Connect with us
Novosti

47. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE

Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE, koji je u agendi sajamskih doga─Ĺanja na┼íao termin izme─Ĺu 24. i 27. aprila 2023. godine, predstavi─çe se svim segmentima gra─Ĺevinske industrije ÔÇô od istra┼żivanja i projektovanja, preko izgradnje do odr┼żavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji.

Gra─Ĺevinska delatnost u privredi Republike Srbije kotira se veoma visoko, a u poslednjih nekoliko decenija bele┼żi i konstantan rast. Kao jedna od najva┼żnijih grana doma─çe privrede, povezana je sa vi┼íe od 30 privrednih delatnosti, ─Źije proizvode koristi ili kao sredstvo za rad ili kao materijal za izgradnju i ugradnju u gra─Ĺevinske objekte.

45. Me─Ĺunarodni Sajam gra─Ĺevinarstva

45. Me─Ĺunarodni Sajam gra─Ĺevinarstva

Kao specijalizovana manifestacija gra─Ĺevinske industrije, Sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE pru┼żi─çe uvid u niz novih visokotehnolo┼íkih re┼íenja i najsavremenijih IT-tehnologija, inovativnih materijala u gra─Ĺevinarstvu, koji se svake godine sve vi┼íe integri┼íu u gra─Ĺevinsku sferu, ostvaruju─çi najsmelije ideje budu─çnosti. Inovacije donose pozitivan pomak i ekonomsku dobit, pove─çavaju konkurentnost me─Ĺu gra─Ĺevinskim kompanijama, a kupcima i korisnicima usluga donose zadovoljstvo i mogu─çnost novih primena.

U tom kontekstu, izlaga─Źi ─çe predstaviti najsavremenije materijale, gra─Ĺevinske ma┼íine, ure─Ĺaje i alate, nove tehnologije i materijale za termo, hidro i zvu─Źnu izolaciju, ali i ideje za dizajn i opremanje enterijera.

Sajam gra─Ĺevinarstva nastavi─çe da podi┼że kvalitet komunikacije u poslovnom ambijentu i uz unapre─Ĺenu primenu B2B programa pru┼żi─çe podr┼íku biznisu i ugovaranju novih poslova i saradnji. Svim u─Źesnicima i poslovnim posetiocima na raspolaganju ─çe biti B2B poslovni portal, koji je poslednjih godina uspe┼íno implementiran na najve─çim manifestacijama Beogradskog sajma.

Podsticanje privrede, pove─çanje izvoza doma─çih i proizvoda iz regiona, kao i osvajanja novih tr┼żi┼íta, bilo je i ostaje klju─Źni cilj predstoje─çeg Sajma gra─Ĺevinarstva. Kao jedan od poslovnih za┼ítitnih znakova Beograda i Srbije, aprilski doga─Ĺaj ─çe za u─Źesnike i posetioce biti idealan ambijent, a nezamenljiva sajamska atmosfera i veliki broj u─Źesnika iz bran┼íe bi─çe jo┼í jedna mogu─çnost za postizanje razli─Źitih vidova saradnje i razvijanje biznisa.

www.sajam.rs

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14, 11000 Beograd
Tel: 011/2655-248, 2655-301, 2655-621
Fax: 011/2655-219
seebbe@sajam.rs
www.seebbe.com