Connect with us
Novosti

ā€žNOVA MESTAā€œ ā€“ urbanističko-arhitektonski konkurs za uređenje malih javnih prostora u Novom Sadu

Fondacija ā€œNovi Sad 2021-Evropska prestonica kultureā€ raspisala je urbanističko-arhitektonski konkurs za uređenje malih javnih prostora pod nazivom ā€œNova Mestaā€, na koji svoje ideje i projekte do 19. jula može da preda stručna javnost. Pravo učeŔća imaju sva stručna pravna i privatna lica ā€“ ovo podrazumeva arhitekte, urbaniste, pejzažne arhitekte, kao i studente iz ovih oblasti.

Konkursnu dokumentaciju za nabavku usluge izrade urbanističko-arhitektonskog reÅ”enja za uređenje novih mesta u Novom Sadu u postupku nabavke ā€“ konkurs za dizajn možete pronaći na Portalu javnih nabavki: https://jnportal.ujn.gov.rs/tender-eo/34152, kao i na internet stranici fondacije ā€œNovi Sad 2021-Evropska prestonica kultureā€. Da biste bili u mogućnosti da preuzmete kompletnu konkursnu dokumentaciju, ali i da predate svoje reÅ”enje, potrebno je da se registrujete na portalu.

U dokumentu ispod možete pronaći detaljnije informacije o samom konkursu, koji takođe možete preuzeti i sa Portala javnih nabavki:
finalni TEHNICKI OPIS NOVA MESTA 2021

DruŔtvo arhitekata Novog Sada

Svetozara Miletića 20, 21000 Novi Sad
T +381 21 423485
dans@dans.org.rs
www.dans.org.rs