Connect with us
Budućnost

Udružite snage sa NAZ-om!

Nacionalna asocijacija Zelenih krovova Srbije

Nacionalna asocijacija zelenih krovova Srbije je započela aktivnu komunikaciju o neophodnosti zelene infrastrukture za održivi razvoj naših gradova. NAZ ima za cilj da građane, investitore, organizacije i sve relevantne aktere koji učestvuju u procesu donošenja odluka u ime gradova Srbije, inspiriše na preispitivanje dosadašnjeg pristupa u svom profesionalnom domenu, ali i u svakodnevnom životu. Ideja je da zajedničkim snagama doprinesemo da priroda bude deo naših gradova, a samim tim i kreiranju humanijih uslova života.

Poziv za ORGANIZACIJE

Život u gradu više ne znači život na betonu i asfaltu, već podrazumeva da nekadašnji međublokovski prostori mogu da evoluiraju i da nastave da žive u novoj formi zelenim krovovima, fasadama i dvorišnim prostorima. Upravo na ovaj način se urbani prostor oplemenjuje i čini savremeni način života manje otuđenim od prirode, a korisnicima se omogućava da budu zaštićeni usred urbane vreve, automobilskih isparenja i usijanog afalta.

POSTANI DEO NAZ A I DOPRINESI PROMENI U NAČINU RAZVOJA I FUNKCIONISANJA GRADOVA SRBIJE. PRIDRUŽITE NAM SE U AKTIVNOM PRAĆENJU RAZVOJA GRADOVA I INSISTIRAJU NA VISOKOM KVALITETU SVAKOG NOVOG PLANIRANOG REŠENJA.

Doprinesite širenju ideje o zelenijim gradovima

Nacionalna asocijacija Zelenih krovova Srbije logo

Bulevar Oslobođenja 66b, 21000 Novi Sad
Tel: +381 (0)21 654 63 39
Tel: +381 (0)63 521 818
info@nazk.org
www.nazk.org