Connect with us
Novosti

Alumil kompanija i tim Zelenih ambasadora: Ekološka inicijativa za novi park u Novoj Pazovi

Nova Pazova, 6. april 2024: U subotu, 6. aprila, vi┼íe od 40 Alumil Zelenih ambasadora, u saradnji sa JKP Stara Pazova i Op┼ítinom Stara Pazova, realizovalo je zna─Źajnu ekolo┼íku akciju, posadiv┼íi 53 sadnice drve─ça i ┼żbunja u novom parku u Novoj Pazovi. Ova inicijativa, koja predstavlja prvu fazu u izgradnji novog parka, je temelj za stvaranje budu─çeg zelenog prostora za stanovnike Nove Pazove.

Kompanija Alumil, kao lider u proizvodnji aluminijumskih sistema, aktivno se anga┼żuje u dru┼ítveno odgovornom segmentu poslovanja sa ciljem o─Źuvanja planete Zemlje i kreiranja zelenije i zdravije sredine za naredne generacije.

Alumil je dao zna─Źajan doprinos u izgradnji novog parka kroz donaciju sadnica i mobilijara, a uz podr┼íku i volonterski rad zaposlenih koji su posve─çeni o─Źuvanju ┼żivotne sredine, realizovan je zajedni─Źki cilj i kreirana prava oaza koja ─çe obogatiti svakodnevni ┼żivot stanovnika Nove Pazove.

U drugoj planiranoj fazi, predvi─Ĺeno je postavljanje ku─çice sa toboganom, kako bi se park pretvorio u mesto gde ─çe se deca sa rado┼í─çu igrati, a porodice provoditi kvalitetno vreme zajedno. Novoizgra─Ĺeni park osim ┼íto predstavlja prostor za odmor i rekreaciju, on je i novo sredi┼íte susreta, igre i zajedni┼ítva za sve budu─çe generacije, ja─Źaju─çi povezanost lokalne zajednice.

Alumil se ponosi ┼íto je deo ovog projekta koji ─çe unaprediti kvalitet ┼żivota u Novoj Pazovi, istovremeno promovi┼íu─çi va┼żnost o─Źuvanja prirode. Kompanija ─çe nastaviti da podr┼żava lokalne inicijative i aktivno doprinosi razvoju zajednice u kojoj posluje.

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE ÔÇô Milutina Milankovi─ça 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs