Connect with us

Enterijer

Kompakt ploče za enterijer – pregrade za toalet kabine

Objavljeno

:

Kompakt ploče za enterijer - pregrade za toalet kabine

Prilikom otvaranja uslužnih objekata, bilo da je reč o restoranima, kafićima, pumpama, velikim šoping centrima ili teretanama, uvek se gleda na kom segmentu može da se uštedi. Neretko izbor pada na opremanje toaleta, te smo svedoci kako se kod izbora za pregrade toalet kabina bira iverica ili medijapan. To je ono što će vas u budućnosti stajati više troškova, iako računica na početku ne pokazuje tako.

Iverica ili medijapan nisu pogodna za prostorije u kojima preovladava vlaga, a ukoliko na to dodamo i hemijska sredstva za održavanje pomešana sa vodom, za rezultat ćemo dobiti materijal koji menja svoj oblik i strukturu, listajući se i gubeći primaran izgled dekora.

Kompakt ploče za enterijer - pregrade za toalet kabine

Foto: JAF Frischeis / Kompakt ploče za enterijer – pregrade za toalet kabine

Našu preporuku u ovakvim situacijama baziramo na takozvanim kompakt pločama za enterijer. Svetski proizvođači takođe ukazuju na njihovu čestu i praktičnu upotrebu, preuzimajući vođstvo u uređenju enterijera. Standardi nalažu sve veću upotrebu kompakt ploča, jer su one otporne na udarce, grebanje, vlagu, bakterije i sredstva za čišćenje.

Idealne su za visokofrekventna mesta, baš kao što su toaleti u ugostiteljskim objektima, koja zahtevaju održavanje hemijskim sredstvima za dezinfekciju. Kako bi slika bila kompletna, potrebno je da kompakt ploče budu podržane kvalitetnim okovom.

Kompakt ploče za enterijer - pregrade za toalet kabine

Foto: JAF Frischeis / Kompakt ploče za enterijer – pregrade za toalet kabine

Kompanija J.u.A. Frischeis d.o.o. objedinila je sve segmente, te ćemo uz uslužno sečenje po meri u našem obradnom centru, najveći izbor dekora kompakt ploča za enterijer i okov biti ti koji pružaju kvalitetnu uslugu i proizvode. Posetite nas u Novoj Pazovi ili Beogradu, a za početak celokupnu ponudu pogledajte na www.jaf.rs.

JAF logo

J.u.A. Frischeis d.o.o.

Prodajni centar
Industrijska zona Berbernica bb, 22330 Nova Pazova
T: +381 22 328 125
Showroom
Poslovni centar GTC Green Heart, Bul. Milutina Milankovića 11b, 11070 Novi Beograd
info@jaf.rs
www.jaf.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement
Jooble - posao u građevini

Izdvajamo

Popularno