Connect with us
Budu─çnost

AchyEnergy & Mega Concept – koncept lepote u estetskom i odr┼żivom smislu

Slo┼żi─çete se da u vremenu, u kome ┼żivimo gde je vreme parametar uspeha u poslu i privatnom ┼żivotu, tragamo za lepotom koja ─çe to vreme ispuniti. Vreme je da preispitamo sopstvene aktivnosti i sa─Źuvamo prirodu i resurse za sebe i generacije koje dolaze. Drugim re─Źima, sve vi┼íe pri─Źamo o odr┼żivosti boljoj i zdravijoj budu─çnosti.

Takva pri─Źa odr┼ża─çe se po─Źetkom aprila, ta─Źnije 8. i 9. aprila u Novom Sadu. Ta pri─Źa nosi naziv ArchyEnergy konferencija, koja ima za cilj da okupi stru─Źnu javnost iz sveta gra─Ĺevinarstva, kao jedne od grana privrede koja se smatra, jednim delom, odgovornom za veliku potro┼ínju energije i naru┼íavanje prirodne ravnote┼że.

Kako bi ukazali na zna─Źaj bu─Ĺenja, racionalnu potro┼ínju energenata, okretanje ka zelenoj gradnji, upotrebi zelenih materijala i obnovljivih izvora energije, organizatori konferencije, organizovali su ovaj skup i okupili renomirane pojedince, kompanije, gra─Ĺevinske firme, stru─Źne institucije i udru┼żenja, koje ─çe svojim aktivnim u─Źe┼í─çem i prisutno┼í─çu dati svoj doprinos akciji bu─Ĺenja i stvaranja bolje i zdravije budu─çnosti.

Jedna takva, dru┼ítveno odgovorna, osve┼í─çena i odr┼żiva kompanije je Mega Concept. Kompanija koja se bavi lep┼íom stranom stvaranja novog prostora, a to je ure─Ĺenje enterijera. Ukoliko ste planirali da za kratko vreme uredite svoj prostor tako da u njemu u┼żivate na duge staze, a da do tog momenta stignete veoma brzo, kontaktirajte Mega Concept.

devojka stoji u kupatilu sa rozom kadom, belim lusterom i plavim tapetama za zid

Tapete / Foto: Mega Concept

Ne samo da ─çe vam pru┼żiti uslove u smislu adekvatnog izbora podnih i zidnih obloga, odnosno tepiha, staza, zavesa, draperija, da─çe vam ┼íansu da izaberete najbolju i najlep┼íu opciju koja ─çe se uklopiti u va┼íe estetske, funkcionalne i finansijske potrebe, pru┼żi─çe vam re┼íenje i ÔÇ×klju─Ź u rukeÔÇť kako da u┼żivate u trenutku, bez naru┼íavanja prirodne ravnote┼że.

Mega Concept, kao prijatelj konferencije, svojim prisustvom na istoj, ukaza─çe na zna─Źaj ure─Ĺenja enterijera koji doprinosi energetskoj efikasnosti izborom prirodnih materijala zavesa, savremenoj tehnologiji istih, kao i konceptu lepote kao va┼żnom segmentu budu─çeg ┼żivota.

ArchyEnergy konferencija, uz ovako va┼żne prijatelje potrudi─çe se da da svoj doprinos lep┼íoj, zdravijoj i odr┼żivoj budu─çnosti.

Koncept konferencije osmi┼íljen je tako da stru─Źna javnost svoje vi─Ĺenje stvarnosti, svoje iskustvo, savete, informacije i inovacije podeli sa javno┼í─çu kroz sedam kvalitetnih, zanimljivih i sadr┼żajnih panela, u dva konferencijska dana, ali i da na ArchyEnergy izlo┼żbi, na kojoj ─çe nastupiti mnogi poznati brendovi, sa teorije pre─Ĺe na praksu i predstavi konkretna re┼íenja za energetski efikasnu, zelenu budu─çnost.

Obezbedite svoju ulaznicu za prisustvo na ArchyEnergy izlo┼żbi, gde ─çete se upoznati sa najnovijim trendovima, re┼íenjima i uslugama koje ─çe doprineti boljoj va┼íoj, ali i budu─çnosti va┼íih potomaka.

I ne zaboravite, uz Mega Concept biće to ne samo bolja, nego i lepša i ugodnija budućnost.