Connect with us
Promo

Montažne kuće za ceo svet!

„E-kuća“ je 2005. godine u Srbiju i jugoistočnu Evropu donela jedan od najsavremenijih suvih sistema izgradnje u svetu „fertighaus“, zahvaljujući kojem imamo priliku da tržištu ponudimo montažne, gotove kuće poslednje generacije.

Montažna kuća, projekat Irena Videnov

Montažna kuća, projekat Irena Videnov / foto: E-KUĆA d.o.o. ČAČAK

Kuće proizvodimo po tehnologiji Nemačkih proizvođača kuće Lehner haus po sistemu drvenih tabli tj. celih zidnih platana u elementima „Holztafelbauweise“ po DIN-u 1052 u najnovijoj verziji. Isporučujemo potpuno prefabrikovane elemente dužine do 13 m, spoljne i unutrašnje zidove sa fabrički ugrađenom stolarijom, crevima za ugradnju instalacija, postavljenim fasadama, gotovim unutrašnjim zidnim oblogama, kao i cele međuspratne i krovne konstrukcije sa fabrički ugrađenim slojevima.

Evropska, ekološka, energetski nisko zahtevna / pasivna kuća

„E-kuća“ zadovoljava trenutno najviše aktuelne evropske norme. Sve sirovine koje upotrebljavamo u proizvodnji uvozimo iz Austrije i Nemačke, ates- tirane prema standardima EU od strane vodećih instituta zemalja porekla.

Zahvaljujući poreklu sirovina iz EU „E-kuća“ u izvozu prati EUR 1 dokument kao dokaz da je roba evropskog porekla iako je proizvedena u Srbiji. Poslovanje „E-kuća“ je pretežno usmereno ka izvozu u zemlje Evrope, na način isporuke individualno projektovanih objekata do maksimalno četri etaže.

E-KUĆA d.o.o. ČAČAK Evropska, ekološka, energetski nisko zahtevna / pasivna kuća

E-KUĆA d.o.o. ČAČAK Evropska, ekološka, energetski nisko zahtevna / pasivna kuća

Svaki naš objekat prati statika izrađena od strane našeg inženjerskog biroa u Nemačkoj, kao i ENERGETSKI bilans po EnEv 2014. sa energetskim pasošem, priznatim od strane nadležnih instanci u evropskim državama.

3D prikaz montažne kuće

3D prikaz montažne kuće / foto: E-KUĆA d.o.o. ČAČAK

Mi ne gradimo tipske kuće, mi tretiramo svaku kuću individualno. Mi smo tu za Vas, spremni da ispunimo sve Vaše potrebe kako bi se vaši snovi ostvarili. Naše arhitekte su tu da Vam pomognu oko odabira tipa keramike, zidnih boja, podnih obloga, nameštaja i ostalog.

3D prikaz montažne kuće

3D prikaz montažne kuće / foto: E-KUĆA d.o.o. ČAČAK

E-KUĆA d.o.o. ČAČAK logo

E-KUĆA d.o.o. ČAČAK
Prodaja: Cvijićeva 65, 11000 Beograd
T/F. +381 11 2084 006
+381 11 2084 065
ekoloskakuca@gmail.com
www.e-kuca.com