Connect with us
Arhitektura

Još jedan fenomenalan objekat u Njujorku

Kao jedna od najprogresivnijih ─Źetvrti Njujorka, Bruklin sve vi┼íe postaje centar razvoja ekskluzivnih rezidencijalnih projekata namenjenih savremenom ┼żivotu i sme┼ítaju turista.

Boerum Hill se mo┼że pohvaliti bogatom istorijom i duhom naprednog razmi┼íljanja, sa zadivljuju─çim stambenim blokovima sa drve─çem, restoranima i ┼íopingom na destinaciji i zabavnim prostorima svetske klase.

Predstavljanje projekta ÔÇô 533 Pacific Avenue, Boerum Hill, Bruklin

Ovaj objekat ─Źini kolekcija 41 rezidencije, dizajniranih u duhu nekada┼ínjeg objekta sa lu─Źnim detaljima fasade i aluminijumskim prozorim iz serije Tehnomarket LINEAL Therm 77 koji svojim diskretnim dizajnom upotpunjuju vizualni identitet ovog projekta.

Pored zasvo─Ĺenih prozora, detalj luka se provla─Źi kroz Post House, na njenom velikom arkadnom ulazu, ┼íalterskim lukovima u predvorju i hodnicima. ÔÇ×Metalna krunaÔÇť zgrade odra┼żava originalni obrazac krova po┼íte – inspirisan oblikom koverata koji se preklapaj

LINEAL sistemi za izradu energetski efikasnih prozora i vrata

LINEAL serija prozora kompanije Tehnomarket sastoji se od 11 podsistema koji pokrivaju sve zahteve savremene arhitekture – od ─Źisto aluminijumskih sistema, preko BLOCK sistema sa skrivenim krilom do luksuznih aluminijum-drvo prozora koji predstavljaju sam vrhunac trenutne globalne ponude. Kao i svi Tehnomarket proizvodi, LINEAL sistem profila za proizvodnju prozora i vrata u potpunosti dizajniran i proizveden u Tehnomarketu.

Gotovi elementi u LINEAL Therm 77 sistemu, uz odli─Źnu toplotnu izolaciju i koeficijent termo provodljivosti (Uw) od svega 0,96 W/m┬▓K, nude i izuzetnu za┼ítitu od buke (40 dB), ┼íto je od posebnog zna─Źaja u urbanim sredinama poput Njujorka.

Tehnomarket - BLOCK linija sistema sa skrivenim krilom

Tehnomarket – BLOCK linija sistema sa skrivenim krilom

Pored po─Źetnih ┼íest sistema u LINEAL grupi, uvedena je i potpuno nova, dizajnerski atraktivna BLOCK linija sistema sa skrivenim krilom, namenjena upravo izradi prozora za luksuzne projekte i prozorske nizove, gde ne postoji vizuelna razlika izme─Ĺu fiksnih i otvorivih polja u elementu. Pored LINEAL BLOCK sistema, aluminijumska grupa dopunjena je i Therm 62 sistemom koji je evolucija Plus 62 sistema u vi┼íoj srednjoj klasi sa dodatno pobolj┼íanom izolacijom i mogu─çno┼í─çu ugradnje troslojnih paketa stakla. Pored standardne, dostupna je i opcija sa skrivenim krilom u sistemu LINEAL BLOCK Therm 62.

Tehnomarket svojom serijom LINEAL, namenskim re┼íenjima dizajniranim za svaki pojedina─Źni projekat i kapacitetom da odgovori na posebne zahteve klijenata sigurno je u─Źvrstio poziciju na dinami─Źnom, zahtevnom njujor┼íkom tr┼żi┼ítu.

Tim Tehnomarketa napominje da je ovo izuzetan uspeh, s obzirom da sa doma─çim stru─Źnjacima u Srbiji razvijaju i proizvode sopstvene sisteme profila, daju─çi tako ┼íansu mladom, motivisanom timu poka┼że svoju kompetitivnost na svetskom tr┼żi┼ítu.

Tehnomarket logo

TEHNOMARKET d.o.o.
Skadarska 73, 26101 Pan─Źevo
T. +381 13 307 700
panel@tehnomarket.com
www.tehnomarket.com