Connect with us
Arhitektura

Predstavljamo agendu SHARE Foruma u Beogradu

SHARE Belgrade 2022

Međunarodni forum arhitekture i inženjeringa – SHARE obeležava svoje četvrto izdanje u Beogradu i fokusira se na dizajn i performanse fasada i njihov uticaj na javne prostore. SHARE Forum Beograd 2022 održaće se 23. novembra u hotelu Metropol Palace.

U Beogradu će se sastati lideri arhitekture iz Srbije i inostranstva, kao i profesionalci iz srodnih oblasti; događaj je prilika za povezivanje sa najreprezentativnijim ličnostima iz oblasti arhitekture i građevinarstva. Program SHARE Beograd 2022 obuhvata mnoge teme od interesa, u skladu sa aktuelnim brigama društva da se stvore urbani prostori i zgrade u stanju da se izbore sa klimatskim izazovima. Teme će u dinamičnom formatu predstaviti govornici iz Srbije, Velike Britanije, Holandije, Turske, Slovenije, Severne Makedonije, Bugarske i Francuske.

PROGRAM

Najavljeni govornici za događaj su Christos PASSAS – direktor Zaha Hadid Architects, UK; Gideon MAASLAND – direktor MVDRV, Holandija; Kerem YAZGAN, osnivački partner Yazgan Design Architecture, Turska; Branislav MITROVIĆ, osnivač Mitarh d.o.o. arhitektonski studio, Srbija; Thomas COLDEFY, osnivački partner Coldefy & Associés Architectes Urbanistes, Francuska; Besian MEHMETI, osnivač BMA studija, Severna Makedonija; Martin HRISTOV – osnivač E-Arch studija, Bugarska; Milka GNJATO, suosnivač, glavni kreativni direktor Zabriskie, Srbija; Marko KOROSEC, suosnivač REMORKER Architects, Srbija; Tomaž KRIŠTOF, osnivač Studija Kristof, Slovenija; Gregor REICHENBERG, partner Reichenberg Arhitektura, Slovenija.

Forum SHARE Beograd 2022 organizuje SHARE Architects, najveća mreža posvećena profesionalcima u arhitekturi i građevinarstvu u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi.

Registracija SHARE Belgrade 2022

Više informacija o događaju i registracija na linku https://rs.share-architects.com/