Connect with us
Arhitektura

Kompanija Porsche lansirala novu korparativnu arhitekturu

Op┼íte je poznato da automobilska industrija ima primat u izgledu svojih show room-ova. Najnovija me─Ĺu nima je svakako ona kompanije Porsche koja je lansirala novu korporativnu arhitekturu za svoje Porsche centre ┼íirom sveta. Imaju─çi na umu krilaticu „Destination Porsche“ nameravaju da postanu centralno mesto okupljanja Porsche zajednice, privla─Źec╠üi sada┼ínje i nove korisnike.

Novu arhitekturu karakteri┼íe fleksibilnost i upotreba digitalnih medija za individualnu komunikaciju sa naglaskom na iskustvo brenda. Prvi prototip novog koncepta proslavio je svoje otvaranje u Palm Springsu u Kaliforniji. Nova prodavnica je izgra─Ĺena u periodu od godinu dana i pokazuje put za buduc╠üe promene u okviru „Destination Porsche“ dok se kompletan koncept mo┼że se iskusiti do sredine 2020. godine u dva Porsche Centra u Dortmundu i u Hang─Źou u Kini.

„Destinacija Porsche“ pokazuje jedan od na─Źina na koji mo┼żemo odgovoriti na izazove promene potro┼ía─Źkih preferenci i evolucije automobilske maloprodaje“, rekao je Detlev von Platen, ─Źlan Izvr┼ínog odbora za prodaju i marketing u Porsche AG. ÔÇ×Porsche predstavlja ┼żivotni san i sna┼żnu zajednicu na┼íih prijatelja i korisnika. Mi dizajniramo na┼íe Porsche prodajne objekte s namerom da budu mesta gde ljudi mogu do┼żiveti brend.

Kompanija Porsche lansirala novu korparativnu arhitekturu

Kompanija Porsche lansirala novu korparativnu arhitekturu

Koncept kao deo Porsche maloprodajne strategije

Implementacija koncepta „Destinacija Porsche“ po─Źinje sa Porsche centrima – a time i jezgrom maloprodaje. U bliskoj budu─çnosti ─çe i druge fizi─Źke dodirne ta─Źke biti jo┼í vi┼íe prilago─Ĺene potrebama korisnika, a mogu─çnosti za komunikaciju ─çe biti pro┼íirene. Pored Porsche prodavnica u urbanim sredinama, ove lokacije uklju─Źuju pop-up prodavnice, kao i nove digitalne kontaktne ta─Źke i formate koji omogu─çavaju vi┼íe na─Źina da se apsolutno do┼żivi Porsche brend.