Connect with us
Enterijer

GEBERIT AquaClean – tuš wc za vaš potpuni komfor

Tuširanje nakon upotrebe toaleta uvek predstavlja najbolji vid higijene. Geberit AquaClean wc šolja sa funkcijom tuša pruža vam osećaj čistoće i svežine samo na dodir dugmeta.

AquaClean proizvodi predstavljaju harmoničan spoj između tehnologije i dizajna i rezultat su saradnje između Geberita i industrijskog dizajnera Christopha Behlinga. Zahvaljujući izvanrednom dizajnu i tehnologiji AquaClean ne zahteva ništa više prostora od klasičnih wc šolja.

Ovaj proizvod nudi sasvim drugačiji, lepši ugođaj tokom korišćenja toaleta i potpuno se prilagođava i pamti potrebe korisnika. Patentirana WhirlSpray tehnologija tuširanja koju Geberit poslednjih 35 godina usavršava čini da se osećate sveže i čisto tokom celog dana. Takođe, ova tehnologija pravi uštedu vode sa minimalnom potrošnjom. Zatim, tu je automatsko otklanjanje neprijatnih mirisa – sistem se aktivira odmah nakon sedanja na dasku. Topao vazduh – sušilica se automatski prilagođava korisniku u položaj u kom je prethodno bio tuš. Uz pet različitih podešavanja temperature, možete odabrati šta vam najviše odgovara. Ergonomski optimizovana daska visokog kvaliteta integrisana je sa sistemom zagrevanja i aktiviranjem senzora blizine ona se automatski zagreva, podiže i spušta. Takođe, aktiviranjem senzora blizine diskretno led svetlo u jednoj od sedam boja pomaže u orijentaciji noću. Za upravljanje tuš WC-om Geberit je pored daljinskog upravljača pripremio i bežični zidni upravljački panel koji se može postaviti na mesto po želji. Tu je i Geberit AquaClean aplikacija na vašem smartfonu, pomoću koje možete sačuvati lična podešavanja za intenzitet mlaza tuša, poziciju i temperaturu za upotrebu kod kuće.

Geberit model AquaClean Mera

Geberit model AquaClean Mera Comfort

Geberit AquaClean linija u Srbiji predstavlja tri modela – Meru, Selu i Tumu.

AQUACLEAN MERA – zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih kupaca

Geberit model AquaClean Mera najprodavaniji je tuš WC u Evropi i on postavlja nove standarde u svakom pogledu. Vrhunska tehnologija, udobnost i kvalitet dizajna zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih kupaca. Pored WhirlSpray tehnologije tuša i keramičkog WC elementa sa TurboFlush tehnologijom, Mera se izdvaja i svojim diskretnim noćnim svetlom za orijentaciju, koje se aktivira senzorom za blizinu, dostupan je u jednoj od sedam pojedinačnih boja. Funkcija zagrevanja sedišta WC šolje i jedinica za izvlačenje neprijatnih mirisa se uključuju automatski, poklopac WC šolje se automatski otvara i sve to se aktivira pomoću istog senzora za blizinu.

Geberit AquaClean Sela

Geberit AquaClean Sela

AQUACLEAN SELA – vrhunski dizajn i estetika

Model Geberit AquaClean Sela impresivan je zahvaljujući svojoj eleganciji i lepoti, a karakterišu ga najviši standardi u pogledu kvaliteta. Selu ne vole samo krajnji korisnici, već i hotelijeri širom sveta koji su takođe impresionirani ovim pametnim tuš WC-om. Sve tehničke komponente su integrisane u kompaktnu funkcionalnu jedinicu. Ona se odozgo umeće u keramički sanitarni element i može veoma lako da joj se pristupi za potrebe servisa. Zbog toga jedinica može da se zameni brzo i lako, pa je hotelska soba ponovo dostupna za tren oka.

AQUACLEAN TUMA – uvek prilagodljiva

Geberit AquaClean Tuma je kompaktno rešenje pogodno za svako kupatilo. Uz funkcije poput WhirlSpray tehnologije tuša, grejanja WC sedišta, jedinice za izvlačenje neprijatnih mirisa i funkcije sušenja toplim vazduhom, svaka poseta kupatilu pretvoriće se u velnes iskustvo. Geberit nudi i jednostavniji model, Tuma Classic, koji nudi osnovne funkcije tuš WC-a. Geberit AquaClean Tuma se prodaje i kao dopunsko WC rešenje, koje ima iste funkcije kao i kompletno rešenje i može da se kombinuje sa različitim prethodno montiranim keramičkim WC šoljama. Dopunsko WC rešenje može lako da se nadogradi i zbog toga predstavlja sjajnu opciju za iznajmljene stanove ili delimično renoviranje kupatila. Pošto za montiranje nisu potrebne opsežne izmene, dopunsko rešenje je fleksibilno i lako se montira, a pruža i dodatnu udobnost u svakom kupatilu.

„Naručite wc šolju i mi ćemo vam napraviti spa“ poruka je ove Geberitove linije proizvoda. Pružite sebi, svojim nabližima, ali i gostima ukoliko se bavite hotelijerstvom ili ugostiteljstvom jedinstven komfor korišćenja Geberit AquaClean proizvoda. Taj komfor će sigurno pamtiti. Za više informacija pogledajte ovde.

Geberit logo

O kompaniji Geberit:
Geberit grupa je vodeća evropska kompanija za sanitarne proizvode i aktivna je širom sveta. Geberit Grupu odlikuje snažno lokalno prisustvo u većini zemalja Evrope što predstavlja jedinstvenu dodatnu vrednost kako u oblasti sanitarne tehnike tako i u oblasti sanitarne keramike. Proizvodni kapaciteti obuhvataju 29 proizvodnih pogona, od toga 6 u prekookeanskim zemljama. Glavno sedište koncerna se nalazi u Rapperswil-Jona u Švajcarskoj. Sa više od 12.000 zaposlenih u oko 50 zemalja kompanija Geberit u 2019. postigla je neto obrt od 3,1 milijardi CHF. Akcije kompanije Geberit su na SIX Swiss Exchange. Od 2012. akcije kompanije Geberit sastavni su deo SMI (Swiss Market Index).