Connect with us
Novosti

Uvek u krugu dobre energije

Energy Net doo je ove godine proslavio 30 godina uspešnog poslovanja

Energy Net je Energy Care kompanija koja stvara i širi krug dobre energije, u kome zajedno sa partnerima kreira kvalitetna i održiva rešenja, dostupna svima, efikasno odgovarajući na potrebe za grejanjem, hlađenjem, ventilacijom i uređenjem prostora, uz održavanje i unapređenje istih. U fokusu svih aktivnosti kompanije, kako ističu u Energy Net-u je čovek i njegova potreba da prostor u kome živi i radi prilagodi sebi, poštujući svoje okruženje i zakone održivosti.

Na temeljima znanja i dugogodišnje ekspertize vode računa o zadovoljstvu korisnika, razvijaju inovacije, prate njihovu primenu, projektuju, implementiraju i održavaju svoja rešenja, mereći uspehe boljim životnim i poslovnim ambijentom. Tokom tri decenije uspešnog poslovanja postali su lider na tržištu, što ih dodatno motiviše da neprestano traže nove mogućnosti za zadovoljavanje potreba korisnika na višem nivou, bilo da je reč o domaćinstvima ili velikim poslovnim sistemima.

ULAGANJA U ENERGETSKU EFIKASNOST PRIORITET SAVREMENOG POSLOVANJA

„Srbija je danas veliko gradilište i ta činjenica predstavlja najbolji podstrek razvoju KGH segmenta u građevinarstvu u našoj zemlji“ – kaže Goran Jevtić, direktor Energy Net-a. „Svedoci smo značajnih ulaganja u energetsku efikasnost i okretanja ka obnovljivim izvorima energije. Kako se kao zemlja budemo razvijali tako će i briga o ekološkom momentu sve više biti aktuelna tema. Situacija se menja na bolje. Sve je više investitora koji tako razmišljaju a to je prvenstveno karakteristično za multinacionalne korporacije koje donose visoke standarde mada ima i sjajnih primera domaćih kompanija. Jedan od njih je svakako nova Upravna zgrade kompanije Delta u čijoj izgradnji smo učestvovali i koja je zaista sinonim za najviši nivo energetske efikasnosti. Moram istaći i našu novu poslovnu zgradu, koja je u završnoj fazi izgradnje i koja objedinjuje najnovija tehnološka dostignuća i predstavlja pravi reprezent znanja i stručnosti Energy Net-a.“

Aktuelni trendovi u KGH segmentu podrazumevaju afirmaciju obnovljivih izvora energije, veće korišćenje toplotnih pumpi i zelene energije poput solarnih panela za proizvodnju električne energije i povećanje svesti o zaštiti životne sredine. To je pravac u kome će Energy Net razvijati svoj portfolio i dalje poslovanje, u obe svoje poslovne divizije.

„U okviru Business Solutions divizije želimo pre svega da budemo partneri i podrška kompanijama u svim fazama procesa. Dakle od samog početka projekta, u momentu kada kompanije do kraja i ne znaju šta bi trebalo promeniti ali imaju svest o važnosti energetske efikasnosti, do rešenja koja se popularno nazivaju „ključ u ruke“.

Kada su domaćinstva u pitanju u okviru Home Solutions-a otišli smo korak dalje i potrudili smo se da optimalna rešenja učinimo dostupnim svakom domaćinstvu, bez obzira da li je u pitanju klimatizacija, grejanje,uvođenje gasa u domaćinstvo ili uređenje prostora. Pored svetski poznatih brendova, kao što su Gree, Remeha, Swegon, Porcelanosa, čiji smo zastupnici na ovom području, pokrenuli smo sopstveni brend Bergen koji je rezultat znanja naših inženjera i najbolje proizvođačke prakse u svetu, koji posebno uvažava sve specifičnosti i potrebe domaćeg tržišta, zadržavajući pri tom vrhunski kvalitet.“

ENERGY CARE – KAO SINONIM BRIGE O INTERESIMA KORISNIKA I UNAPREĐENJA ENERGIJE PROSTORA

Tokom dugogodišnjeg rada, Energy Net se uvek trudio da ojača potvrđene vrednosti i uvodi nove standarde, bilo da se radi o B2B ili B2C segmentima tržišta. U potpunosti su orijentisani ka krajnjem korisniku i zadovoljavanju njegovih potreba, što je rezultiralo i uvođenjem nove poslovne filozofije koja predstavlja novinu u ovoj industriji. Energy Care poslovna filozofija je nastala kao odgovor na potrebe kupaca i želje da im se obezbede najbolja rešenja za zadovoljenje tih potreba, sa ciljem da se održi i proširi krug odgovornih i profesionalnih odnosa sa svima koji u Energy Net-u prepoznaju pouzdanog partnera na kojeg mogu uvek računati. Tu su da inspirišu i pokažu da je uz pravu podršku i stručnost obećanje beskrajnih mogućnosti dostižno.

Jedinstvenost ovog pristupa je u brizi o interesima sagovrnika i zajedničkom prepoznavanju njihovih potreba i potreba svih ljudi koji će deliti energiju određenog prostora. Energy Net svojim rešenjima ne samo da efikasno odgovara na potrebe korisnika, već uz njih ostaje u svakom koraku unapređenje energije tih prostora, pružajući im oslonac kroz drugoročno partnerstvo, u kome zajedno brinu o kvalitetu života i uspešnosti poslovanja.

Energy Net uspešno i dugoročno sarađuje sa više od 1.000 partnera i, zajedno sa njima, neprestano ulaže stručnost, znanje i iskustvo u razvoj rešenja po meri korisnika. U fokusu su im održiva rešenja kojima nastoje da smanje negativan uticaj na prirodu, a podstaknuti novim Zakonom o korišćenju obnovljivih izvora energije od naredne sezone u svoj portfolio uvode solarne invertere, čime će svoje poslovanje proširiti i na ovu oblast. Tako inspirisani svetom bez granica već trideset godina ne prestaju da idu napred, ostajući u krugu dobre energije i šireći bolju atmosferu, svaki dan.

 

ENERGY NET DOO
Tel. 381 11 65 55 200
Temerinska 111, Novi Sad
Zrenjaninski put 92, Beograd
info@energynet.rs
www.energynet.rs