Connect with us
Gra─Ĺevina

ACO sistemi na poslovnoj zgradi Ušće Tower Two

Poslovni prostor U┼í─çe Tower Two pru┼ża panoramski pogled na prestonicu ┼íto mu daje jedinstvenu prednost u odnosu na druge poslovne prostore. Lociran na u┼í─çu Save u Dunav, ovaj objekat je jedina zgrada sa decentralizovanim sistemom prirodne ventilacije koji je integrisan u fasadu.
Kako bi ceo objekat i njegovi prilazi sa─Źuvali funkcionalnost i bili za┼íti─çeni od povr┼íinskih voda tokom cele godine, postarala su se re┼íenje kompanije ACO.

odvodnjavanje

Foto: ACO gra─Ĺevinski elementi d.o.o. / U┼í─çe Tower

ACO Drain® Multiline®
ACO DRAIN┬« Multiline┬« generacija kanala za odvodnjavanje postavlja nove standarde u oblasti projektovanja, izvo─Ĺenja i efikasnosti linijskih sistema odvodnjavanja. Sa dugogodi┼ínjim iskustvom i prisutno┼í─çu na najrazli─Źitijim projektima, uvo─Ĺenjem kanala za odvodnjavanje nove generacije, postigli smo napredak u svim podru─Źjima primene.

sistem za odvodnjavanje

Foto: ACO gra─Ĺevinski elementi d.o.o. / U┼í─çe Tower

ACO Drain® XtraDrain®
ACO DRAIN┬« XtraDrain┬« kanali za odvodnjavanje predstavljaju inovaciju u oblikovanju otvorenih prostora, vrtova i pejza┼ża, tehni─Źki savr┼íenim i estetski prijatnim re┼íenjem linijskog odvodnjavanja. Jednostavno rukovanje u svakom pogledu, u kombinaciji sa najvi┼íim kvalitetom: novi ACO Drain┬« XtraDrain┬« kanal za odvodnjavanje od kompozitnog materijala. Proizveden od polipropilena visokog kvaliteta, klase optere─çenja do D400.

Usce Tower

Foto: ACO gra─Ĺevinski elementi d.o.o. / U┼í─çe Tower

ACO Combipoint PP
ACO Combipoint PP sistem je kompletiran slivnim re┼íetkama MultiTop za klase optere─çenja C250 i D400. Zahvaljuju─çi inovativnoj modularnoj izradi mogu─çe je izvesti slivnike sa ta─Źnim polo┼żajem izliva prema situaciji na gradili┼ítu. Kori┼í─çenjem ACO Combipoint PP ne moraju se izvoditi spojnice od maltera, koje ─Źesto sa sobom donose skupe sanacije. Rastere─çenje te┼żine osigurava se teleskopskim principom spoja slivne re┼íetke i slivnika.

AccuGully drena┼żni slivnik
Drena┼żni slivnik AccuGully, slu┼żi za infiltraciju vode u zemlju na prilaznim pristupima, odnosno za apsorpciju vode iz slavine u dvori┼ítu ili vrtu.

garaza

Foto: ACO gra─Ĺevinski elementi d.o.o. / U┼í─çe Tower

ACO Spin slivnici za krovove od livenog gvo┼ż─Ĺa
ACO Spin slivnici za krovove ravne povr┼íine sakupljaju vodu sa krovnih povr┼íina, vi┼íespratnih parkirali┼íta, zelenih krovova i terasa. Voda se odvodi gravitacijski preko zasebnog sistema slivnika i cevi. Za ovu primenu uvek se koriste slivnici bez sifona za miris. Slivnici za krovove su proizvedeni od livenog gvo┼ż─Ĺa i koriste sa sa loptastim re┼íetkama klase H na neprohodnim krovovima sa ┼íljunkom, ili sa pokrivnim re┼íetkama klase K3, L15 i M125 na krovovima koji se koriste kao terase ili parkirali┼íta. Svi elementi izra─Ĺeni su prema SRPS EN 1253-2, i spadaju u klasu A1 negorivih materijala.

ACO separatori naftnih derivata
Srpska norma SRPS EN858 – Sistemi separatora za lake te─Źnosti (npr za ulja I benzin) u delu SRPS EN 858-1:2008, ta─Źka 3.4 navodi
Separator (klase I, klase II) je deo separacijskog Sistema koji odvaja i zadr┼żava lake te─Źnosti iz otpadne vode.

ACO gra─Ĺevinski elementi d.o.o.

ACO┬ágra─Ĺevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb | 22314 Krnješevci, Stara Pazova
Tel: +381 22 811 580
Fax: +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs