Connect with us
Budu─çnost

Udru┼żite snage sa NAZ-om!

Nacionalna asocijacija zelenih krovova Srbije je zapo─Źela aktivnu komunikaciju o neophodnosti zelene infrastrukture za odr┼żivi razvoj na┼íih gradova. NAZ ima za cilj da gra─Ĺane, investitore, organizacije i sve relevantne aktere koji u─Źestvuju u procesu dono┼íenja odluka u ime gradova Srbije, inspiri┼íe na preispitivanje dosada┼ínjeg pristupa u svom profesionalnom domenu, ali i u svakodnevnom ┼żivotu. Ideja je da zajedni─Źkim snagama doprinesemo da priroda bude deo na┼íih gradova, a samim tim i kreiranju humanijih uslova ┼żivota.

Poziv za ORGANIZACIJE

┼Żivot u gradu vi┼íe ne zna─Źi ┼żivot na betonu i asfaltu, ve─ç podrazumeva da nekada┼ínji me─Ĺublokovski prostori mogu da evoluiraju i da nastave da ┼żive u novoj formi zelenim krovovima, fasadama i dvori┼ínim prostorima. Upravo na ovaj na─Źin se urbani prostor oplemenjuje i ─Źini savremeni na─Źin ┼żivota manje otu─Ĺenim od prirode, a korisnicima se omogu─çava da budu za┼íti─çeni usred urbane vreve, automobilskih isparenja i usijanog afalta.

POSTANI DEO NAZ A I DOPRINESI PROMENI U NA─îINU RAZVOJA I FUNKCIONISANJA GRADOVA SRBIJE. PRIDRU┼ŻITE NAM SE U AKTIVNOM PRA─ćENJU RAZVOJA GRADOVA I INSISTIRAJU NA VISOKOM KVALITETU SVAKOG NOVOG PLANIRANOG RE┼áENJA.

Doprinesite širenju ideje o zelenijim gradovima

Nacionalna asocijacija Zelenih krovova Srbije logo

Bulevar Oslobo─Ĺenja 66b, 21000 Novi Sad
Tel: +381 (0)21 654 63 39
Tel: +381 (0)63 521 818
info@nazk.org
www.nazk.org