Connect with us
Novosti

Uvek u krugu dobre energije

Energy Net doo je ove godine proslavio 30 godina uspešnog poslovanja

Energy Net je Energy Care kompanija koja stvara i ┼íiri krug dobre energije, u kome zajedno sa partnerima kreira kvalitetna i odr┼żiva re┼íenja, dostupna svima, efikasno odgovaraju─çi na potrebe za grejanjem, hla─Ĺenjem, ventilacijom i ure─Ĺenjem prostora, uz odr┼żavanje i unapre─Ĺenje istih. U fokusu svih aktivnosti kompanije, kako isti─Źu u Energy Net-u je ─Źovek i njegova potreba da prostor u kome ┼żivi i radi prilagodi sebi, po┼ítuju─çi svoje okru┼żenje i zakone odr┼żivosti.

Na temeljima znanja i dugogodi┼ínje ekspertize vode ra─Źuna o zadovoljstvu korisnika, razvijaju inovacije, prate njihovu primenu, projektuju, implementiraju i odr┼żavaju svoja re┼íenja, mere─çi uspehe boljim ┼żivotnim i poslovnim ambijentom. Tokom tri decenije uspe┼ínog poslovanja postali su lider na tr┼żi┼ítu, ┼íto ih dodatno motivi┼íe da neprestano tra┼że nove mogu─çnosti za zadovoljavanje potreba korisnika na vi┼íem nivou, bilo da je re─Ź o doma─çinstvima ili velikim poslovnim sistemima.

ULAGANJA U ENERGETSKU EFIKASNOST PRIORITET SAVREMENOG POSLOVANJA

„Srbija je danas veliko gradili┼íte i ta ─Źinjenica predstavlja najbolji podstrek razvoju KGH segmenta u gra─Ĺevinarstvu u na┼íoj zemlji“ – ka┼że Goran Jevti─ç, direktor Energy Net-a. „Svedoci smo zna─Źajnih ulaganja u energetsku efikasnost i okretanja ka obnovljivim izvorima energije. Kako se kao zemlja budemo razvijali tako ─çe i briga o ekolo┼íkom momentu sve vi┼íe biti aktuelna tema. Situacija se menja na bolje. Sve je vi┼íe investitora koji tako razmi┼íljaju a to je prvenstveno karakteristi─Źno za multinacionalne korporacije koje donose visoke standarde mada ima i sjajnih primera doma─çih kompanija. Jedan od njih je svakako nova Upravna zgrade kompanije Delta u ─Źijoj izgradnji smo u─Źestvovali i koja je zaista sinonim za najvi┼íi nivo energetske efikasnosti. Moram ista─çi i na┼íu novu poslovnu zgradu, koja je u zavr┼ínoj fazi izgradnje i koja objedinjuje najnovija tehnolo┼íka dostignu─ça i predstavlja pravi reprezent znanja i stru─Źnosti Energy Net-a.“

Aktuelni trendovi u KGH segmentu podrazumevaju afirmaciju obnovljivih izvora energije, ve─çe kori┼í─çenje toplotnih pumpi i zelene energije poput solarnih panela za proizvodnju elektri─Źne energije i pove─çanje svesti o za┼ítiti ┼żivotne sredine. To je pravac u kome ─çe Energy Net razvijati svoj portfolio i dalje poslovanje, u obe svoje poslovne divizije.

„U okviru Business Solutions divizije ┼żelimo pre svega da budemo partneri i podr┼íka kompanijama u svim fazama procesa. Dakle od samog po─Źetka projekta, u momentu kada kompanije do kraja i ne znaju ┼íta bi trebalo promeniti ali imaju svest o va┼żnosti energetske efikasnosti, do re┼íenja koja se popularno nazivaju ÔÇ×klju─Ź u rukeÔÇť.

Kada su doma─çinstva u pitanju u okviru Home Solutions-a oti┼íli smo korak dalje i potrudili smo se da optimalna re┼íenja u─Źinimo dostupnim svakom doma─çinstvu, bez obzira da li je u pitanju klimatizacija, grejanje,uvo─Ĺenje gasa u doma─çinstvo ili ure─Ĺenje prostora. Pored svetski poznatih brendova, kao ┼íto su Gree, Remeha, Swegon, Porcelanosa, ─Źiji smo zastupnici na ovom podru─Źju, pokrenuli smo sopstveni brend Bergen koji je rezultat znanja na┼íih in┼żenjera i najbolje proizvo─Ĺa─Źke prakse u svetu, koji posebno uva┼żava sve specifi─Źnosti i potrebe doma─çeg tr┼żi┼íta, zadr┼żavaju─çi pri tom vrhunski kvalitet.“

ENERGY CARE – KAO SINONIM BRIGE O INTERESIMA KORISNIKA I UNAPRE─ÉENJA ENERGIJE PROSTORA

Tokom dugogodi┼ínjeg rada, Energy Net se uvek trudio da oja─Źa potvr─Ĺene vrednosti i uvodi nove standarde, bilo da se radi o B2B ili B2C segmentima tr┼żi┼íta. U potpunosti su orijentisani ka krajnjem korisniku i zadovoljavanju njegovih potreba, ┼íto je rezultiralo i uvo─Ĺenjem nove poslovne filozofije koja predstavlja novinu u ovoj industriji. Energy Care poslovna filozofija je nastala kao odgovor na potrebe kupaca i ┼żelje da im se obezbede najbolja re┼íenja za zadovoljenje tih potreba, sa ciljem da se odr┼żi i pro┼íiri krug odgovornih i profesionalnih odnosa sa svima koji u Energy Net-u prepoznaju pouzdanog partnera na kojeg mogu uvek ra─Źunati. Tu su da inspiri┼íu i poka┼żu da je uz pravu podr┼íku i stru─Źnost obe─çanje beskrajnih mogu─çnosti dosti┼żno.

Jedinstvenost ovog pristupa je u brizi o interesima sagovrnika i zajedni─Źkom prepoznavanju njihovih potreba i potreba svih ljudi koji ─çe deliti energiju odre─Ĺenog prostora. Energy Net svojim re┼íenjima ne samo da efikasno odgovara na potrebe korisnika, ve─ç uz njih ostaje u svakom koraku unapre─Ĺenje energije tih prostora, pru┼żaju─çi im oslonac kroz drugoro─Źno partnerstvo, u kome zajedno brinu o kvalitetu ┼żivota i uspe┼ínosti poslovanja.

Energy Net uspe┼íno i dugoro─Źno sara─Ĺuje sa vi┼íe od 1.000 partnera i, zajedno sa njima, neprestano ula┼że stru─Źnost, znanje i iskustvo u razvoj re┼íenja po meri korisnika. U fokusu su im odr┼żiva re┼íenja kojima nastoje da smanje negativan uticaj na prirodu, a podstaknuti novim Zakonom o kori┼í─çenju obnovljivih izvora energije od naredne sezone u svoj portfolio uvode solarne invertere, ─Źime ─çe svoje poslovanje pro┼íiriti i na ovu oblast. Tako inspirisani svetom bez granica ve─ç trideset godina ne prestaju da idu napred, ostaju─çi u krugu dobre energije i ┼íire─çi bolju atmosferu, svaki dan.

 

ENERGY NET DOO
Tel. 381 11 65 55 200
Temerinska 111, Novi Sad
Zrenjaninski put 92, Beograd
info@energynet.rs
www.energynet.rs