Connect with us
Energetska efikasnost

ION SOLUTIONS- Za potpuni u┼żitak gostiju u hotelu Hilton

U samom srcu Beograda, na uglu ulica Kralja Milana i Kralja Milutina, odmah pored Trga Slavije nalazi se hotel Hilton, peti objekat ove vrste u srpskoj prestonici sa presti┼żnih pet zvezdica.┬á Novootvoreni ÔÇťHilton BeogradÔÇŁ ima 8 spratova, 242 sobe, uklju─Źuju─çi 19 apartmana, balsku dvoranu, podzemnu gara┼żu na 4 nivoa i dva restorana.

U cilju obezbe─Ĺenja potpunog u┼żitka gostima kao i samim zaposlenima, kompanija ION Solutions je bila zadu┼żena za regulisanje grejanja i hla─Ĺenja sme┼ítajnog dela i javnih prostora sa preko 350 Schneider SER8300 kontrolera, ventilacije, logike SPA centra i integraciju kompletnog elektromotornog pogona sa protivpo┼żarnim funkcijama.

Hilton hotel/ ION SOLUTIONS

Pomenuti sistemi uklju─Źuju potpunu kontrolu 10 klima komora za obradu i regulaciju temperature i vla┼żnosti sve┼żeg vazduha, preko 50 ventilatora za ventilaciju gara┼ża, pomo─çnih i tehni─Źkih prostorija, automatizaciju temperature u sme┼ítajnim sobama, hodnicima i stepeni┼ítu, restoranu i kafi─çu, priprema ambijenta u balskim salama i multifunkcionalnim prostorijama. Posebna pa┼żnja poklonjena je upravljanju energetskim resursima koji ─Źine impozantnu energanu.

www.ionsolutions.net

Hilton spa/ www.ionsolutions.net

Osnovni elementi ovog sistema ─Źine dve toplotne pumpe geotermije sa iskori┼í─çenjem rekuperatorske energije, toplotna pumpa za sanitarnu toplu vodu, dva elektro kotla kao, ─Źiler i toplotna pumpa vazduh-voda.┬á Menad┼żment spomenutih izvora energije obezbe─Ĺuje toplu i hladnu vodu za klima komore, fan coil sisteme kao i za 9 akumulatora tople sanitarne vode ─Źija se distribucija vr┼íi sa preko 35 duplex cirkulacionih pumpi. Centralizovani sistem za nadzor i upravljanje sadr┼żi i prikaz sistema ventilatora i po┼żarnih klapni za sisteme odimljavanja i ventilatora nadritiska.

ION Solutions doo

Heroja Pinkija 3
Novi Sad, Srbija
Telefon: +381214754424
E-mail: info@ionsolutions.net
W: www.ionsolutions.net
www.pametnakuca.rs
www.magiesta.com