Connect with us
Novosti

Balkan Build and Design – BBD

Balkan Build and Design bi, pored umrežavanja samih izlagača, bio otvoren i za one posetioce koji su ciljna grupa učesnika. U tu ciljnu grupu spadaju manji ili veći investitori, profesionalni izvođači građevinskih i završnih radova i kupci stambeno-poslovnih nekretnina.

Prvi put jedna stručna manifestacija obuhvata tri srodna sajma – građevine, nameštaja i nekretnina, čime je kompletno privredno polje, od investicija i projektovanja, preko izvođenja i opremanja do prodaje/iznajmljivanja stambeno-poslovnog prostora, zaokružena u jednu celinu.

Prvi sajam investicija, izgradnje i opremanja u Srbiji

Događaj će se održati od 10. do 13. oktobra 2022. godine u prostoru Belexpocentra u Beogradu, u njegovoj glavnoj hali i konferencijskim salama. Pored štandova izlagača nameštajske, građevinske i investicione grupacije, održao bi se i dvodnevni stručni panel. Panel bi obuhvatio tematiku dve dominantne vrste objekata – poslovno-ugostiteljskih i stambenih, gde bi svaki od učesnika mogli da predstave svoja aktuelna dostignuća u Srbiji i regionu. 

ODLUČILI SMO DA NAPRAVIMO NEŠTO ŠTO FALI DRUŠTVU I PRIVREDI

To će biti prvi sajam investiranja, gradnje i opremanja kod nas. Odlučili smo da napravimo nešto što fali društvu i privredi – a to je da umesto više odvojenih događaja napravimo jedan kompaktan događaj koji će obuhvatiti sektore investiranja, građevinarstva, projektovanja, opremanja enterijera, proizvodnje nameštaja

MARKO STOJANOVIĆ
Direktor BBD / Istoričar arhitekture /

Štandovi će biti organizovani modularno, sa osnovnim modelom štanda površine 20 m². U ponudi su i štandovi površine 40, 60 i 80 m², a njihovim zakupom se ostvaruje pravo učešća na stručnom panelu.

Ukoliko ste prepoznali svoj interes da budete deo ovog projekta i ako želite da se na jednom mestu povežete sa što više aktera iz oblasti investicija, izgradnje i opremanja, onda je Balkan Build and Design prava manifestacija za unapređenje vašeg poslovanja. Sve informacije možete pogledati na sajtu www.balkanbuilddesign.rs, a sva dodatna pitanja postaviti na office@balkanbuilddesign.rs ili kontaktirati +381 64 2730 755.

Vidimo se na ovogodišnjem Balkan Build and Design sajmu!

Balkan Build and Design logo