Connect with us
Novosti

Najveći broj prijavljenih do sad na Schneider Electric Serbia Business Run u Novom Sadu

Objavljeno

:

Business Run Novi Sad

Najznačajniji sportsko-poslovni događaj u zemlji Schneider Electric Serbia Business Run doživeo je rekord po broju prijavljenih kompanija i zaposlenih za trku u Novom Sadu koja je ujedno i prva u nizu ove serije.

7. aprila održaće se najveći tim bilding događaj na Štrandu. Za događaj kao i do sad ima velikog interesovanja, ali je ovaj put zabeleženo najviše prijava. Preko 2000 učesnika iz preko 80 kompanija, će u četvrtak posle posla trčati ili hodati na stazi dužine 5km. 

Rekordne prijave za poslovnu trku u Novom Sadu

Najviše prijavljenih ima kompanija Schneider Electric sa preko 400 prijava, a u stopu ih prate i zaposleni iz kompanija Continental, Vega IT, Hemofarm i Univerexport.

Povodom impresivnog broja zaposlenih koji će trčati na novosadskom Sunčanom keju Neda Lang, HR direktorka Schneider Electric-a, naslovnog sponzora serije je izjavila:

“Ponosni smo što naš Schneider Electric tim učestuje u ovako velikom broju. Odziv kolega i sportski duh jasno pokazuje zašto smo od ove godine i naslovni sponzor ovog događaja. Naš cilj jeste da doprinesemo zelenijoj budućnosti naše planete, a to je jedino moguće ako u ovakvim akcijama učestvujemo zajedno u što većem broju, inspirišući i ostale da neguju sportske navike i zajedništvo, ali i vodeći računa o održivosti”.

Kao globalni lider u domenu održivosti, Schneider Electric od ove godine je i naslovni pokrovitelj Serbia Business Run-a. Kako navode cilj saradnje ova dva brenda je da se u narednih 5 godina obezbedi razvoj i održivost serije sa ciljem da ova manifestacija postane najveći sportski događaj u regionu koji je potpuno održiv.

Kompanije i njihovi prijavljeni zaposleni se takmiče u sledećim kategorijama: Najbrži tim, NajFIT kompanija – kompanija sa najviše trkača, Najbrži kolega i Najbrža koleginica. Za najbolje učesnike slede bogati startni paketi, pehari, kao i robne nagrade partnera. Nakon istrčanih 5 kilometara, večera i piće su obezbeđeni za sve učesnike i After Run žurka na kojoj mogu besplatno da prisustvuje i kolege koje nisu učestvovale u trci.

Nakon trke u Novom Sadu serija se nastavlja u Subotici koja se održava 21. aprila, u Nišu 8. septembar i u Beogradu 29. septembar.

Serbia Business Run godinama unazad podržavaju kompanije kojima je zdrav način života i aktivnost zaposlenih jedna od suštinskih vrednosti. Pored naslovnog sponzora partneri serije su i Intersport, Herbalife i Esensa. Svaka od ovih kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike.

W: serbiabusinessrun.com
E: kontakt@serbiabusinessrun.com

Advertisement reklama na grenef portalu

Izdvojeno

Sa portala

Energetska efikasnost objekata Energetska efikasnost objekata
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Energetska efikasnost objekata u kriznom vremenu

Radeći u polju energetske efikasnosti objekata poslednjih 10-ak godina, na mnogobrojnim projektima različitih nivoa energetske efikasnosti i održivosti u najširem...

Ytong zelena gradnja Ytong zelena gradnja
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Zelena gradnja i najvažnije odlike

“Zelenim” se nazivaju oni objekti koji su građeni po principima održive gradnje. Najvažnije odlike „zelene gradnje“ su: manja potrošnja energije...

Antenall tim za projektnu podršku na projektima Antenall tim za projektnu podršku na projektima
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Kako naći najbolju podršku za vaš projekat?

Velika tražnja dovela je i do hiper ponude gde nije lako razaznati kome se obratiti od inženjera, arhitekata, projektnih biroa...

Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Najbolji način za smanjenje troškova i emisija štetnih gasova

S obzirom na to da se kompanije širom sveta suočavaju s ogromnim pritiskom kada je reč o troškovima energije i...

Divus Apartmani Divčibare Divus Apartmani Divčibare
Arhitektura2 meseca ranije

ENERGY NET predstavlja najnoviji projekat Divus apartmani Divčibare

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET već više od 30...

Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču
Arhitektura3 meseca ranije

Vegetativni zidovi u arhitekturi

Vegetativni zidovi koji fasadni omotač pretvaraju iz statičnog u dinamičan odnos prema posmatraču, u gustim urbanim sredinama imaju veliki potencijal...

Sadržaj

Popularno