Connect with us
Enterijer

Dobrodošli u Industry Furniture: Jedinstveni proizvodi napravljeni u Srbiji

Objavljeno

:

Snovi i posvećenost su moćna kombinacija, predstavljaju ključ uspeha

Za naše ideje nema ni vremena ni mesta – inspiracija dolazi sama od sebe. Fokusirani smo na proizvodnju dinamičnih komponenata nameštaja za svaki prostor. Rezultat je nameštaj stvoren kao mešavina modernog dizajna i najfinijih materijala.

Naša delatnost je proizvodnja unikatnog industrijskog nameštaja, opremanje hotela, poslovnih objekata, ugostiteljskih objekata, kao i izrada nameštaja po meri, od drveta i čelika. Industrijska kolekcija nameštaja i ukrasa odlikuje se rustikalnom estetikom koja podseća na prošlo doba.

Odbijamo da prihvatimo da je jedina moguća opcija masovna proizvodnja. Naša misija je da svaki potrošač, svaki komad nameštaja koji je izabrao, nosi njegov lični pečat i kaže: „OVAJ nameštaj je napravljen za mene.“

Gotovo, zapečaćeno, isporučeno – spremno da bude vaše!

Naš poslednji poslovni izazov je restoran Showroom, mesto koje je i naš izložbeni salon. Ideja celokupnog tima je bila da kompanija koja je kompletni izvođač radova prezenzuje svoju kompletnu ponudu.

Materijali sa kojima radimo: čelik, aluminijum, bakar, nerđajući čelik, kerok, staklo, masivni, medijapan

Showroom

Poslednji poslovni izazov je restoran Showroom, moje koje je i naš izložbeni salon

SOFA
Mesto okupljanja svih članova porodice definitivno je dnevna soba. Osim što dnevna soba treba da bude topla i prijatna sa zanimljivim detaljima, ne treba zaboraviti ni na udobnost. Ako tražite udobnu sofu industrijskog stila i modernog izgleda, verujemo da ste došli na pravo mesto. Pogledajte odličan izbor naših sofi ili odaberite onu koja će biti napravljena po vašoj meri.

enterijer

Foto: BPL Trading – Industry Furniture

STOLICE
Kaže se da stolica nije lepa kada nemate nikoga da sedi na njoj, ali odabirom jedne od naših stolica možete da predstavite sebe, svoj brend ili kompaniju, u zavisnosti od toga gde vam je potrebna. Visoka ili niska, sa kožom, napravljenom od drveta ili metala, u skladu sa vašim životnim stilom.

STOLOVI
Složićete se da se čitav život događa oko stolova, bez obzira da li je reč o porodičnom ručku, večeri za dvoje, sastanku na poslu; sto je mesto koje okuplja dvoje ili više ljudi. Nudimo brojne stolove, različitih veličina, sa različitim materijalima i stilovima. Sve što vam treba je da ga prilagodite svom ukusu.

POLICE
Dobra organizacija je preduslov za svaki uspeh, pa tako i sa stvarima. Da bi vaš dom, kancelarija ili garaža izgledali uredno i lepo, potrebno je naći mesto za sve stvari i detalje koji ispunjavaju prostor u kome se nalazite. Industrijski nameštaj nudi širok spektar opcija za svačiji ukus i potrebe – police za knjige, vinske police, komode, ormari ….

polica

Foto: BPL Trading – Industry Furniture

SPOLJNI NAMEŠTAJ
Potrebno je vreme provoditi na svežem vazduhu, u parku, kafiću ili bašti restorana. Ono što nudimo je industrijski stil i moderan dizajn koji smo preneli na nameštaj za terase, parkove i bašte.

sto

Foto: BPL Trading – Industry Furniture

RASVETA
Rasveta daje finalni pečat svakom prostoru. Odabirom osvetljenja govorite kakvu atmosferu želite u svom okruženju, ali takođe puno govorite o sebi i svom pogledu na svet. Izaberite svetlo koje će osvetljavati vaš životni ili poslovni prostor.

BPL TRADING d.o.o.
Hajduk Veljkova 11
21000 Novi Sad
+38163 587 005
office@bpltrading.rs

Advertisement reklama na grenef portalu

Izdvojeno

Sa portala

Energetska efikasnost objekata Energetska efikasnost objekata
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Energetska efikasnost objekata u kriznom vremenu

Radeći u polju energetske efikasnosti objekata poslednjih 10-ak godina, na mnogobrojnim projektima različitih nivoa energetske efikasnosti i održivosti u najširem...

Ytong zelena gradnja Ytong zelena gradnja
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Zelena gradnja i najvažnije odlike

“Zelenim” se nazivaju oni objekti koji su građeni po principima održive gradnje. Najvažnije odlike „zelene gradnje“ su: manja potrošnja energije...

Antenall tim za projektnu podršku na projektima Antenall tim za projektnu podršku na projektima
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Kako naći najbolju podršku za vaš projekat?

Velika tražnja dovela je i do hiper ponude gde nije lako razaznati kome se obratiti od inženjera, arhitekata, projektnih biroa...

Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Najbolji način za smanjenje troškova i emisija štetnih gasova

S obzirom na to da se kompanije širom sveta suočavaju s ogromnim pritiskom kada je reč o troškovima energije i...

Divus Apartmani Divčibare Divus Apartmani Divčibare
Arhitektura2 meseca ranije

ENERGY NET predstavlja najnoviji projekat Divus apartmani Divčibare

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET već više od 30...

Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču
Arhitektura3 meseca ranije

Vegetativni zidovi u arhitekturi

Vegetativni zidovi koji fasadni omotač pretvaraju iz statičnog u dinamičan odnos prema posmatraču, u gustim urbanim sredinama imaju veliki potencijal...

Sadržaj

Popularno