Connect with us

Novosti

Kompanija Baumit Serbia podržala je Novak Djokovic Foundation

Objavljeno

:

fondacija novak đoković

Kompanija Baumit Serbia podržala je Novak Djokovic Foundation i time se pridružila kompanijama koje su svojom podrškom dale pravi primer socijalno odgovornog poslovanja. Kao rezultat, selo Ljubiš dobilo je svoj prvi vrtić!

Novak Djokovic Foundation

Foto: Baumit / Kompanija Baumit Serbia podržala je Novak Djokovic Foundation

Baumit je ovom prilikom donirao građevinske materijale za fasadni sistem najvišeg kvaliteta, kao i materijale za hidroizolaciju i polaganje pločica u kuhinji i kupatilima.

zahvalnica

Foto: Baumit / Zahvalnica kompaniji Baumit Serbia

Posebno se radujemo donaciji materijala za unutrašnje zidove, koji će zajedno sa fasadnim sistemom, doprineti unapređenju unutrašnje klime. U pitanju su Baumit glet masa KlimaFino, kao i inovativna boja za unutrašnje zidove Baumit IonitColor, koji u kombinaciji regulišu unutrašnju vlažnost vazduha i generišu zdrave vazdušne jone, čime pozitivno utiču na zdravlje.

vrtić

Foto: Baumit / Vrtić u Ljubišu

Srećni smo što će deca iz Ljubiša imati novi, zdravi prostor za druženje i učenje i radujemo se novim zajedničkim projektima, kao i osmesima naših najmlađih!

Novak Djokovic Foundation

Foto: Baumit / Kompanija Baumit Serbia i Novak Djokovic Foundation

vrtić

Foto: Baumit / Baumit je donirao građevinske materijale za fasadni sistem najvišeg kvaliteta, kao i materijale za hidroizolaciju i polaganje pločica u kuhinji i kupatilima

 

Baumit Serbia d.o.o.

BAUMIT Serbia d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs

 

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno