Connect with us
Arhitektura

Polymers Group predstavlja Bencore panele: Novi proizvod namenjen arhitekturi enterijera

Bencore je jedan od glavnih izvora inspiracije inovativnih materijala za arhitekturu na svetskom nivou. Bencore sistemi i proizvodi za unutrašnje i spoljašnje prostore arhitekture su visokog tehnološkog nivoa, vrhunskog kvaliteta i elegantne estetske vrednosti. Materijal se proizvodi u Italiji pod najvišim mogućim standardima proizvodnje u Evropskoj Uniji što ovaj materijal stavlja u rang visokog kvaliteta.

Bencore ─Źine kompozitni providni paneli kao i providni paneli za arhitekturu i dizajn enterijera. U samo nekoliko godina Bencore proizvodi su postali ÔÇ×KultniÔÇť materijali me─Ĺu ljubiteljima dizajna i inovativne arhitekture.

bencore paneli

Foto: Polymers Group d.o.o. / Bencore paneli u enterijeru

Prozirnost, ┼íiroka paleta boja, ─Źvrsto─ça, lepota, mala te┼żina i specijalna tehnologija spajanja su glavne karakteristike linije Bencore proizvoda.
Bencore nudi arhitektama i dizajnerima ┼íiroku kolekciju koja daje mogu─çnost da se poigraju sa ma┼ítom pri radu na pregradnim zidovima, vratima, stolovima, povi┼íenim podovima i bilo ─Źime drugime ┼íto se mo┼że napraviti od kompozitnih panela.

Bencore

Foto: Polymers Group d.o.o. / Bencore je jedan od glavnih izvora inspiracije inovativnih materijala za arhitekturu na svetskom nivou

U Bencor-u proces inovacije je stalan i svaki proizvod je polazna ta─Źka za novi razvoj. Danas je Bencore brend sa sna┼żnim prisustvom na tr┼żi┼ítu inovativnih materijala i arhitektonskih re┼íenja.

Polymers Group logo

Polymers Group d.o.o.
Batajni─Źki drum 23, 11000 Beograd
T. +381 11 3169 817
office@polymers.rs
www.polymers.rs