Connect with us
Arhitektura

Tim In┼żenjering Sistem – Uvo─Ĺenje vi┼íih standarda u gra─Ĺevinskoj industriji

Realni manjak stambenog i poslovnog prostora naspram potra┼żnje, doveli su do toga da cena u svim ve─çim centrima u Srbiji, a naro─Źito se to odnosi na Novi Sad i Beograd, eksplodira.

To je prouzrokovalo i pove─çanje cena kvadratnog metra stambenih i poslovnih prostora. Pove─çanje cena uslovljeno je i pove─çanjem kvaliteta onoga ┼íto se gradi, mi┼íljenja su odgovorni ljudi iz firme Tim In┼żenjering Sistem.

Uvo─Ĺenjem vi┼íih standarda u samoj gra─Ĺevinskoj industriji dolazi i do prirodne selekcije investitora, jer se pokazalo da investitor mo┼że biti iz svake bran┼íe. Tr┼żi┼íte je bilo i jo┼í uvek je gladno stanova, odnosno sve je moglo da se proda.

Stambeno-poslovni objekat

Stambeno-poslovni objekat, Novi Sad / foto: Tim In┼żenjering Sistem d.o.o.

Selekcijom, na ovaj na─Źin, do─çi ─çe do ve─çe i kvalitetnije ponude, ne─çe vi┼íe biti bitna samo lokacija, ve─ç ─çe i kvalitet izvo─Ĺenja radova biti na vi┼íem nivou.

Tim in┼żenjering sistem je pre svega in┼żenjerska kompanija, poznata po kvalitetu usluga i proizvoda i posve─çenosti detaljima u svakom segmentu svog poslovanja.

Enterijer stana

Enterijer stambene jedinice / foto: Tim In┼żenjering Sistem d.o.o.

U segmentu stanogradnje vodi se ra─Źuna o svakom segmentu budu─çe investicije: od izbora lokacije u mikro i makro smislu, kvalitetne razrade projektne dokumentacije, preko ishodovanja dozvola u optimalnim rokovima, do upotrebe pouzdanih i kvalitetnih materijala primenjenih na tehni─Źki ispravan na─Źin.

Na koji na─Źin kupci dolaze do vas? Kako gradite odnos sa njima?

─Éor─Ĺe Petrovi─ç, projekt menad┼żer u kompaniji Tim in┼żenjering sistem komentari┼íe:

ÔÇ×Na┼íi zaposleni i saradnici, bilo u fazi projektovanja ili u fazi izvo─Ĺenja i realizacije izgradnje i opremanja stambenih i poslovnih objekata, svojim doprinosom u svakom pogledu grade ugled firme ali i podi┼żu standarde u oblasti nekretnina na tr┼żi┼ítu Novog Sada.ÔÇť

Opu┼ítena, inspirativna i produktivna radna atmosfera donosi rezultate koji se mere uspe┼íno realizovanim projektima. Po┼ítovanju kvaliteta i ugovorenih rokova svedo─Źe zadovoljni klijenti, koji kod nas, kao po pravilu, dolaze putem preporuka.

Enterijer stana

Enterijer stambene jedinice / foto: Tim In┼żenjering Sistem d.o.o.

Pristup svakom kupcu/klijentu je vrlo li─Źan i otvoren; od takvog pristupa zavisi odluka klijenta da nam se vrati i prilikom slede─çe kupovine ali i da ÔÇ×ra┼íiri dobar glasÔÇť o na┼íem radu, i svom iskustvu, od prvog kontakta do finalne realizacije posla.

Odgovaramo na zahteve i uskla─Ĺujemo nekretnine sa zamislima, potrebama i ┼żeljama kupaca kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu, naravno uz stru─Źne predloge i komentare na┼íeg in┼żenjerskog i arhitektonskog tima.

Kada govorimo o projektima, Tim in┼żenjering sistem trenutno radi na objektima na Podbari, a priprema nove lokacije na Grbavici i Telepu. Nakon zavr┼íenih projekta u ulicama Maksima Gorkog, Pu┼íkinovoj, Teodora Pavlovi─ça, kao i vi┼íe objekata u novosadskom naselju Podbara, novim projektima pristupamo sa jo┼í vi┼íe pa┼żnje, energije i entuzijazama.

Gara┼żni prostor

Gara┼żni prostor / foto: Tim In┼żenjering Sistem d.o.o.

KVALITET I POŠTOVANJE ROKOVA KAO PRIORITE I KOMPARTIVNA PREDNOST.

Lokacija objekta je veoma va┼żna kupcima, ali nije presudna. Kupci zahtevaju efikasno organizovan prostor, kvalitetne materijale i opremu, pouzdanu ugradnju ali i iskren odnos i otvoren pristup od strane investitora.

Vode─çi ra─Źuna o tr┼żi┼ínim kretanjima i potrebama za stanovima, odlu─Źili smo da na nekoliko minuta hoda od samog centra grada, naselje Podbara bude deo grada kom dajemo akcenat i gde smo konstantno prisutni sa novim i kvalitetnim projektima.

Terasa na krovu stambene zgrade

Terasa na krovu stambene zgrade / foto: Tim In┼żenjering Sistem d.o.o.

U tom smislu uspeli smo kupcima da ponudimo jo┼í jedan projekat visokog kvaliteta u svim bitnim segmentima i standardima koje samo unapre─Ĺujemo svakim novim projektom.

Trideset pet stambenih jedinica sa parkiranjem re┼íenim u dvori┼ínom privatnom parkingu i podzemnim gara┼żama a sve u prepoznatljivom stilu i kvalitetu eksterijera i enterijera.

Tim In┼żenjering Sistem logo

TIM IN┼ŻENJERING SISTEM d.o.o.
Bra─çe Ribnikar 29/29, 21000 Novi Sad
T. +381 21 6420 490
office@tim-inzenjering.com
www.tim-inzenjering.com