Connect with us
Arhitektura

Tim Inženjering Sistem – Uvođenje viših standarda u građevinskoj industriji

Objavljeno

:

Poslovni prostor i zaposleni

Realni manjak stambenog i poslovnog prostora naspram potražnje, doveli su do toga da cena u svim većim centrima u Srbiji, a naročito se to odnosi na Novi Sad i Beograd, eksplodira.

To je prouzrokovalo i povećanje cena kvadratnog metra stambenih i poslovnih prostora. Povećanje cena uslovljeno je i povećanjem kvaliteta onoga što se gradi, mišljenja su odgovorni ljudi iz firme Tim Inženjering Sistem.

Uvođenjem viših standarda u samoj građevinskoj industriji dolazi i do prirodne selekcije investitora, jer se pokazalo da investitor može biti iz svake branše. Tržište je bilo i još uvek je gladno stanova, odnosno sve je moglo da se proda.

Stambeno-poslovni objekat

Stambeno-poslovni objekat, Novi Sad / foto: Tim Inženjering Sistem d.o.o.

Selekcijom, na ovaj način, doći će do veće i kvalitetnije ponude, neće više biti bitna samo lokacija, već će i kvalitet izvođenja radova biti na višem nivou.

Tim inženjering sistem je pre svega inženjerska kompanija, poznata po kvalitetu usluga i proizvoda i posvećenosti detaljima u svakom segmentu svog poslovanja.

Enterijer stana

Enterijer stambene jedinice / foto: Tim Inženjering Sistem d.o.o.

U segmentu stanogradnje vodi se računa o svakom segmentu buduće investicije: od izbora lokacije u mikro i makro smislu, kvalitetne razrade projektne dokumentacije, preko ishodovanja dozvola u optimalnim rokovima, do upotrebe pouzdanih i kvalitetnih materijala primenjenih na tehnički ispravan način.

Na koji način kupci dolaze do vas? Kako gradite odnos sa njima?

Đorđe Petrović, projekt menadžer u kompaniji Tim inženjering sistem komentariše:

„Naši zaposleni i saradnici, bilo u fazi projektovanja ili u fazi izvođenja i realizacije izgradnje i opremanja stambenih i poslovnih objekata, svojim doprinosom u svakom pogledu grade ugled firme ali i podižu standarde u oblasti nekretnina na tržištu Novog Sada.“

Opuštena, inspirativna i produktivna radna atmosfera donosi rezultate koji se mere uspešno realizovanim projektima. Poštovanju kvaliteta i ugovorenih rokova svedoče zadovoljni klijenti, koji kod nas, kao po pravilu, dolaze putem preporuka.

Enterijer stana

Enterijer stambene jedinice / foto: Tim Inženjering Sistem d.o.o.

Pristup svakom kupcu/klijentu je vrlo ličan i otvoren; od takvog pristupa zavisi odluka klijenta da nam se vrati i prilikom sledeće kupovine ali i da „raširi dobar glas“ o našem radu, i svom iskustvu, od prvog kontakta do finalne realizacije posla.

Odgovaramo na zahteve i usklađujemo nekretnine sa zamislima, potrebama i željama kupaca kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu, naravno uz stručne predloge i komentare našeg inženjerskog i arhitektonskog tima.

Kada govorimo o projektima, Tim inženjering sistem trenutno radi na objektima na Podbari, a priprema nove lokacije na Grbavici i Telepu. Nakon završenih projekta u ulicama Maksima Gorkog, Puškinovoj, Teodora Pavlovića, kao i više objekata u novosadskom naselju Podbara, novim projektima pristupamo sa još više pažnje, energije i entuzijazama.

Garažni prostor

Garažni prostor / foto: Tim Inženjering Sistem d.o.o.

KVALITET I POŠTOVANJE ROKOVA KAO PRIORITE I KOMPARTIVNA PREDNOST.

Lokacija objekta je veoma važna kupcima, ali nije presudna. Kupci zahtevaju efikasno organizovan prostor, kvalitetne materijale i opremu, pouzdanu ugradnju ali i iskren odnos i otvoren pristup od strane investitora.

Vodeći računa o tržišnim kretanjima i potrebama za stanovima, odlučili smo da na nekoliko minuta hoda od samog centra grada, naselje Podbara bude deo grada kom dajemo akcenat i gde smo konstantno prisutni sa novim i kvalitetnim projektima.

Terasa na krovu stambene zgrade

Terasa na krovu stambene zgrade / foto: Tim Inženjering Sistem d.o.o.

U tom smislu uspeli smo kupcima da ponudimo još jedan projekat visokog kvaliteta u svim bitnim segmentima i standardima koje samo unapređujemo svakim novim projektom.

Trideset pet stambenih jedinica sa parkiranjem rešenim u dvorišnom privatnom parkingu i podzemnim garažama a sve u prepoznatljivom stilu i kvalitetu eksterijera i enterijera.

Tim Inženjering Sistem logo

TIM INŽENJERING SISTEM d.o.o.
Braće Ribnikar 29/29, 21000 Novi Sad
T. +381 21 6420 490
office@tim-inzenjering.com
www.tim-inzenjering.com

Advertisement reklama na grenef portalu

Izdvojeno

Sa portala

Energetska efikasnost objekata Energetska efikasnost objekata
Energetska efikasnost4 sedmice ranije

Energetska efikasnost objekata u kriznom vremenu

Radeći u polju energetske efikasnosti objekata poslednjih 10-ak godina, na mnogobrojnim projektima različitih nivoa energetske efikasnosti i održivosti u najširem...

Ytong zelena gradnja Ytong zelena gradnja
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Zelena gradnja i najvažnije odlike

“Zelenim” se nazivaju oni objekti koji su građeni po principima održive gradnje. Najvažnije odlike „zelene gradnje“ su: manja potrošnja energije...

Antenall tim za projektnu podršku na projektima Antenall tim za projektnu podršku na projektima
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Kako naći najbolju podršku za vaš projekat?

Velika tražnja dovela je i do hiper ponude gde nije lako razaznati kome se obratiti od inženjera, arhitekata, projektnih biroa...

Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Najbolji način za smanjenje troškova i emisija štetnih gasova

S obzirom na to da se kompanije širom sveta suočavaju s ogromnim pritiskom kada je reč o troškovima energije i...

Divus Apartmani Divčibare Divus Apartmani Divčibare
Arhitektura2 meseca ranije

ENERGY NET predstavlja najnoviji projekat Divus apartmani Divčibare

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET već više od 30...

Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču
Arhitektura3 meseca ranije

Vegetativni zidovi u arhitekturi

Vegetativni zidovi koji fasadni omotač pretvaraju iz statičnog u dinamičan odnos prema posmatraču, u gustim urbanim sredinama imaju veliki potencijal...

Sadržaj

Popularno