Connect with us

Enterijer

GEBERIT AquaClean – tuš wc za vaš potpuni komfor

Objavljeno

:

Geberit AquaClean Tuma

Tuširanje nakon upotrebe toaleta uvek predstavlja najbolji vid higijene. Geberit AquaClean wc šolja sa funkcijom tuša pruža vam osećaj čistoće i svežine samo na dodir dugmeta.

AquaClean proizvodi predstavljaju harmoničan spoj između tehnologije i dizajna i rezultat su saradnje između Geberita i industrijskog dizajnera Christopha Behlinga. Zahvaljujući izvanrednom dizajnu i tehnologiji AquaClean ne zahteva ništa više prostora od klasičnih wc šolja.

Ovaj proizvod nudi sasvim drugačiji, lepši ugođaj tokom korišćenja toaleta i potpuno se prilagođava i pamti potrebe korisnika. Patentirana WhirlSpray tehnologija tuširanja koju Geberit poslednjih 35 godina usavršava čini da se osećate sveže i čisto tokom celog dana. Takođe, ova tehnologija pravi uštedu vode sa minimalnom potrošnjom. Zatim, tu je automatsko otklanjanje neprijatnih mirisa – sistem se aktivira odmah nakon sedanja na dasku. Topao vazduh – sušilica se automatski prilagođava korisniku u položaj u kom je prethodno bio tuš. Uz pet različitih podešavanja temperature, možete odabrati šta vam najviše odgovara. Ergonomski optimizovana daska visokog kvaliteta integrisana je sa sistemom zagrevanja i aktiviranjem senzora blizine ona se automatski zagreva, podiže i spušta. Takođe, aktiviranjem senzora blizine diskretno led svetlo u jednoj od sedam boja pomaže u orijentaciji noću. Za upravljanje tuš WC-om Geberit je pored daljinskog upravljača pripremio i bežični zidni upravljački panel koji se može postaviti na mesto po želji. Tu je i Geberit AquaClean aplikacija na vašem smartfonu, pomoću koje možete sačuvati lična podešavanja za intenzitet mlaza tuša, poziciju i temperaturu za upotrebu kod kuće.

Geberit model AquaClean Mera

Geberit model AquaClean Mera Comfort

Geberit AquaClean linija u Srbiji predstavlja tri modela – Meru, Selu i Tumu.

AQUACLEAN MERA – zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih kupaca

Geberit model AquaClean Mera najprodavaniji je tuš WC u Evropi i on postavlja nove standarde u svakom pogledu. Vrhunska tehnologija, udobnost i kvalitet dizajna zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih kupaca. Pored WhirlSpray tehnologije tuša i keramičkog WC elementa sa TurboFlush tehnologijom, Mera se izdvaja i svojim diskretnim noćnim svetlom za orijentaciju, koje se aktivira senzorom za blizinu, dostupan je u jednoj od sedam pojedinačnih boja. Funkcija zagrevanja sedišta WC šolje i jedinica za izvlačenje neprijatnih mirisa se uključuju automatski, poklopac WC šolje se automatski otvara i sve to se aktivira pomoću istog senzora za blizinu.

Geberit AquaClean Sela

Geberit AquaClean Sela

AQUACLEAN SELA – vrhunski dizajn i estetika

Model Geberit AquaClean Sela impresivan je zahvaljujući svojoj eleganciji i lepoti, a karakterišu ga najviši standardi u pogledu kvaliteta. Selu ne vole samo krajnji korisnici, već i hotelijeri širom sveta koji su takođe impresionirani ovim pametnim tuš WC-om. Sve tehničke komponente su integrisane u kompaktnu funkcionalnu jedinicu. Ona se odozgo umeće u keramički sanitarni element i može veoma lako da joj se pristupi za potrebe servisa. Zbog toga jedinica može da se zameni brzo i lako, pa je hotelska soba ponovo dostupna za tren oka.

AQUACLEAN TUMA – uvek prilagodljiva

Geberit AquaClean Tuma je kompaktno rešenje pogodno za svako kupatilo. Uz funkcije poput WhirlSpray tehnologije tuša, grejanja WC sedišta, jedinice za izvlačenje neprijatnih mirisa i funkcije sušenja toplim vazduhom, svaka poseta kupatilu pretvoriće se u velnes iskustvo. Geberit nudi i jednostavniji model, Tuma Classic, koji nudi osnovne funkcije tuš WC-a. Geberit AquaClean Tuma se prodaje i kao dopunsko WC rešenje, koje ima iste funkcije kao i kompletno rešenje i može da se kombinuje sa različitim prethodno montiranim keramičkim WC šoljama. Dopunsko WC rešenje može lako da se nadogradi i zbog toga predstavlja sjajnu opciju za iznajmljene stanove ili delimično renoviranje kupatila. Pošto za montiranje nisu potrebne opsežne izmene, dopunsko rešenje je fleksibilno i lako se montira, a pruža i dodatnu udobnost u svakom kupatilu.

„Naručite wc šolju i mi ćemo vam napraviti spa“ poruka je ove Geberitove linije proizvoda. Pružite sebi, svojim nabližima, ali i gostima ukoliko se bavite hotelijerstvom ili ugostiteljstvom jedinstven komfor korišćenja Geberit AquaClean proizvoda. Taj komfor će sigurno pamtiti. Za više informacija pogledajte ovde.

Geberit logo

O kompaniji Geberit:
Geberit grupa je vodeća evropska kompanija za sanitarne proizvode i aktivna je širom sveta. Geberit Grupu odlikuje snažno lokalno prisustvo u većini zemalja Evrope što predstavlja jedinstvenu dodatnu vrednost kako u oblasti sanitarne tehnike tako i u oblasti sanitarne keramike. Proizvodni kapaciteti obuhvataju 29 proizvodnih pogona, od toga 6 u prekookeanskim zemljama. Glavno sedište koncerna se nalazi u Rapperswil-Jona u Švajcarskoj. Sa više od 12.000 zaposlenih u oko 50 zemalja kompanija Geberit u 2019. postigla je neto obrt od 3,1 milijardi CHF. Akcije kompanije Geberit su na SIX Swiss Exchange. Od 2012. akcije kompanije Geberit sastavni su deo SMI (Swiss Market Index).
Advertisement reklama na grenef portalu

Izdvajamo

Popularno