Connect with us
Arhitektura

Tim Inženjering Sistem – Uvođenje viÅ”ih standarda u građevinskoj industriji

Realni manjak stambenog i poslovnog prostora naspram potražnje, doveli su do toga da cena u svim većim centrima u Srbiji, a naročito se to odnosi na Novi Sad i Beograd, eksplodira.

To je prouzrokovalo i povećanje cena kvadratnog metra stambenih i poslovnih prostora. Povećanje cena uslovljeno je i povećanjem kvaliteta onoga Å”to se gradi, miÅ”ljenja su odgovorni ljudi iz firme Tim Inženjering Sistem.

Uvođenjem viÅ”ih standarda u samoj građevinskoj industriji dolazi i do prirodne selekcije investitora, jer se pokazalo da investitor može biti iz svake branÅ”e. TržiÅ”te je bilo i joÅ” uvek je gladno stanova, odnosno sve je moglo da se proda.

Stambeno-poslovni objekat

Stambeno-poslovni objekat, Novi Sad / foto: Tim Inženjering Sistem d.o.o.

Selekcijom, na ovaj način, doći će do veće i kvalitetnije ponude, neće viÅ”e biti bitna samo lokacija, već će i kvalitet izvođenja radova biti na viÅ”em nivou.

Tim inženjering sistem je pre svega inženjerska kompanija, poznata po kvalitetu usluga i proizvoda i posvećenosti detaljima u svakom segmentu svog poslovanja.

Enterijer stana

Enterijer stambene jedinice / foto: Tim Inženjering Sistem d.o.o.

U segmentu stanogradnje vodi se računa o svakom segmentu buduće investicije: od izbora lokacije u mikro i makro smislu, kvalitetne razrade projektne dokumentacije, preko ishodovanja dozvola u optimalnim rokovima, do upotrebe pouzdanih i kvalitetnih materijala primenjenih na tehnički ispravan način.

Na koji način kupci dolaze do vas? Kako gradite odnos sa njima?

Đorđe Petrović, projekt menadžer u kompaniji Tim inženjering sistem komentariÅ”e:

ā€žNaÅ”i zaposleni i saradnici, bilo u fazi projektovanja ili u fazi izvođenja i realizacije izgradnje i opremanja stambenih i poslovnih objekata, svojim doprinosom u svakom pogledu grade ugled firme ali i podižu standarde u oblasti nekretnina na tržiÅ”tu Novog Sada.ā€œ

OpuŔtena, inspirativna i produktivna radna atmosfera donosi rezultate koji se mere uspeŔno realizovanim projektima. PoŔtovanju kvaliteta i ugovorenih rokova svedoče zadovoljni klijenti, koji kod nas, kao po pravilu, dolaze putem preporuka.

Enterijer stana

Enterijer stambene jedinice / foto: Tim Inženjering Sistem d.o.o.

Pristup svakom kupcu/klijentu je vrlo ličan i otvoren; od takvog pristupa zavisi odluka klijenta da nam se vrati i prilikom sledeće kupovine ali i da ā€žraÅ”iri dobar glasā€œ o naÅ”em radu, i svom iskustvu, od prvog kontakta do finalne realizacije posla.

Odgovaramo na zahteve i usklađujemo nekretnine sa zamislima, potrebama i željama kupaca kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu, naravno uz stručne predloge i komentare naÅ”eg inženjerskog i arhitektonskog tima.

Kada govorimo o projektima, Tim inženjering sistem trenutno radi na objektima na Podbari, a priprema nove lokacije na Grbavici i Telepu. Nakon zavrÅ”enih projekta u ulicama Maksima Gorkog, PuÅ”kinovoj, Teodora Pavlovića, kao i viÅ”e objekata u novosadskom naselju Podbara, novim projektima pristupamo sa joÅ” viÅ”e pažnje, energije i entuzijazama.

Garažni prostor

Garažni prostor / foto: Tim Inženjering Sistem d.o.o.

KVALITET I POÅ TOVANJE ROKOVA KAO PRIORITE I KOMPARTIVNA PREDNOST.

Lokacija objekta je veoma važna kupcima, ali nije presudna. Kupci zahtevaju efikasno organizovan prostor, kvalitetne materijale i opremu, pouzdanu ugradnju ali i iskren odnos i otvoren pristup od strane investitora.

Vodeći računa o tržiÅ”nim kretanjima i potrebama za stanovima, odlučili smo da na nekoliko minuta hoda od samog centra grada, naselje Podbara bude deo grada kom dajemo akcenat i gde smo konstantno prisutni sa novim i kvalitetnim projektima.

Terasa na krovu stambene zgrade

Terasa na krovu stambene zgrade / foto: Tim Inženjering Sistem d.o.o.

U tom smislu uspeli smo kupcima da ponudimo joÅ” jedan projekat visokog kvaliteta u svim bitnim segmentima i standardima koje samo unapređujemo svakim novim projektom.

Trideset pet stambenih jedinica sa parkiranjem reŔenim u dvoriŔnom privatnom parkingu i podzemnim garažama a sve u prepoznatljivom stilu i kvalitetu eksterijera i enterijera.

Tim Inženjering Sistem logo

TIM INŽENJERING SISTEM d.o.o.
Braće Ribnikar 29/29, 21000 Novi Sad
T. +381 21 6420 490
office@tim-inzenjering.com
www.tim-inzenjering.com