Connect with us

Novosti

Most na Adi i Pupinov most sa ACO mostnim slivnicima HSD2 (VIDEO)

Objavljeno

:

Mostovi kao saobraćajnice nameću visoke zahteve u sigurnosti, kako prilikom izgradnje zbog njenog specifičnog procesa, tako i po njenom završetku zbog visokog intenziteta njegovog korišćenja.

Prilikom izgradnje Mosta na Adi i Pupinovog mosta, kako bi se zadovoljili visoki zahtevi za njihovo odvodnjavanje i omogućila sigurnost saobraćaja, ugrađeni su ACO mostni slivnici HSD2. Ovi slivnici, pored toga što omogućavaju bezbednu vožnju usled bezvijčanog zaključavanja, ne prave buku ni vibracije zbog tzv. Pewepren uložaka koji se nalaze u njegovom ramu, čime se pruža dodatna sigurnost za sve učesnike u saobraćaju.

 

Mostovi kao saobraćajnice nameću visoke zahteve u sigurnosti, kako prilikom izgradnje zbog njenog specifičnog procesa, tako i po njenom završetku zbog visokog intenziteta njegovog korišćenja.Prilikom izgradnje Mosta na Adi i Pupinovog mosta, kako bi se zadovoljili visoki zahtevi za njihovo odvodnjavanje i omogućila sigurnost saobraćaja, ugrađeni su ACO mostni slivnici HSD2. Ovi slivnici, pored toga što omogućavaju bezbednu vožnju usled bezvijčanog zaključavanja, ne prave buku ni vibracije zbog tzv. Pewepren uložaka koji se nalaze u njegovom ramu, čime se pruža dodatna sigurnost za sve učesnike u saobraćaju.https://www.aco.rs/proizvodi/ulicni-i-mostni-slivnici/aco-mostni-slivnici/ACO. creating the future of drainage

Geplaatst door ACO Serbia & Montenegro op Woensdag 27 mei 2020

 

www.aco.rs

ACO 
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno