Connect with us
Arhitektura

Umesto Prvog jula: Letnje večeri u DaNS-u

Prvi jul, dan DruŔtva arhitekata Novog Sada, je datum kada se svake godine okupljamo i družimo u nekom prigodnom prostoru u gradu. Zbog ekstremno visokih temperatura koje se najavljuju ovih dana, takvo druženje odlažemo za kasnije kako bi ono proteklo u prijatnijoj atmosferi.

Kako ne biste čekali odloženo okupljanje da biste dobili svoj primerak poslednjeg broja časopisa DaNS, organizovaćemo večernje termine tokom leta u kojima će biti otvorena naÅ”a kancelarija, kada ćete moći da dođete i preuzmete časopis.

Prve dve letnje večeri otvorene kancelarije DruÅ”tva arhitekata Novog Sada će biti održane 1. i 2. jula, od 19 do 21 čas. U zavisnosti od interesovanja, biće organizovanih joÅ” letnjih večeri tokom narednih nedelja.

Ovom prilikom vas pozivamo da posetite naÅ”u kancelariju u Miletićevoj 20 u nekom od tih termina, kako biste:

1. preuzeli svoj primerak dvobroja 87-88 časopisa za arhitekturu i urbanizam DaNS, kao i starije brojeve koje eventualno nemate;

2. učestvovali u akciji skupljanja sredstava za novu biblioteku DaNS-a, tako Å”to ćete uplatiti članarinu za 2021. godinu (1200 dinara za redovne članove, 600 za studente); ove godine će svi prihodi sakupljeni od članarina biti iskoriŔćeni za kupovinu polica za sve veću biblioteku DaNS-a, čije knjige trenutno nemaju svoje mesto;

biblioteka

Foto: DruŔtvo arhitekata Novi Sad

3. na kratko se sreli sa kolegama.

DruŔtvo arhitekata Novog Sada

Svetozara Miletića 20, 21000 Novi Sad
T +381 21 423485
dans@dans.org.rs
www.dans.org.rs