Connect with us
Novosti

Novi atesti za termoizolacione plo─Źe brenda Austrotherm

VA┼ŻNE INFORMACIJE ZA NA┼áE POSLOVNE PARTNERE!

Ծ Austrotherm d.o.o, osim stalne interne kontrole kvaliteta svojih proizvoda, ima ve─ç du┼że od dve decenije redovnu saradnju sa Institutom za ispitivanje materijala Srbije (IMS a.d.), gde i eksterno ispituje proizvode.

Ծ U prole─çe i leto 2021. su obavljena najnovija standardna ispitivanja bitnih fizi─Źko-tehni─Źkih karakteristika skoro svih termoizolacionih plo─Źa Austrotherm EPS (striropor) i Austrotherm XPS TOP (ekstrudirani polistiren).

Austrotherm termoizolacione plo─Źe

Austrotherm termoizolacione plo─Źe

Prvi put su u Srbiji, zahvaljuju─çi akreditaciji koju je IMS a.d. dobio, ispitivali pona┼íanje fasadnih termoizolacionih EPS-plo─Źa pri po┼żaru, shodno evropskoj normi SRPS EN ISO 11925. Potom je izvr┼íena i klasifikacija na osnovu rezultata reakcije, u skladu sa evropskom normom SRPS EN 13501-1.

Austrotherm XPS top plo─Źe

Austrotherm XPS top plo─Źe

Predali su na ispitivanje i uskoro o─Źekuju protivpo┼żarni izve┼ítaj i za ─Źitav fasadni termoizolacioni sistem (ETICS), u kojem je termoizolaciona komponenta (stiropor) marke „Austrotherm“, a sve ostale komponente su marke „Baumit“ (sestrinska kompanija).

Austrotherm sertifikati

Austrotherm sertifikati

Uskoro sledi i ispitivanje i izve┼ítaj za plo─Źu Austrotherm EPS T650 – podnu plo─Źu za zvu─Źnu izolaciju od udarne buke, sa izmerenim vrednostima pobolj┼íanja izolacije od zvuka udara za plo─Źe debljina 1 cm, 2 cm i 3 cm.

AUSTROTHERM d.o.o.
predstavništvo za Beograd
(kancelarija za marketin┼íko-tehni─Źku podr┼íku)
Ar─Źibalda Rajsa 27, 11030 Beograd
T. +381 11 2369 280
office-beograd@austrotherm.rs
www.austrotherm.rs