Connect with us
Novosti

Hisense multi split klima ure─Ĺaji

Na┼ía misija je da sa svakim proizvodom korisnicima omogu─çimo bolji do┼żivljaj koji prema┼íuje njihova o─Źekivanja.

Od najsavremenije tehnologije u na┼íim proizvodima, vrhunskih performansi, elegantnog i sofisticiranog dizajna i izuzetne pouzdanosti, do najpouzdanijih prodajnih partnera u ovoj grani industrije, ni┼íta se ne prepu┼íta slu─Źaju. Nemojte se zadovoljavati mediokritetima, izaberite Hisense, gde inovacija i vrednost idu ruku pod ruku.

Individualno kontrolisane unutrašnje jedinice povezane na jednu spoljašnju jedinicu

Slobodno kombinovanje do 5 jedinica

Jedna Freematch spolja┼ínja jedinica se mo┼że upariti sa do 5 razli─Źitih vrsta unutra┼ínje jedinice, a svaka unutra┼ínja jedinica se mo┼że individualno kontrolisati.

Hisense multi split klima ure─Ĺaji

Jedna Freematch spolja┼ínja jedinica se mo┼że upariti sa do 5 razli─Źitih vrsta unutra┼ínje jedinice / foto: Hisense

Kontrola razli─Źitih jedinica preko jednog centralnog sistema

Dvostruki, trostruki i ─Źetvorostruki

Zahvaljuju─çi saradnji pojednostavljenog centralnog sistema kontrole, LCAC jedinica se mo┼że ukombinovati u pojednostavljeni VRF sistem. Mi ih zovemo dvostruki, trostruki i ─Źetvorostruki sistem.

Napomena: Sve unutra┼ínje jedinice ─çe raditi na potpuno istim postavkama u ovom pojednostavljenom mini VRF sistemu. ÔÇ×Tehnologija, Kvalitet, Integritet i OdgovornostÔÇť su ─Źetiri klju─Źna elementa Hisensa.

Hisense je oduvek bio na ─Źelu industrije inverterskih klima ure─Ĺaja i tokom godina je ta kompanija na ovom polju akumulirala nenadma┼ínu tehnologiju, iskustvo i poverenje potro┼ía─Źa. U pitanju je najbr┼że rastu─çi brend u klimatizaciji u regionu jer je korisnicima ponudio najsavremeniju tehnologiju i vrhunski kvalitet po pristupa─Źnoj ceni. Posve─çenost proizvodnji najsavremenije tehnologije i konstantnom pobolj┼íanju kvaliteta svih klima ure─Ĺaja, ─Źini Hisense modele pravim izborom za svakog korisnika.

Celokupnu ponudu Hisense klimatizacije mo┼żete prona─çi na jednom mestu:

Delta Term logo

DELTA TERM d.o.o.
Svetog Save 26 (naselje Radio Far), 11271 Sur─Źin-Beograd, Srbija
Tel/Fax: +381 11 3133 015; 3131 450; 3133 016; 3131 353
Mob: +381 63 4433 79; 63 6622 92
Maloprodaja: +381 62 3927 66

Radno vreme: 08-16h (08-14h subotom)
prodaja@deltaterm.com
www.deltaterm.com