Connect with us
Budućnost

AchyEnergy & Mega Concept – koncept lepote u estetskom i održivom smislu

Složićete se da u vremenu, u kome živimo gde je vreme parametar uspeha u poslu i privatnom životu, tragamo za lepotom koja će to vreme ispuniti. Vreme je da preispitamo sopstvene aktivnosti i sačuvamo prirodu i resurse za sebe i generacije koje dolaze. Drugim rečima, sve više pričamo o održivosti boljoj i zdravijoj budućnosti.

Takva priča održaće se početkom aprila, tačnije 8. i 9. aprila u Novom Sadu. Ta priča nosi naziv ArchyEnergy konferencija, koja ima za cilj da okupi stručnu javnost iz sveta građevinarstva, kao jedne od grana privrede koja se smatra, jednim delom, odgovornom za veliku potrošnju energije i narušavanje prirodne ravnoteže.

Kako bi ukazali na značaj buđenja, racionalnu potrošnju energenata, okretanje ka zelenoj gradnji, upotrebi zelenih materijala i obnovljivih izvora energije, organizatori konferencije, organizovali su ovaj skup i okupili renomirane pojedince, kompanije, građevinske firme, stručne institucije i udruženja, koje će svojim aktivnim učešćem i prisutnošću dati svoj doprinos akciji buđenja i stvaranja bolje i zdravije budućnosti.

Jedna takva, društveno odgovorna, osvešćena i održiva kompanije je Mega Concept. Kompanija koja se bavi lepšom stranom stvaranja novog prostora, a to je uređenje enterijera. Ukoliko ste planirali da za kratko vreme uredite svoj prostor tako da u njemu uživate na duge staze, a da do tog momenta stignete veoma brzo, kontaktirajte Mega Concept.

devojka stoji u kupatilu sa rozom kadom, belim lusterom i plavim tapetama za zid

Tapete / Foto: Mega Concept

Ne samo da će vam pružiti uslove u smislu adekvatnog izbora podnih i zidnih obloga, odnosno tepiha, staza, zavesa, draperija, daće vam šansu da izaberete najbolju i najlepšu opciju koja će se uklopiti u vaše estetske, funkcionalne i finansijske potrebe, pružiće vam rešenje i „ključ u ruke“ kako da uživate u trenutku, bez narušavanja prirodne ravnoteže.

Mega Concept, kao prijatelj konferencije, svojim prisustvom na istoj, ukazaće na značaj uređenja enterijera koji doprinosi energetskoj efikasnosti izborom prirodnih materijala zavesa, savremenoj tehnologiji istih, kao i konceptu lepote kao važnom segmentu budućeg života.

ArchyEnergy konferencija, uz ovako važne prijatelje potrudiće se da da svoj doprinos lepšoj, zdravijoj i održivoj budućnosti.

Koncept konferencije osmišljen je tako da stručna javnost svoje viđenje stvarnosti, svoje iskustvo, savete, informacije i inovacije podeli sa javnošću kroz sedam kvalitetnih, zanimljivih i sadržajnih panela, u dva konferencijska dana, ali i da na ArchyEnergy izložbi, na kojoj će nastupiti mnogi poznati brendovi, sa teorije pređe na praksu i predstavi konkretna rešenja za energetski efikasnu, zelenu budućnost.

Obezbedite svoju ulaznicu za prisustvo na ArchyEnergy izložbi, gde ćete se upoznati sa najnovijim trendovima, rešenjima i uslugama koje će doprineti boljoj vašoj, ali i budućnosti vaših potomaka.

I ne zaboravite, uz Mega Concept biće to ne samo bolja, nego i lepša i ugodnija budućnost.