Connect with us
Enterijer

Dobrodošli u Industry Furniture: Jedinstveni proizvodi napravljeni u Srbiji

Snovi i posvec╠üenost su moc╠üna kombinacija, predstavljaju klju─Ź uspeha

Za na┼íe ideje nema ni vremena ni mesta – inspiracija dolazi sama od sebe. Fokusirani smo na proizvodnju dinami─Źnih komponenata name┼ítaja za svaki prostor. Rezultat je name┼ítaj stvoren kao me┼íavina modernog dizajna i najfinijih materijala.

Na┼ía delatnost je proizvodnja unikatnog industrijskog name┼ítaja, opremanje hotela, poslovnih objekata, ugostiteljskih objekata, kao i izrada name┼ítaja po meri, od drveta i ─Źelika. Industrijska kolekcija name┼ítaja i ukrasa odlikuje se rustikalnom estetikom koja podsec╠üa na pro┼ílo doba.

Odbijamo da prihvatimo da je jedina moguc╠üa opcija masovna proizvodnja. Na┼ía misija je da svaki potro┼ía─Ź, svaki komad name┼ítaja koji je izabrao, nosi njegov li─Źni pe─Źat i ka┼że: „OVAJ name┼ítaj je napravljen za mene.“

Gotovo, zape─Źac╠üeno, isporu─Źeno – spremno da bude va┼íe!

Na┼í poslednji poslovni izazov je restoran Showroom, mesto koje je i na┼í izlo┼żbeni salon. Ideja celokupnog tima je bila da kompanija koja je kompletni izvo─Ĺa─Ź radova prezenzuje svoju kompletnu ponudu.

Materijali sa kojima radimo: ─Źelik, aluminijum, bakar, ner─Ĺajuc╠üi ─Źelik, kerok, staklo, masivni, medijapan

Showroom

Poslednji poslovni izazov je restoran Showroom, moje koje je i na┼í izlo┼żbeni salon

SOFA
Mesto okupljanja svih ─Źlanova porodice definitivno je dnevna soba. Osim ┼íto dnevna soba treba da bude topla i prijatna sa zanimljivim detaljima, ne treba zaboraviti ni na udobnost. Ako tra┼żite udobnu sofu industrijskog stila i modernog izgleda, verujemo da ste do┼íli na pravo mesto. Pogledajte odli─Źan izbor na┼íih sofi ili odaberite onu koja c╠üe biti napravljena po va┼íoj meri.

enterijer

Foto: BPL Trading – Industry Furniture

STOLICE
Ka┼że se da stolica nije lepa kada nemate nikoga da sedi na njoj, ali odabirom jedne od na┼íih stolica mo┼żete da predstavite sebe, svoj brend ili kompaniju, u zavisnosti od toga gde vam je potrebna. Visoka ili niska, sa ko┼żom, napravljenom od drveta ili metala, u skladu sa va┼íim ┼żivotnim stilom.

STOLOVI
Slo┼żic╠üete se da se ─Źitav ┼żivot doga─Ĺa oko stolova, bez obzira da li je re─Ź o porodi─Źnom ru─Źku, ve─Źeri za dvoje, sastanku na poslu; sto je mesto koje okuplja dvoje ili vi┼íe ljudi. Nudimo brojne stolove, razli─Źitih veli─Źina, sa razli─Źitim materijalima i stilovima. Sve ┼íto vam treba je da ga prilagodite svom ukusu.

POLICE
Dobra organizacija je preduslov za svaki uspeh, pa tako i sa stvarima. Da bi va┼í dom, kancelarija ili gara┼ża izgledali uredno i lepo, potrebno je na─çi mesto za sve stvari i detalje koji ispunjavaju prostor u kome se nalazite. Industrijski name┼ítaj nudi ┼íirok spektar opcija za sva─Źiji ukus i potrebe – police za knjige, vinske police, komode, ormari ….

polica

Foto: BPL Trading – Industry Furniture

SPOLJNI NAMEŠTAJ
Potrebno je vreme provoditi na sve┼żem vazduhu, u parku, kafic╠üu ili ba┼íti restorana. Ono ┼íto nudimo je industrijski stil i moderan dizajn koji smo preneli na name┼ítaj za terase, parkove i ba┼íte.

sto

Foto: BPL Trading – Industry Furniture

RASVETA
Rasveta daje finalni pe─Źat svakom prostoru. Odabirom osvetljenja govorite kakvu atmosferu ┼żelite u svom okru┼żenju, ali tako─Ĺe puno govorite o sebi i svom pogledu na svet. Izaberite svetlo koje c╠üe osvetljavati va┼í ┼żivotni ili poslovni prostor.

BPL TRADING d.o.o.
Hajduk Veljkova 11
21000 Novi Sad
+38163 587 005
office@bpltrading.rs