Connect with us

Novosti

Najveći broj prijavljenih do sad na Schneider Electric Serbia Business Run u Novom Sadu

Objavljeno

:

Business Run Novi Sad

Najznačajniji sportsko-poslovni događaj u zemlji Schneider Electric Serbia Business Run doživeo je rekord po broju prijavljenih kompanija i zaposlenih za trku u Novom Sadu koja je ujedno i prva u nizu ove serije.

7. aprila održaće se najveći tim bilding događaj na Štrandu. Za događaj kao i do sad ima velikog interesovanja, ali je ovaj put zabeleženo najviše prijava. Preko 2000 učesnika iz preko 80 kompanija, će u četvrtak posle posla trčati ili hodati na stazi dužine 5km.

Rekordne prijave za poslovnu trku u Novom Sadu

Najviše prijavljenih ima kompanija Schneider Electric sa preko 400 prijava, a u stopu ih prate i zaposleni iz kompanija Continental, Vega IT, Hemofarm i Univerexport.

Povodom impresivnog broja zaposlenih koji će trčati na novosadskom Sunčanom keju Neda Lang, HR direktorka Schneider Electric-a, naslovnog sponzora serije je izjavila:

“Ponosni smo što naš Schneider Electric tim učestuje u ovako velikom broju. Odziv kolega i sportski duh jasno pokazuje zašto smo od ove godine i naslovni sponzor ovog događaja. Naš cilj jeste da doprinesemo zelenijoj budućnosti naše planete, a to je jedino moguće ako u ovakvim akcijama učestvujemo zajedno u što većem broju, inspirišući i ostale da neguju sportske navike i zajedništvo, ali i vodeći računa o održivosti”.

Kao globalni lider u domenu održivosti, Schneider Electric od ove godine je i naslovni pokrovitelj Serbia Business Run-a. Kako navode cilj saradnje ova dva brenda je da se u narednih 5 godina obezbedi razvoj i održivost serije sa ciljem da ova manifestacija postane najveći sportski događaj u regionu koji je potpuno održiv.

Kompanije i njihovi prijavljeni zaposleni se takmiče u sledećim kategorijama: Najbrži tim, NajFIT kompanija – kompanija sa najviše trkača, Najbrži kolega i Najbrža koleginica. Za najbolje učesnike slede bogati startni paketi, pehari, kao i robne nagrade partnera. Nakon istrčanih 5 kilometara, večera i piće su obezbeđeni za sve učesnike i After Run žurka na kojoj mogu besplatno da prisustvuje i kolege koje nisu učestvovale u trci.

Nakon trke u Novom Sadu serija se nastavlja u Subotici koja se održava 21. aprila, u Nišu 8. septembar i u Beogradu 29. septembar.

Serbia Business Run godinama unazad podržavaju kompanije kojima je zdrav način života i aktivnost zaposlenih jedna od suštinskih vrednosti. Pored naslovnog sponzora partneri serije su i Intersport, Herbalife i Esensa. Svaka od ovih kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike.

W: serbiabusinessrun.com
E: kontakt@serbiabusinessrun.com

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno