Connect with us
Materijali

JAF & ArchyEnergy postavljaju standarde za odr┼żivu trgovinu drvetom

Inspirativne kompanije su pokreta─Źi promena za bolju budu─çnost. ArchyEnergy konferencija je mesto gde se ove kompanije susre─çu, dele svoje vizije i anga┼żuju sa stru─Źnjacima i zajednicom kako bi zajedni─Źki oblikovali odr┼żiviju i prosperitetniju budu─çnost.

ArchyEnergy konferencija predstavlja uzbudljiv program istra┼żivanja inovacija u zelenoj izgradnji, pametnim re┼íenjima i automatizaciji savremene arhitekture. Kroz izlo┼żbu i dodatne doga─Ĺaje, omogu─çujemo povezivanje sa investitorima, kompanijama koje nude odr┼żive gra─Ĺevinske proizvode i usluge, projektantima, arhitektama, dizajnerima i predstavnicima finansijskih i institucionalnih tela.

ArchyEnergy logo

Organizacija ovog stru─Źnog skupa predstavlja na┼íu posve─çenost promociji odgovornije gradnje. ArchyEnergy konferencija, zakazana za 8. i 9. april 2024. godine u Master centru, Novosadskog sajma, ima za cilj da pro┼íiri svest o va┼żnosti odr┼żive gradnje i podstakne razmenu kontakata i ideja me─Ĺu stru─Źnjacima iz oblasti. O─Źekujemo da ─çe ovaj doga─Ĺaj biti klju─Źan u kreiranju bolje i odr┼żivije budu─çnosti u gra─Ĺevinskoj industriji.

Ponosni smo ┼íto mo┼żemo ista─çi podr┼íku kompanije JAF, ─Źija podr┼íka ne samo da doprinosi, ve─ç i klju─Źno uti─Źe na to da ova izlo┼żba postane mesto gde se prezentuju moderna, savremena, inovativna i presudna re┼íenja za gradnju budu─çnosti.

Fasadne obloge

Fasadne obloge / foto: JAF d.o.o.

JAF, najve─çi austrijski trgovac drvetom i drvnim materijalima, isti─Źe se po visokim standardima kvaliteta ne samo u pogledu svojih proizvoda, ve─ç i u pru┼żanju usluga korisnicima. JAF tim se sastoji od kvalifikovanih zaposlenih koji imaju bogato iskustvo u radu s drvnim materijalima, a kontinuirano ga unapre─Ĺuju kroz realizaciju projekata i pra─çenje noviteta u drvnoj industriji.

Njihova usluga ide dalje od obi─Źne kupovine, uklju─Źuju─çi i savete od stru─Źnjaka, visokoefikasnu logistiku i usluge obrade plo─Źastih materijala od drveta i na bazi drveta, poput uslu┼żnog se─Źenja po meri, kantovanja, CNC obrade, kao i krojenje, spajanje i presovanje furnira. U ÔÇ×paketu potpunog zadovoljstvaÔÇť JAF-a, zadovoljstvo klijenata je prioritet. Zato im se iskreno zahvaljujemo na podr┼íci kao sponzorima, jer njihova podr┼íka dodatno oboga─çuje na┼íu manifestaciju, omogu─çavaju─çi nam da ostvarimo na┼íu viziju. Tako─Ĺe, JAF ─çe imati svoj izlo┼żbeni prostor, pru┼żaju─çi im priliku da direktno komuniciraju sa posetiocima i predstave svoje proizvode i usluge.

Pod krilaticom „Drvo je na┼í svet“, koja prati njihov logo, JAF ┼żeli naglasiti sve prednosti koje ovaj prirodni materijal nosi sa sobom, uklju─Źuju─çi smanjenu emisiju ┼ítetnih materijala i odr┼żivost. Nakon ere metala i betona u gra─Ĺevinskom sektoru, prema predvi─Ĺanjima svetske stru─Źne javnosti, JAF ─Źvrsto veruje da nam budu─çnost donosi ve─çu svest o drvnim materijalima koji se mogu reciklirati i pru┼żiti pouzdana termi─Źka svojstva za velike projekte.

Deking za terase

Deking za terase / foto: JAF d.o.o.

Na ArchyEnergy konferenciji, koja ─çe se odr┼żati u trajanju od dva dana, sa sedam panela, vi┼íe od 40 panelista i o─Źekivanih 600+ posetilaca, pozivamo sve stru─Źnjake koji ┼żele da podele svoje znanje, iskustvo, savete, ideje i re┼íenja da nam se pridru┼że aktivnim u─Źe┼í─çem na panelima. Registrujte se danas s obzirom da je ve─ç popunjeno 85% kapaciteta!

Stav ‘Ne postoji ni┼íta ┼íto je neizvodljivo’ jasno odra┼żava filozofiju JAF-a. Pozivamo sve koji dele ovaj stav da se prijave i postanu deo ove inspirativne pri─Źe. Va┼í doprinos mo┼że napraviti veliku razliku u kreiranju odr┼żive budu─çnosti. Pridru┼żite nam se i budite deo promene!

JAF i ArchyEnergy sa odu┼íevljenjem i┼í─Źekuju Va┼íe prisustvo! Radujemo se budu─çnosti koju gradimo zajedno!