Connect with us
Novosti

ACO sistemi za odvodnjavanje u tržnom centru Galerija Beograd

Tržni centar Galerija Belgrade otvoren na promenadi kompleksa Beograd na vodi, predstavlja najveći objekat posvećen šopingu, kvalitetnim restoranima i zabavi u regionu.

Kako bi objekat bio funkcionalan tokom cele godine i zaštićen od površinskih voda, kompanija ACO je obezbedila kompletno rešenje za odvodnjavanje u vidu ACO SlotTop i ACO XtraDrain kanala, kao i revizione poklopce ACO TopTek koji se savršeno vizuelno uklapaju u izgled promenade. Za zaštitu podzemnih voda, koje okružuju objekat, od štetnih materija obezbeđen je ACO Lipusmart – separator masti i prepumpno postrojenje u jednom uređaju.

Foto: ACO – ACO TopTek Paving revizioni poklopac

ACO DRAIN® XtraDrain® kanali za odvodnjavanje predstavljaju inovaciju u oblikovanju otvorenih prostora, vrtova i pejzaža, tehnički savršenim i estetski prijatnim rešenjem linijskog odvodnjavanja. Jednostavno rukovanje u svakom pogledu, u kombinaciji sa najvišim kvalitetom: novi ACO Drain® XtraDrain® kanal za odvodnjavanje od kompozitnog materijala. Proizveden od polipropilena visokog kvaliteta, klase opterećenja do D400.

garaza

Foto: ACO / ACO XtraDrain kanal za linijsko odvodnjavanje

Površinsko odvodnjavanje je značajan i neizostavan deo homogenog izgleda površine, a njeni elementi poput kanala i rešetki mogu bitno uticati na konačan izgled površine. Nova generacija ACO DRAIN® SlotTop omogućuje Vam izbor posebnog naglaska ili potpune diskrecije površinskog odvodnjavanja.

Struktura sistema ACO TopTek Paving poklopaca omogućuje Vam da ugradite završnu oblogu u poklopac. To daje slobodu pri dizajniranju područja sa prirodnim kamenim podovima, pločnikom, asfaltom ili drugim oblogama bez vizuelnog prekida površine sa zagarantovano ravnom površinom kao i stabilnost poklopca u skladu sa evropskim normama. Izrađeni su od nerđajućeg ili pocinkovanog čelika.

Kompanija ACO je obezbedila kompletno rešenje za odvodnjavanje u tržnom centru Galerija Beograd

ACOLipuSmart predstavlja sledeću generaciju separatora za mast koji integriše separator masti, uzorkovanje, prepumpavanje i upravljački sistem celog uređaja u jedan proizvod. Uređaj je kompaktan, a pozicija pumpe fleksibilna, što optimizuje prostor koji je potreban za njegovu ugradnju.

ACO LipuSmart separator masti i prepumpno postrojenje u jednom uređaju

ACO građevinski elementi d.o.o.

ACO građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb | 22314 Krnješevci, Stara Pazova
Tel: +381 22 811 580
Fax: +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs