Connect with us
Novosti

Balkan Build and Design – BBD

Balkan Build and Design bi, pored umre┼żavanja samih izlaga─Źa, bio otvoren i za one posetioce koji su ciljna grupa u─Źesnika. U tu ciljnu grupu spadaju manji ili ve─çi investitori, profesionalni izvo─Ĺa─Źi gra─Ĺevinskih i zavr┼ínih radova i kupci stambeno-poslovnih nekretnina.

Prvi put jedna stru─Źna manifestacija obuhvata tri srodna sajma ÔÇô gra─Ĺevine, name┼ítaja i nekretnina, ─Źime je kompletno privredno polje, od investicija i projektovanja, preko izvo─Ĺenja i opremanja do prodaje/iznajmljivanja stambeno-poslovnog prostora, zaokru┼żena u jednu celinu.

Prvi sajam investicija, izgradnje i opremanja u Srbiji

Doga─Ĺaj ─çe se odr┼żati od 10. do 13. oktobra 2022. godine u prostoru Belexpocentra u Beogradu, u njegovoj glavnoj hali i konferencijskim salama. Pored ┼ítandova izlaga─Źa name┼ítajske, gra─Ĺevinske i investicione grupacije, odr┼żao bi se i dvodnevni stru─Źni panel. Panel bi obuhvatio tematiku dve dominantne vrste objekata ÔÇô poslovno-ugostiteljskih i stambenih, gde bi svaki od u─Źesnika mogli da predstave svoja aktuelna dostignu─ça u Srbiji i regionu.┬á

ODLUČILI SMO DA NAPRAVIMO NEŠTO ŠTO FALI DRUŠTVU I PRIVREDI

To ─çe biti prvi sajam investiranja, gradnje i opremanja kod nas. Odlu─Źili smo da napravimo ne┼íto ┼íto fali dru┼ítvu i privredi ÔÇô a to je da umesto vi┼íe odvojenih doga─Ĺaja napravimo jedan kompaktan doga─Ĺaj koji ─çe obuhvatiti sektore investiranja, gra─Ĺevinarstva, projektovanja, opremanja enterijera, proizvodnje name┼ítaja

MARKO STOJANOVI─ć
Direktor BBD / Istori─Źar arhitekture /

┼átandovi ─çe biti organizovani modularno, sa osnovnim modelom ┼ítanda povr┼íine 20 m┬▓. U ponudi su i ┼ítandovi povr┼íine 40, 60 i 80 m┬▓, a njihovim zakupom se ostvaruje pravo u─Źe┼í─ça na stru─Źnom panelu.

Ukoliko ste prepoznali svoj interes da budete deo ovog projekta i ako ┼żelite da se na jednom mestu pove┼żete sa ┼íto vi┼íe aktera iz oblasti investicija, izgradnje i opremanja, onda je Balkan Build and Design prava manifestacija za unapre─Ĺenje va┼íeg poslovanja. Sve informacije mo┼żete pogledati na sajtu www.balkanbuilddesign.rs, a sva dodatna pitanja postaviti na office@balkanbuilddesign.rs ili kontaktirati +381 64 2730 755.

Vidimo se na ovogodišnjem Balkan Build and Design sajmu!

Balkan Build and Design logo