Connect with us
Novosti

Po─Źele su pripreme za Serbia Business Run

ŠIROM SRBIJE
Novi Sad, Subotica, Ni┼í, Beogad. Serbia Business Run je serija od 4 poslovne trke koja spaja zaposlene iz kompanija sa teritorije Srbije kroz tr─Źanje.

Uvek ─Źetvrtak posle posla.
Jedna kompanija jedan tim.
U ─Źetri grada.

Tokom prethodnih 7 godina, pro┼íli su put od jednog malo dog─Ĺaja u parku do najve─çe sportske platforme za kompanije, koja okuplja preko 700 preduze─ça i 15000 zaposlenih.

Zahvalju─çi rastu─çoj zajednici volontera, partnera, kompanija u─Źesnika, zaposlenih, na┼íih ─Źlanova i jo┼í mnogih drugih trajno menja se rekreativna kultura i nastaje sna┼żan motiv svakome da se pokrene. Danas, sutra, za ceo ┼żivot.

Ovog ─Źetvrtka na lokaciji PROSTOR, Beogradska 11. u Novom Sadu bili smo gosti zvani─Źnog lansiranja serije ovogodi┼ínjih poslovnih trka Serbia Business Run 2022. gde je predstavljen i naslovni sponzor, kompanija Schneider Electric. Cilj saradnje i sinergije ova dva brenda je da Schneider Electric Serbia Business Run za 5 godina postane prvi masovni sportski doga─Ĺaj u regionu koji je potpuno odr┼żiv!

Poslovne trke Serbia Business Run!

Poslovne trke Serbia Business Run!
Foto: Raša Aleksić

Schneider Electric, svetski lider u odr┼żivosti je naslovni sponzor serije poslovnih trka Serbia Business Run! Schneider Electric jedna od najuticajnijih kompanija u domenu odr┼żivosti postao je naslovni sponzor Serbia Business Run serije poslovnih trka i najve─çeg tim bilding doga─Ĺaja u Srbiji.

Sedma po redu Serbia Business Run serija najboljih trka─Źko-poslovnih manifestacija odr┼ża─çe se i ove godine u najve─çim poslovnim centrima na┼íe zemlje Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Ni┼íu, i od ove godine nosi naziv Schneider Electric Serbia Business Run .

Cilj saradnje i sinergije ova dva brenda je da Schneider Electric Serbia Business Run za 5 godina postane prvi najve─çi sportski doga─Ĺaj u regionu koji je potpuno odr┼żiv! Ovaj ambiciozni cilj bi─çe postignut postepenim uvo─Ĺenjem inovativnih tehnolo┼íkih re┼íenja poput solarnih panela, recikla┼żnog sistema na svakoj trci.

Schneider Electric, kao globalni lider u upravljanju energijom i automatizaciji, sa svojim Hub-om u Novom Sadu u Srbiji predstavlja jednu od najve─çih IT kompanija u zemlji. Schneider Electric ima klju─Źnu ulogu u ostvarivanju ─Źetvrte industrijske revolucije, budu─çi da re┼íenja koja razvija, klijentima omogu─çavaju da ostvare svoje poslovne ciljeve, ujedno vode─çi ra─Źuna o odr┼żivom poslovanju i smanjenoj emisiji CO2.

Dušan Nedić i Dragoljub Damljanović

Dušan Nedić i Dragoljub Damljanović / Foto: Raša Aleksić

Kao kompanija koja je lider u oblasti energetike, Schneider Electric je svoje pona┼íanje i poslovanje strate┼íki usmerila na odr┼żivost i smanjenje negativnih posledica globalnog zagrevanja. Njeno poslovanje oslanja se na odluku da do 2025. godine bude carbon neutral kompanija, da do 2030. prestane da emitujuje ugljen-dioksid, a da do 2050. dostigne net-zero supply chain.

Dragoljub Damljanovi─ç direktor Schneider Electric Hub-a u Srbiji je povodom podr┼íke najve─çem tim bildingu u na┼íoj zemlji izjavio: ÔÇťSchneider Electric predstavlja jednu od najuticajnijih kompanija u oblasti odr┼żivosti i veoma mi je drago da je upravo na┼ía kompanija naslovni sponzor Serbia Buisness Run. Na┼ía ┼żelja je da ovaj doga─Ĺaj koji tradicionalno okuplja trka─Źe iz brojnih kompanija od ove godine ima i novi cilj a to je podizanje svesti o zna─Źaju brige o na┼íoj okolini i va┼żnosti odgovornog pona┼íanja ne samo pojedinaca, ve─ç i kompanija. Potrebno je da svako od nas preduzme konkretne korake u cilju smanjivanja emisije CO2, da uti─Źemo na negativni trend klimatskih promena i pametno, na ÔÇťzeleniÔÇŁ na─Źin tro┼íimo resurse koje imamo. Ponosni smo na na┼íu zajednicu Schneider Electric Serbia Business Run, gde zaposleni, i partneri treniraju i tr─Źe zajedno kako bi napravili razliku za na┼íu planetu, jer je to jedan od najboljih primera posve─çenosti odr┼żivosti, budu─çim generacijama i zelenim inovacijamaÔÇŁ.

Ideja Serbia Business Run sportsko-poslovnog doga─Ĺaja jeste ┼íirenje svesti o zdravlju i zdravim ┼żivotnim stilovima kroz tr─Źanje kao idealnom na─Źinu rekreacije. Do sada je na doga─Ĺajima u─Źestvovalo preko 750 kompanija i 16.000 zaposlenih.

Foto: Raša Aleksić, dozvoljeno objavljivanje.

Pogledajte VIDEO, kako je sve izgledalo 2021. godine

U─Źe┼í─çe na trkama Serbia Business Serije je otvoreno za sve kompanije i njihove zaposlene koje su registrovane na teritoriji Srbije, bez obzira na mesto iz kog dolazite. U─Źesnici trke, tr─Źe ili hodaju 5 km, a pravo u─Źe┼í─ça imaju svi, nevezano za poziciju u kompaniji, broj godina ili nivo utreniranosti. U trci u─Źestvuju timovi kompanija, sa najmanje 3 ─Źlana, bez ograni─Źenja maksimalnog broja u─Źesnika ili pola u─Źesnika. Svaki u─Źesnik dobija bogat startni paket koji uklju─Źuje medalju, majicu, bon za ve─Źeru i startni broj sa ─Źipom. Nakon trke u─Źesnike o─Źekuje ve─Źera, pi─çe i ┼żurka.

Ukoliko ┼żelite da prijavite tim za u─Źestvovanje na ovom jedinstvenom doga─Ĺaju, sve informacije i mogu─çnosti prijave mo┼żete pogledati na sajtu Serbia Business Run-a