletne i druge funkcije. U dvori┼ítu, za koje je kreiran poseban projekat od strane Landscape-a, bi─çe postavljene 4 pametne klupe sa Wi-Fi mre┼żom i punja─Źima za mobilne ure─Ĺaje, koje ─çe omogu─çiti City Gecko. Predstavnik OBLO Living kompanije, Predrag Eremi─ç, kao Nikola Maksim─Źuk iz City Gecko bi─çe tako─Ĺe prisutni na panelu, pru┼żaju─çi dodatnu vrednost i inovaciju u okviru kompleksa.

Pridru┼żi nam se 8. i 9. aprila u Master Centru, Novi Sad

Ve─ç na samom po─Źetku panela o─Źekujemo obilje korisnih informacija, isti─Źu─çi va┼żnost pronala┼żenja mira i balansa u ubrzanom tempu ┼żivota, posebno u okru┼żenju u kom nam je neophodan komfor i predah, a dom i radni prostor su svakako mesta koja tako do┼żivljavamo.

Ukoliko ste radi da saznate jo┼í zanimljivih podataka vezano za moderan, udoban i funkcionalan poslovno-stambeni kompleks Novella Business Residence, ali i druge zanimljive projekte, informacije, pri─Źe, savete i saznanja kada su odr┼żiva gradnja i sigurna budu─çnost u pitanju, sada je pravo vreme da rezervi┼íete svoje mesto na ArchyEnegy konferenciji.

Ako se po uvodu konferencija poznaje, mo┼żemo naslutiti ostatak bogatog konferencijskog programa. Vidimo se u 8. i 9. aprila.