Connect with us
Novosti

Hisense multi split klima uređaji

NaÅ”a misija je da sa svakim proizvodom korisnicima omogućimo bolji doživljaj koji premaÅ”uje njihova očekivanja.

Od najsavremenije tehnologije u naŔim proizvodima, vrhunskih performansi, elegantnog i sofisticiranog dizajna i izuzetne pouzdanosti, do najpouzdanijih prodajnih partnera u ovoj grani industrije, niŔta se ne prepuŔta slučaju. Nemojte se zadovoljavati mediokritetima, izaberite Hisense, gde inovacija i vrednost idu ruku pod ruku.

Individualno kontrolisane unutraŔnje jedinice povezane na jednu spoljaŔnju jedinicu

Slobodno kombinovanje do 5 jedinica

Jedna Freematch spoljaŔnja jedinica se može upariti sa do 5 različitih vrsta unutraŔnje jedinice, a svaka unutraŔnja jedinica se može individualno kontrolisati.

Hisense multi split klima uređaji

Jedna Freematch spoljaŔnja jedinica se može upariti sa do 5 različitih vrsta unutraŔnje jedinice / foto: Hisense

Kontrola različitih jedinica preko jednog centralnog sistema

Dvostruki, trostruki i četvorostruki

Zahvaljujući saradnji pojednostavljenog centralnog sistema kontrole, LCAC jedinica se može ukombinovati u pojednostavljeni VRF sistem. Mi ih zovemo dvostruki, trostruki i četvorostruki sistem.

Napomena: Sve unutraÅ”nje jedinice će raditi na potpuno istim postavkama u ovom pojednostavljenom mini VRF sistemu. ā€žTehnologija, Kvalitet, Integritet i Odgovornostā€œ su četiri ključna elementa Hisensa.

Hisense je oduvek bio na čelu industrije inverterskih klima uređaja i tokom godina je ta kompanija na ovom polju akumulirala nenadmaÅ”nu tehnologiju, iskustvo i poverenje potroÅ”ača. U pitanju je najbrže rastući brend u klimatizaciji u regionu jer je korisnicima ponudio najsavremeniju tehnologiju i vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni. Posvećenost proizvodnji najsavremenije tehnologije i konstantnom poboljÅ”anju kvaliteta svih klima uređaja, čini Hisense modele pravim izborom za svakog korisnika.

Celokupnu ponudu Hisense klimatizacije možete pronaći na jednom mestu:

Delta Term logo

DELTA TERM d.o.o.
Svetog Save 26 (naselje Radio Far), 11271 Surčin-Beograd, Srbija
Tel/Fax: +381 11 3133 015; 3131 450; 3133 016; 3131 353
Mob: +381 63 4433 79; 63 6622 92
Maloprodaja: +381 62 3927 66

Radno vreme: 08-16h (08-14h subotom)
prodaja@deltaterm.com
www.deltaterm.com