Connect with us
Novosti

Regionalni arhitekti na Sferinoj konferenciji u Sarajevu

ÔÇ×Sfera 2022: Otvori u gra─Ĺevinarstvu“ koja ─çe se odr┼żati 4. i 5.10.2022 godine u Sarajevu Hotel Hills ugostit ─çe regionalne arhitekte i stru─Źnjake koji ─çe svojim predavanjima predstaviti projekte i novitete koji doprinose razvoju sektora otvora u gra─Ĺevinarstvu. Predava─Źe pogledajte na linku: https://2022.otvori.sfera.ba/predavaci/

Pored nau─Źnog dijela konferencije, bit ─çe otvoren i sajamski dio u kojem sponzori i partneri, tr┼żi┼íni lideri kada su u pitanju otvori u gra─Ĺevinarstvu, predstavljaju novitete, proizvode i inovacije. Ulaz je besplatan, a prijave su obavezne putem linka

Registracija

Drugog dana konferencije bit ─çe odr┼żana i panel diskusija o temi konferencije, a zaklju─Źci koji ─çe biti doneseni bit ─çe poslati vladinim institucijama na razmatranje, te ─çe isti biti za─Źetak zajedni─Źke saradnje Univerziteta i privrednog sektora u cilju pobolj┼íanja edukacije kadra i struke.

Konferenciju ─çe sve─Źano otvoriti ministar privrede kantona Sarajevo Adnan Deli─ç, a obratit ─çe se i predstavnici sektora za energetiku Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Privredne komore FBiH, te Instituta za standardizaciju BiH.

Organizator doga─Ĺaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa Ma┼íinskim fakultetom Zenica, Gra─Ĺevinskim fakultetom Univerziteta ÔÇ×D┼żemal Bijedi─ç“ Mostar, Arhtektonskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu, T├ťV NORD Adriatic d.o.o., ift Hrvatska d.o.o. Zagreb, a u partnerstvu sa Institutom za standardizaciju BiH.

SFERA logo

Sfera d.o.o. Mostar
─îevrina 9a, Mostar 88000
+387 36 578 259
marketing@sfera.ba