Connect with us

Novosti

Melanija Pavlović iz JAF Srbija izabrana za novog člana Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Sremskog okruga

Objavljeno

:

Melanija Pavlovic JAF Srbija

Kompanija JAF Srbija i njena direktorka Melanija Pavlović, je izabrana kao jedan od članova novog Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Sremskog okruga na konstitutivnoj sednici održanoj 17. maja u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici.

Nove članove Parlamenta, koji su izabrani na period od četiri godine pozdravili su Milan Ljušić, državni sekretar u Ministarstvu privrede, zatim Nermina Ljubović direktor Direktorata za parlamente privrednika PKS, Predrag Mujkić, direktor Regionalne privredne komore i Dalibor Berić predsednik Parlamenta privrednika koji je jednoglasno reizabran na ovu funkiciju u radu naredne četiri godine. Predsednik RPK je prezentovao izveštaj o radu Regionalne privredne komore Sremskog upravnog odbora za 2020.godinu kao i info o privrednim kretanjima na teritoriji Privredne komore Sremskog upravnog okruga. Bilo je reči i o dualnom obrazovanju i potrebi za otvaranjem novih obrazovnih profila u narednim školskim godinama, projektu na kojem PKS intenzivno radi.

JAF logo

JAF d.o.o. Nova Pazova

Prodajni centar: Industrijska zona, Vojački put bb, 22330 Nova Pazova

T: +381 22 328 125
Showroom
Poslovni centar GTC Green Heart, Bul. Milutina Milankovića 11b, 11070 Novi Beograd
info@jaf.rs
www.jaf.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno