Connect with us
Arhitektura

NAGRADE NA 56. MEĐUNARODNOM SAJMU NAMEŠTAJA, OPREME I DEKORACIJE

Na Beogradskom sajmu dodeljene su nagrade Zlatni klju─Ź i Sajamski klju─Ź najkreativnijim i nauspe┼ínijim izlaga─Źima i proizvodima na ovogodi┼ínjem Sajmu name┼ítaja.

ÔÇ×Zlatni klju─ŹÔÇť, presti┼żna nagrada Me─Ĺunarodnog sajma name┼ítaja, opreme i unutra┼ínje dekoracije, na 56. izdanju dodeljena je najuspe┼ínijim izlaga─Źima u ─Źetiri kategorije.

O dobitnicima je odlu─Źivao internacionalni stru─Źni ┼żiri, kojim je predsedavao Bogdan Slavica, a ─Źlanovi su bili: Salih Teskered┼żi─ç, studio Autori – Dijana Novakovi─ç i Maja Trbovi─ç, Niko ─îu─Źkovi─ç i Virginio Briatore.

ÔÇťZlatni klju─ŹÔÇŁ za najbolji proizvod osvojila je hrvatska kompanija PROSTORIA za ÔÇ×TrifidaeÔÇť, tri razli─Źite fotelje razvijene iz zajedni─Źkog tipolo┼íkog i oblikovnog ishodi┼íta, dizajn: Numen For USE.

ÔÇ×Zlatni klju─ŹÔÇť, presti┼żna nagrada Me─Ĺunarodnog sajma name┼ítaja

ÔÇ×Zlatni klju─ŹÔÇťje presti┼żna nagrada Me─Ĺunarodnog sajma name┼ítaja

U kategoriji najbolji outdoor name┼ítaj nagra─Ĺen je proizvo─Ĺa─Ź GARDA iz Valjeva za ÔÇ×Kolekciju TotemÔÇť, dizajn Anice Andri─ç.

ÔÇťZlatni klju─ŹÔÇŁ u kategoriji brand development dodeljen je proizvo─Ĺa─Źu GIR iz Kraljeva, dok nagrada nije dodeljena u kategoriji home accessories.

Za najboljeg mladog dizajnera na ovogodi┼ínjem Sajmu name┼ítaja progla┼íeni su Dorja i Ivan Benussi – ÔÇ×THING THINGS CHAIRÔÇť.

Nagrada ÔÇ×Sajamski klju─ŹÔÇť za asortiman izlaga─Źkog programa ove godine pripao je kompaniji MOJA SOBA d.o.o. iz Kraljeva, dok je kompanija MATIS d.o.o. iz Ivanjice nagra─Ĺena za vi┼íegodi┼ínji doprinos podizanju kvaliteta manifestacije.

Sajamskim klju─Źem za kreativno osmi┼íljen sajamski nastup nagra─Ĺena je kompanija SIMPO iz Vranja, a za ukupan sajamski nastup TOP TECH WOODWORKING iz Beograda.

www.sajamnamestaja.rs

Više informacija o Sajmu nameštaja na www.sajamnamestaja.rs