Connect with us
Budu─çnost

Radovi u „Beogradu na vodi“ bili u skladu sa rokovima

Radovi u Beogradu na vodi u pro┼íloj godini bili su u skladu s rokovima, a na prole─çe je planirano useljenje prvih stanara, saop┼ítava „Belgrade Waterfront“.

Foto: Beograd na vodi

Na prole─çe su planirana useljenja u prvu stambenu zgradu, BW Residences, zapo─Źeti su glavni radovi na najve─çem tr┼żnom centru u regionu, BW Galeriji, koji ─çe biti otvoren 2020. godine, a po─Źela je i prodaja The Residences at The St. Regis Belgrade, luksuznih brendiranih St. Regis stanova, prvih u Evropi, navodi se u saop┼ítenju kompanije.

Generalni direktor kompanije BW-a Nikola Nedeljkovi─ç napominje da su prema┼íena o─Źekivanja kada je u pitanju podaja, zbog ─Źega ─çe BW u ovoj godini po─Źeti da radi na novim projektima, koji ─çe, kako je saop┼íteno, doprineti razvoju prestonice.

Beograd na vodi, kule

U toku su i radovi na stambenim zgradama BW Parkview i BW Vista, visokim po 82 metra, a useljenje stanara u ove dve zgrade planirano je za 2019. godinu.

Nakon ┼íto je zavr┼íeno postavljanje ┼íipova za Kulu Beograd, uskoro po─Źinju i glavni radovi na tom centralnom delu „Belgrade Waterfronta“, dodaje se u saop┼ítenju.

Kula ─çe ugostiti ekskluzivni brend St. Regis, koji ─çe u okviru te gra─Ĺevine otvoriti svoj sedmi hotel u Evropi, ─Źime ─çe se Beograd na─çi u dru┼ítvu najpresti┼żnijih evropskih gradova.