Connect with us
Promo

Pravo osvetljenje za sve va┼íe prostore – ZG Lighting SRB

ZG Lighting SRB d.o.o. osnovana je 2009. godine na teritoriji Srbije kao predstavništvo internacionalne kompanije Zumtobel Group. Od 2018. godine u Nišu je otvorena fabrika na površini od 40.000 m2, što našu firmu svrstava u domaće kompanije sa lokalnom proizvodnjom.

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedi┼ítem u Dornbirnu u Austriji. Bavimo se kreiranjem inovativnih re┼íenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i prate─çih komponenti, a nudimo i ┼íirok spektar usluga. Brojimo okvirno 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija ┼íirom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Optiku, napajanje i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje proizvodi brend TRIDONIC, koji se tako─Ĺe nalazi u okviru na┼íe grupacije. Na poslednjem sajmu Light+ Building 2024 u Frankfurtu predstavili smo pro┼íirenje grupacije novim IoT brendom KEYTURE, namenjenim za maksimalne u┼ítede energije i optimizaciju prostora i procesa prete┼żno u industrijskim postrojenjima. Stoga se mo┼żemo pohvaliti da je sve ┼íto nudimo po pitanju osvetljenja ÔÇ×in houseÔÇť jer samostalno proizvodimo ceo lanac proizvoda. Sa skoro 4.900 registrovanih patenata, Zumtobel Group se mo┼że smatrati liderom u oblasti industrije osvetljenja.

Ada Mall Shopping Centar Beograd

Ada Mall Shopping Centar Beograd

Kompanija nudi svoje znanje i ekspertizu, kako bi iza┼íla u susret svojim klijentima i ponudila optimalno re┼íenje osvetljenja za dato aplikativno podru─Źje. To zna─Źi da ZG mo┼że dati svojevrsna re┼íenja kako za unutra┼ínje, tako i za spolja┼ínje osvetljenje i da zadovolji sve zahteve klijenta u skladu sa va┼że─çim standardima. Na┼ía prodajna kancelarija u Beogradu sme┼ítena je ispod hrama Sv. Save i zajedno sa Lighting Design Center-om, koji nudi besplatnu uslugu fotometrijskog projektovanja, broji trenutno oko 25 zaposlenih. Fabrika u Ni┼íu objedinjuje dva pravna subjekta ÔÇô TRIDONIC i ZUMTOBEL Lighting proizvodnju i trenutno zapo┼íljava vi┼íe od 1.000 radnika razli─Źitih stru─Źnih profila.

Bulevar kralja Aleksandra 79, Beograd

Bulevar kralja Aleksandra 79, Beograd

U doma─çoj fabrici u Ni┼íu vr┼íi se proizvodnja dela portfolija oba brendaZUMTOBEL i THORN, dok se u TRIDONIC-u proizvode komponente potrebne za rad svetiljki. ZUMTOBEL, kao vode─çi me─Ĺunarodni dobavlja─Ź integralnih re┼íenja za osvetljenje, omogu─çava ljudima da iskuse interakciju svetlosti i arhitekture. Kao lider u inovacijama i istorijom dugom preko 70 godina, ZUMTOBEL nudi sveobuhvatan asortiman visokokvalitetnih LED svetiljki i sistema za upravljanje osvetljenjem u kancelarijama, obrazovnim ustanovama, muzejima i galerijama, maloprodajama, hotelima, wellnes i spa centrima i objektima industrije. Zahvaljuju─çi svojoj konstantnoj te┼żnji za napretkom, ZUMTOBEL brend je sinonim za inovacije, jedinstveni kvalitet proizvoda i usluga, kao i vrhunski dizajn, koji se strogo pridr┼żava svih regulativa u pogledu odr┼żivog razvoja.

Poslovna zgrada BEKO

Poslovna zgrada BEKO

THORN brend koji postoji ve─ç 95 godina, kreira visokokvalitetna, pouzdana i funkcionalna re┼íenja osvetljenja sa ┼żeljom i znanjem da obezbedi pravo osvetljenje za ljude, prostor i okolinu. Naro─Źita pa┼żnja usmerena je na lako─çu specificiranja opreme, laku instalaciju i odr┼żavanje. Pored svetiljki za aplikacije koje se odnose na unutra┼ínje osvetljenje, THORN brend upotpunjuje kompletnu ponudu ZG svojim svetiljkama za spolja┼ínje osvetljenje, uklju─Źuju─çi puteve, ulice, urbane zone, sportsko, tunelsko i dekorativno osvetljenje fasada. Tesno sara─Ĺuje sa DarkSky International kako bi se omogu─çilo da osvetljenje ne na┼íkodi prirodnom okru┼żenju i sa─Źuvalo no─çno nebo. Mi uskla─Ĺujemo kvalitet osvetljenja i energetsku efikasnost i razvijamo prilago─Ĺena re┼íenja za osvetljenje koja pru┼żaju merljivu dodatnu vrednost.

Logo Thorn Tridonic Zumtobel

ZG Lighting SRB d.o.o.
Rudni─Źka 14, Ziegel House
11000 Beograd
M. +381 60 5444 813
M. +381 69 5444 806
info.rs@zumtobelgroup.com