Connect with us
Arhitektura

Polymers Group predstavlja Bencore panele: Novi proizvod namenjen arhitekturi enterijera

Bencore paneli

Bencore je jedan od glavnih izvora inspiracije inovativnih materijala za arhitekturu na svetskom nivou. Bencore sistemi i proizvodi za unutrašnje i spoljašnje prostore arhitekture su visokog tehnološkog nivoa, vrhunskog kvaliteta i elegantne estetske vrednosti. Materijal se proizvodi u Italiji pod najvišim mogućim standardima proizvodnje u Evropskoj Uniji što ovaj materijal stavlja u rang visokog kvaliteta.

Bencore čine kompozitni providni paneli kao i providni paneli za arhitekturu i dizajn enterijera. U samo nekoliko godina Bencore proizvodi su postali „Kultni“ materijali među ljubiteljima dizajna i inovativne arhitekture.

bencore paneli

Foto: Polymers Group d.o.o. / Bencore paneli u enterijeru

Prozirnost, široka paleta boja, čvrstoća, lepota, mala težina i specijalna tehnologija spajanja su glavne karakteristike linije Bencore proizvoda.
Bencore nudi arhitektama i dizajnerima široku kolekciju koja daje mogućnost da se poigraju sa maštom pri radu na pregradnim zidovima, vratima, stolovima, povišenim podovima i bilo čime drugime što se može napraviti od kompozitnih panela.

Bencore

Foto: Polymers Group d.o.o. / Bencore je jedan od glavnih izvora inspiracije inovativnih materijala za arhitekturu na svetskom nivou

U Bencor-u proces inovacije je stalan i svaki proizvod je polazna tačka za novi razvoj. Danas je Bencore brend sa snažnim prisustvom na tržištu inovativnih materijala i arhitektonskih rešenja.

Polymers Group logo

Polymers Group d.o.o.
Batajnički drum 23, 11000 Beograd
T. +381 11 3169 817
office@polymers.rs
www.polymers.rs