Connect with us
Materijali

Novi panel za podno grejanje iz fabrike u Nišu

AUSTROTHERM PPG┬« – PANEL ZA PODNO GREJANJE

Od sredine aprila 2022. godine po─Źinjemo sa plasmanom na┼íeg novog sistemskog panela za podno grejanje na tr┼żi┼íta Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije. Sistemsku plo─Źu Austrotherm PPG┬« koju proizvodimo u Ni┼íu jo┼í od 2005. godine, uskoro zamenjujemo panelom koji ─çe biti druga─Źijih dimenzija, druga─Źijeg dizajna, a i pakovanje ovog proizvoda ─çe izgledati druga─Źije nego do sada.┬á

Re─Ź je o panelu izra─Ĺenom na bazi EPS-a (ekspandiranog polistirena), sa tzv. ÔÇ×pe─ŹurkamaÔÇť u pravilnom rasteru, kao ┼íto je to bio slu─Źaj ranije, ali ─çe ovaj put taj sistemski panel biti druga─Źijih, uve─çanih dimenzija (1200 mm x 800 mm), sa falcom po obimu ┼íirine 20 mm.

Panel za podno grejanje na bazi EPS-a (ekspandirani polistiren, tj. stiropor), sa tzv. „pe─Źurkama“ u pravilnom rasteru

Panel za podno grejanje / Austrotherm d.o.o.

Panel za podno grejanje / Austrotherm d.o.o.

  • Dimenzije panela 1200 mm x 800 mm, sa falcom po obimu ┼íirine 20 mm
  • Ukupne debljina panela 40, 45 ili 50 mm, (visina „pe─Źurke“ 24 mm)
  • Panel je sa gornje strane „presvu─Źen“ vakuumiranom polistirenskom folijom (ru┼żi─Źaste boje), koja ga ┼ítiti od o┼íte─çenja pri monta┼żi i fiksiranju grejnih cevi, od posledica ga┼żenja itd.
  • Panel je predvi─Ĺen za fiksiranje grejnih cevi pre─Źnika 14, 16 ili 18 mm

Bitan podatak za projektante i izvo─Ĺa─Źe radove je da se cevi mogu postavljati u minimalnom rasteru od 50 mm (┼íto je i „korak“), odnosno dalje 100 mm, 150 mm itd. U jednom pakovanju se, bez obzira na debljinu panela, nalazi 10 komada, ┼íto zna─Źi da ─çe se u svakom pakovanju nalaziti 9,60 m2 ovog proizvoda.

AUSTROTHERM d.o.o.
predstavništvo za Beograd
(kancelarija za marketin┼íko-tehni─Źku podr┼íku)
Ar─Źibalda Rajsa 27, 11030 Beograd
T. +381 11 2369 280
office-beograd@austrotherm.rs
www.austrotherm.rs