Connect with us
Novosti

Kompanija Baumit Serbia podr┼żala je Novak Djokovic Foundation

Kompanija Baumit Serbia podr┼żala je Novak Djokovic Foundation i time se pridru┼żila kompanijama koje su svojom podr┼íkom dale pravi primer socijalno odgovornog poslovanja. Kao rezultat, selo Ljubi┼í dobilo je svoj prvi vrti─ç!

Novak Djokovic Foundation

Foto: Baumit / Kompanija Baumit Serbia podr┼żala je Novak Djokovic Foundation

Baumit je ovom prilikom donirao gra─Ĺevinske materijale za fasadni sistem najvi┼íeg kvaliteta, kao i materijale za hidroizolaciju i polaganje plo─Źica u kuhinji i kupatilima.

zahvalnica

Foto: Baumit / Zahvalnica kompaniji Baumit Serbia

Posebno se radujemo donaciji materijala za unutra┼ínje zidove, koji ─çe zajedno sa fasadnim sistemom, doprineti unapre─Ĺenju unutra┼ínje klime. U pitanju su Baumit glet masa KlimaFino, kao i inovativna boja za unutra┼ínje zidove Baumit IonitColor, koji u kombinaciji reguli┼íu unutra┼ínju vla┼żnost vazduha i generi┼íu zdrave vazdu┼íne jone, ─Źime pozitivno uti─Źu na zdravlje.

vrti─ç

Foto: Baumit / Vrtić u Ljubišu

Sre─çni smo ┼íto ─çe deca iz Ljubi┼ía imati novi, zdravi prostor za dru┼żenje i u─Źenje i radujemo se novim zajedni─Źkim projektima, kao i osmesima na┼íih najmla─Ĺih!

Novak Djokovic Foundation

Foto: Baumit / Kompanija Baumit Serbia i Novak Djokovic Foundation

vrti─ç

Foto: Baumit / Baumit je donirao gra─Ĺevinske materijale za fasadni sistem najvi┼íeg kvaliteta, kao i materijale za hidroizolaciju i polaganje plo─Źica u kuhinji i kupatilima

 

Baumit Serbia d.o.o.

BAUMIT d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs