Connect with us
Energetska efikasnost

RENEXPO┬« BIH – energija, voda i za┼ítita okoli┼ía

RENEXPO® BIH 2018.

Sve je spremno za sutrašnje otvaranje najvećeg intarnacionalnog sajma energije,voda i zaštite okoliša u BiH! Ulaz na sajam i konferencije je besplatan!

Sutra, 24. oktobra sa po─Źetkom u 12:00 ─Źasova, evropska platforma za obnovljive izvore energije, upravljanje vodama i za┼ítiti okoli┼ía- RENEXPO┬« BIH, otvori─çe svoja vrata u kongresnom centru hotela Hills, u Sarajevu.

Dvodnevni prepoznatljivi sajam i stru─Źne konferencije bi─çe mjesto poslovnog povezivanja biznis lidera, stru─Źnjaka, donosioca odluka i privrednika predstavljaju─çi budu─çnost ekolo┼íkog i ekonomskog razvoja kroz prakti─Źne primjene u BiH.

ULAZ BESPLATAN uz obaveznu registraciju putem slijede─çeg linka – registracija posjetilaca

Posjetite ┼ítandove 80 izlaga─Źa koji dolaze iz 20 razli─Źith zemalja, odr┼żite sastanak i na taj na─Źin prona─Ĺite nove poslovne partnere, dogovorite suradnju ili se jednostavno informirajte. Kompanije poput Andritz Hydro, K├Âssler GmbH & Co KG, Urbas Maschinenfabrik Ges.m.b.H., KAWASAKI Gas Turbine Europe GmbH, SWF Krantechnik GmbH i mnoge druge (pogledajte na slijede─çem linku – izlaga─Źi 2018.) o─Źekuju Vas u sajamskoj hali.

Prate─çi svetsku praksu, organizator REECO Grupa iz Njema─Źke odlu─Źila je da predstavi univerzitete u sajamskoj hali, ali i startup kompanije i time ih pribli┼żi potencijalnim partnerima iz dr┼żavne uprave i sveta biznisa, a istovremeno profesionalnu javnost upozna sa njihovim radom.

Razmijena znanja, aktivni dijalozi i poslovne aktivnosti u raznim oblastima ekolo┼íkog razvoja i ove godine bi─çe predstavljene kroz bogat konferencijski program koji je realizovan uz podr┼íku resorsnih institucija Bosne i Hercegovine ÔÇô institucionalna podr┼íka RENEXPO┬«BIH

Ulaz na konferencije je BESPLATAN zahvaljuju─çi sponzorima sajma

Zahvaljuju─çi kompanijama poput Coca Cola HBC, Kemis- BIH, KPA-Unicon, Profec Ventus, Mikrokreditnoj fondacija PARTNER i mnogim drugima, ulaz na konferencije je besplatan uz obaveznu registraciju putem slijede─çeg linka.

5. Internacionalna konferencija: Hidroenergija u BiH – Male hidroelektrane, 1. Crowdfunfing konferencija o odr┼żivoj energiji, 3. Konferencija: Odr┼żivo upravljanje vodama i otpadnom vodom u BiH, 5. Internacionalna konferencija: Energija iz biomase u BiH su samo neke od aktuelnih tema koje ─çe biti predstavljene u konferencijkim celinama.
Cjelokupni konferencijski program mo┼żete pogledati na slijede─çem linku.

Organizator REECO Grupa ┼żeli Vam dobrodo┼ílicu i uspje┼ínu posjetu sajmu.
Za sve ostale informacije posetite sajt – www.renexpo-bih.com