Connect with us
Novosti

Adria Security Summit se vra─ça u Ljubljanu ÔÇô Vreme je za inovacije

Nakon izdanja u Zagrebu koji je oborio rekorde pose─çenosti, Adria Security Summit Powered by Intersec 2023 nastavlja putovanje nastupom u Ljubljani zakazanim za 25. i 26. oktobar 2023.

Mesto odr┼żavanja je Gospodarsko razstavi┼í─Źe (Dunajska cesta 18), gde ─çe se okupiti vode─çi regionalni i globalni lideri u privatnoj i sajber bezbednosti, internetu stvari, informaciono-komunikacionim tehnologijama, pametnim re┼íenjima, mobilnosti i automatizaciji objekata.

Doga─Ĺaj ─çe se fokusirati na inovacije u najprakti─Źnijem smislu, poma┼żu─çi tr┼żi┼ínim igra─Źima da prihvate postoje─çe izazove i integri┼íu razli─Źita re┼íenja u jedinstven sistem uskla─Ĺen s nacionalnim zakonima.

Time ─çe Adria Security Summit nastaviti da razvija koncept koji je privukao rekordan broj posetilaca, sponzora i izlaga─Źa. Projekcije za 2023. godinu nadilaze brojke iz zagreba─Źkog izdanja, jer organizatori o─Źekuju najmanje 150 izlaga─Źa, oko 3.000 posetilaca, dvadesetak stru─Źnih udru┼żenja i komora u svojstvu partnera te odr┼żavanje vi┼íe od 3.600 sastanaka, kao i konferencijski program s panel-diskusijama, podcastima, predavanjima vode─çih stru─Źnjaka i prezentacijama projekata i startupa.

Adria Security Summit ─çe tako─Ĺe u─Źiniti jo┼í vi┼íe da okupljenim partnerima unutar i izvan obuhvata industrija koje pokriva pomogne da steknu upori┼íte na lokalnom i regionalnom tr┼żi┼ítu, investiraju u potentne projekte, grade trajne poslovne veze i upoznaju se sa najsavremenijim tehnologijama.

Sve informacije dostupne su na web-sajtu www.adriasecuritysummit.com, e-mailu summit@asadria.com ili putem telefona na +387 33 788 985.

Zabele┼żite datum i vidimo se u Ljubljani.

adria security summit logo