Connect with us
Novosti

Trkom u Novom Sadu po─Źeo Schneider Electric Serbia Business Run

Serija poslovnih trka Schneider Electric Serbia Business Run po─Źela je 7. aprila trkom na 5 kilometara i dru┼żenjem zaposlenih na ┼átrandu u Novom Sadu. Novi Sad je bio centar najve─çeg tim bilding i najodr┼żivijeg sportsko-poslovnog doga─Ĺaja u Srbiji. Rekordan broj zaposlenih (preko 2000 prijavljenih) iz preko 100 kompanija koje posluju u Novom Sadu i ┼íire tr─Źali su na ┼átrandu i Sun─Źanom keju.

Fakultet tehni─Źkih nauka najbolji na poslovnoj trci Schneider Electric Serbia Business Run u Novom Sadu

Najbrojnija kompanija je bila Schneider Electric, ponosni pokrovitelj serije, sa ─Źak 417 takmi─Źara koja je ujedno progla┼íena i najfit kompanijom. Najbr┼żi tim trke u Novom Sadu je Fakultet tehni─Źkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, drugo mesto je zauzela kompanija BrightMarbles doo, dok je tre─çe mesto zauzeo tim TTTech Auto, najbr┼żi u mu┼íkoj konkurenciji bio je Du┼ían Krsti─ç sa Fakulteta tehni─Źkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, a najbr┼ża koleginica je Sandra Uzelac iz kompanije Samer.

Zajedni─Źki sportski duh

Ispred Schneider Electric tima, u─Źesnik trke i HR direktorka Neda Lang je o rekordnom broju prijavljenih kolega rekla: ÔÇťRekordan broj prijavljenih ─Źini nas ponosnim, jer to je pokazatelj da je na┼í zajedni─Źki sportski duh upravo razlog za┼íto smo naslovni sponzor ovog doga─Ĺaja. Uvek ─çemo biti prisutni u manifestacijama koje doprinose zelenijoj budu─çnosti. To je jedino mogu─çe ispuniti ako u ovakvim akcijama u─Źestvujemo zajedno u ┼íto ve─çem broju, inspiri┼íu─çi i ostale da neguju sportske navike i zajedni┼ítvo, ali i vode─çi ra─Źuna o odr┼żivosti.ÔÇŁ

Du┼ían Krsti─ç sa Fakulteta tehni─Źkih nauka je povodom pobede izjavio: ÔÇťFakultet je ove godine prvi put u─Źestvovao i posebno mi je drago da smo i pobedili na najve─çem sportsko-poslovnom doga─Ĺaju u Srbiji. Organizacija je bila jako dobra, trka je bila sjajna, sa velikim brojem trka─Źa i nadam se da ─çemo i dalje u─ŹestvovatiÔÇŁ.

Najbr┼ża koleginica za primer Sandra Uzelac iz kompanije Samer je rekla: ÔÇťBilo je uzbudljivo i dosta ljudi, a i vreme nas je poslu┼żilo. Drugi put dolazim na Business Run u Novi Sad i ovo je moja dupla pobeda.ÔÇť

Takmi─Źenjem u trci od 5 kilometara, ali i navijanjem i dru┼żenjem posle trke zaposleni su pokazali kako se brane boje svojih kompanija. Osim ┼íto su pokazali svoje trka─Źko ume─çe, zaposleni su proveli nezaboravno vreme sa svojim kolegama uz timsko fotografisanje, poslovno umre┼żavanje i ┼żurku sa kolegama iz drugih kompanija.

Schneider Electric Serbia Business Run na trci u Novom Sadu pokazala je pravi primer odr┼żivosti ovakve vrste masovnog doga─Ĺaja

Uz pomo─ç kompanije Schneider Electric, lidera u domenu odr┼żivosti, i drugih kompanija koje su podr┼żale zelenu inicijativu Business Run-a na trci u Novom Sadu su kori┼í─çeni solarni paneli koji su pru┼żali deo energije za potrebe trke, kao i solarna klupa za punjenje mobilnih telefona i Wi-Fi. Tako─Ĺe plasti─Źne fla┼íe, limenke i karton sa trke su reciklirani.

Srbiju i dalje o─Źekuju sjajne trke zaposlenih u Subotici (21. aprila), Ni┼íu (8. septembra) i Beogradu (29. septembra). Serbia Business Run tradicionalno podr┼żavaju kompanije kojima je zdrav na─Źin ┼żivota i aktivnost zaposlenih jedna od su┼ítinskih vrednosti, pored naslovnog sponzora partneri serije su i Intersport, Herbalife i Esensa. Svaka od kompanija, pored toga ┼íto je stala iza doga─Ĺaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za u─Źesnike.

Vi┼íe o tome mo┼żete pro─Źitati na: serbiabusinessrun.com

W: serbiabusinessrun.com
E: kontakt@serbiabusinessrun.com