Connect with us

Arhitektura

Seminar “Arhitekti / Projektanti / Praktičari” u Kalemegdan Business Centru

Objavljeno

:

BINA

17. Beogradska internacionalna nedelja arhitekture

Seminar “Arhitekti / Projektanti / Praktičari” u okviru programa 17. Beogradske internacionalne nedelje arhitekture – BINA biće održan u petak 3. juna od 10 do 16 časova u Kalemegdan Business Centru. Ovaj seminar predstavlja seriju predavanja za profesionalce posvećene usavršavanju i unapređenju znanja u povezivanju arhitekture i najnovijih tehničko-tehnoloških i inovativnih proizvoda i materijala.

BINA

Foto: BINA

Predavanja imaju cilj da nadograde profesionalna arhitektonska, projektantska i praktična iskustva, kao i da pronađu održiva rešenja koja su okrenuta budućnosti arhitekture. Permanentnom edukacijom i deljenjem iskustava sa ostalim strukama i disciplinama arhitekti putem seminara stiču nova znanja koja su primenljiva u praksi.

BINA

Foto: BINA

Uvodnu reč daće Milan Đurić, predsednik Udruženja arhitekata Srbije. U okviru seminara svoja viđenja arhitekture kroz svoje najnovije projekte prezentovaće arhitektonski studio Remorker Architects, Dušica Totić i Marko Korošec, Beograd, kao i arhitektonski studio Modelart arhitekti i Centar za digitalni dizajn, Dejan Mitov, Jelena Mitov i Krsto Radovanović, Novi Sad, dok će nam predstavnici kompanija Eurodom, Alumil, Mapei, Aco, Knauf, Xella i Schneider Electric otkriti najnovija istraživanja primenjenih materijala u skladu sa održivim tehnološkim sistemima.

Predavanja se realizuju u saradnji sa Inženjerskom komorom Srbije.

17. Beogradska internacionalna nedelja arhitekture

Beogradska internacionalna nedelja arhitekture – BINA 2022
+381 11 26 24 858
bina.centar@gmail.com
office@bina.rs
www.bina.rs

 

 

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno