Connect with us
Novosti

Odložen BIM World MUNICH – U novembru novi digitalni format BIM Virtual

Najveća evropska BIM konferencija koja je trebalo da se održi 24. i 25. novembra u Minhenu je odložena za 2021. godinu, a u planiranom terminu održaće se u novom formatu – BIM Virtual.
24. i 25. novembra 2020. godine, najnovije teme u vezi sa digitalizacijom građevinarstva i građevinske industrije biće predstavljene u uvodnim izlaganjima, predavanjima, panel diskusijama i vebinarima. Izlagači će se predstaviti u virtuelnom izložbenom prostoru i moći će da komuniciraju sa posetiocima putem ćaskanja uživo i video poziva.

Kao ključna platforma za industriju, BIM World će svojim novim digitalnim formatom ’BIM Virtual’ osigurati da se hitna razmena nastavi odvijati i 2020. godine. To je sada izuzetno važno, posebno za mnoga mala i srednja preduzeća , da se stvari nastave, da mogu da primene svoje strategije digitalnog planiranja, da generišu poslovne kontakte, da zajedno uče i započinju nove projekte! Ponudićemo izlagačima i posetiocima BIM World-a koji su svi iza nas i ukazali nam svoje poverenje, pouzdanu platformu za svoje poslovanje “, kaže Christian Stammel, osnivač i generalni direktor BIM World MUNICH-a.

BIM World MUNICH

BIM World Munich odložen za 2021.

Fokus BIM Virtual-a je na razmeni između učesnika, izlagača i stručnjaka – sa značajno proširenom međunarodnom ciljnom grupom. Oko 100 izlagača, brojni startapi i više od 100 prezentacija čine BIM Virtual vrhuncem 2020. godine. Do dva paralelna strima uživo i panel diskusije održaće se u dva dana. Sva predavanja biće dostupna „na zahtev“ i moći će im se pristupiti neposredno nakon onlajn događaja. Kontakt sa izlagačima i partnerima BIM Virtual-a biće uspostavljen putem korisničkog, profesionalnog alata za poslovno podudaranje 360 °.

Sa BIM Virtual-om nudimo našim izlagačima i posetiocima priliku da se sastanu uprkos trenutnim ograničenjima zbog Covida-19 i razmene mišljenja o celokupnom portfelju rešenja povezanih sa digitalizacijom građevinske industrije,“ potvrđuje Dietmar Bernert, predsednik BIM World MUNICH-a i portparol ekspertske grupe. „BIM Virtual će se fokusirati na razmenu i umrežavanje, čak i izvan perioda stvarnog BIM sveta, sa jasnim fokusom na stvaranje vrednih poslovnih kontakata“.