Connect with us
Promo

SYNEGO SLIDE sistem – Novi mehanizam za otvaranje i lako rukovanje

REHAU – Klizni sistemi koji ispunjavaju najpreciznije zahteve:

BEZ OBZIRA GDE ┼ŻIVITE, KLIZNA VRATA VELIKIH DIMENZIJA SAVR┼áEN SU NA─îIN ZA STVARANJE IMPRESIVNE I AUTENTI─îNE ARHITEKTURE, I NJIHOVA POPULARNOST NAGLO RASTE. STAMBENI PROSTOR POSTAJE SVE MANJI, A KLIZNA VRATA I PROZORI PRU┼ŻAJU SAVR┼áEN ODGOVOR NA OVU DILEMU: OVI PROSTORNO ┼áTEDLJIVI SISTEMI OBEZE─ÉUJU VI┼áE RASPOLO┼ŻIVOG PROSTORA. KLIZNI SISTEM SYNEGO SLIDE KOMPANIJE REHAU JE VRHUNSKO RE┼áENJE U OVIM SITUACIJAMA.

Klizni elementi velikih dimenzija su izuzetno popularni i predstavljaju pravi dizajnerski element kod ure─Ĺenja enterijera, ali njihova primarna prednost le┼żi u ─Źinjenici da zauzimaju malo prostora kada su otvoreni. Oni ispunjavaju visoke zahteve u pogledu dihtovanja, trajnosti, te┼żine i sigurnosti. Novo SYNEGO SLIDE re┼íenje kompanije REHAU ispunjava sve ove uslove, a od marta 2021. godine je dostupno i na na┼íem tr┼żi┼ítu.

REHAU SYNEGO SLIDE Klizni sistemi koji ispunjavaju najpreciznije zahteve

REHAU SYNEGO SLIDE Klizni sistemi koji ispunjavaju najpreciznije zahteve

Zbog dihtunga koji idu celim obimom SYNEGO SLIDE je potpuno zaptiven i izuzetno je energetski efikasan zahvaljuju─çi sistemskoj dubini od 80 mm i zastakljenju do ─Źak 51 mm. Inovativan na─Źin pomeranja pri zatvaranju obezbe─Ĺuje lako i brzo kretanje elementa uz minimalno anga┼żovanje snage. Skrivene komponente garantuju besprekornu funkcionalnost, koja ne uti─Źe na izgled.

SYNEGO SLIDE je daleko ispred dosadašnjih sistema po pitanju robusnosti, tako da je verovatnoća od havarije mnogo manja nego kod paralelno nagibno-kliznih vrata. Kao i kod ostalih profila iz SYNEGO sistema, SYNEGO SLIDE ima HDF površinu koja se jednostavno neguje.

Klizni elementi velikih dimenzija su izuzetno popularni

Klizni elementi velikih dimenzija su izuzetno popularni

Bez obzira koje su va┼íe ┼żelje SYNEGO SLIDE ─çe u pogledu boje ispuniti sve, jer ovaj sistem obezbe─Ĺuje preko 400 mogu─çnosti dizajna iz KALEIDO COLOR programa. Kori┼í─çenje aluminijumske obloge iz linije KALEIDO COLOR sa sivom osnovom, dobijate elegantan izgled aluminijuma sa svim prednostima i funkcionalnostima polimernih profila.

SYNEGO SLIDE ima HDF površinu koja se jednostavno neguje

SYNEGO SLIDE ima HDF površinu koja se jednostavno neguje

SYNEGO SLIDE omogu─çava ┼íirinu otvora za ulaz do 1,9 metara, a sam element mo┼że da bude ┼íirine i do 4 metra i visine do 2,6 metara, ┼íto ga ─Źini savr┼íenim za ure─Ĺivanje prostora srednje veli─Źine. Ovo inovativno sistemsko re┼íenje pro┼íiruje asortiman dostupnih profila, pru┼żaju─çi arhitektama, investitorima i proizvo─Ĺa─Źima priliku da iskoriste nove poslovne i marketin┼íke mogu─çnosti u ovom segmentu.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stra┼żilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com

REHAU grupa je specijalizovana kompanija za re┼íenja na bazi polimera sa godi┼ínjom prodajom od oko 3,5 milijardi EUR. Nezavisna kompanija u privatnom vlasni┼ítvu ima pribli┼żno 20.000 zaposlenih na vi┼íe od 170 lokacija ┼íirom sveta. Kompanija ┼íirom Evrope ima 12.000 zaposlenih, a u Nema─Źkoj 8.000. Vi┼íe od 70 godina REHAU radi na tome da proizvodi od polimera budu lak┼íi, udobniji, sigurniji i efikasniji. Kompanija proizvodi re┼íenja za gra─Ĺevinarstvo, automobilsku industriju i svoje inovativne proizvode isporu─Źuje ┼íirom sveta.