Connect with us
Novosti

ACO sistemi za odvodnjavanje u tr┼żnom centru Galerija Beograd

Tr┼żni centar Galerija Belgrade otvoren na promenadi kompleksa Beograd na vodi, predstavlja najve─çi objekat posve─çen ┼íopingu, kvalitetnim restoranima i zabavi u regionu.

Kako bi objekat bio funkcionalan tokom cele godine i za┼íti─çen od povr┼íinskih voda, kompanija ACO je obezbedila kompletno re┼íenje za odvodnjavanje u vidu ACO SlotTop i ACO XtraDrain kanala, kao i revizione poklopce ACO TopTek koji se savr┼íeno vizuelno uklapaju u izgled promenade. Za za┼ítitu podzemnih voda, koje okru┼żuju objekat, od ┼ítetnih materija obezbe─Ĺen je ACO Lipusmart – separator masti i prepumpno postrojenje u jednom ure─Ĺaju.

Foto: ACO – ACO TopTek Paving revizioni poklopac

ACO DRAIN┬« XtraDrain┬« kanali za odvodnjavanje predstavljaju inovaciju u oblikovanju otvorenih prostora, vrtova i pejza┼ża, tehni─Źki savr┼íenim i estetski prijatnim re┼íenjem linijskog odvodnjavanja. Jednostavno rukovanje u svakom pogledu, u kombinaciji sa najvi┼íim kvalitetom: novi ACO Drain┬« XtraDrain┬« kanal za odvodnjavanje od kompozitnog materijala. Proizveden od polipropilena visokog kvaliteta, klase optere─çenja do D400.

garaza

Foto: ACO / ACO XtraDrain kanal za linijsko odvodnjavanje

Povr┼íinsko odvodnjavanje je zna─Źajan i neizostavan deo homogenog izgleda povr┼íine, a njeni elementi poput kanala i re┼íetki mogu bitno uticati na kona─Źan izgled povr┼íine. Nova generacija ACO DRAIN┬« SlotTop omogu─çuje Vam izbor posebnog naglaska ili potpune diskrecije povr┼íinskog odvodnjavanja.

Struktura sistema ACO TopTek Paving poklopaca omogu─çuje Vam da ugradite zavr┼ínu oblogu u poklopac. To daje slobodu pri dizajniranju podru─Źja sa prirodnim kamenim podovima, plo─Źnikom, asfaltom ili drugim oblogama bez vizuelnog prekida povr┼íine sa zagarantovano ravnom povr┼íinom kao i stabilnost poklopca u skladu sa evropskim normama. Izra─Ĺeni su od ner─Ĺaju─çeg ili pocinkovanog ─Źelika.

Kompanija ACO je obezbedila kompletno re┼íenje za odvodnjavanje u tr┼żnom centru Galerija Beograd

ACOLipuSmart predstavlja slede─çu generaciju separatora za mast koji integri┼íe separator masti, uzorkovanje, prepumpavanje i upravlja─Źki sistem celog ure─Ĺaja u jedan proizvod. Ure─Ĺaj je kompaktan, a pozicija pumpe fleksibilna, ┼íto optimizuje prostor koji je potreban za njegovu ugradnju.

ACO LipuSmart separator masti i prepumpno postrojenje u jednom ure─Ĺaju

ACO gra─Ĺevinski elementi d.o.o.

ACO┬ágra─Ĺevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb | 22314 Krnješevci, Stara Pazova
Tel: +381 22 811 580
Fax: +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs