Connect with us
Energetska efikasnost

INTRA LIGHTING & ArchyEnergy – odr┼żivo partnerstvo na regionalnom nivou

Osim kreiranja arhitektonske rasvete, Intra lighting nudi ve─çinski kompletne, korisni─Źki orijentisane i energetski efikasne rasvetne sisteme. Globalni je distributer inovativne rasvete za sve vrste enterijera. Od samog po─Źetka kompanija Intra lighting ima na umu svest i odgovornost prema budu─çim generacijama, te te┼żi da pru┼żi zdravu i sigurnu perspektivu za sve.

INTRA LIGHTING rasveta: Doprinos odr┼żivom razvoju

Ovaj duboki anga┼żman za odr┼żivu budu─çnost odveo je Intra Lighting ka podr┼íci ArchyEnergy konferenciji kao njen partner i izlaga─Ź u sajamskom delu konferencije. Kada kompanija takvog kalibra kao ┼íto je Intra Lighting podr┼żi realizaciju ovakvog medijskog i stru─Źnog doga─Ĺaja, to predstavlja ne samo ogromnu ─Źast, ve─ç i sna┼żan impuls za odr┼żavanje konferencije na najvi┼íem mogu─çem nivou. S ponosom isti─Źemo zna─Źaj podr┼íke koju je Intra Lighting pru┼żila ─Źitavom doga─Ĺaju, ─Źime je doprinela njegovoj va┼żnosti ne samo u regionalnom kontekstu, ve─ç i na ┼íirem globalnom planu. Ova saradnja potvr─Ĺuje zajedni─Źke vrednosti i stavove kada je u pitanju ure─Ĺenje enterijera i eksterijera, kao i implementacija odgovorne i odr┼żive politike.

ArchyEnergy logo

INTRA LIGHTING ekološki proizvodi jedinstvenog dizajna

Posetioci ArchyEnergy konferencije ima─çe priliku da istra┼że proizvode kompanije Intra Lighting na njihovom ┼ítandu u okviru ArchyEnergy izlo┼żbe. Tu ─çe biti izlo┼żeni razli─Źiti modeli rasvetnih tela, uklju─Źuju─çi visilice, vertikalne i horizontalne svetlosne cevi, ogledala, lampe i mnoge druge inovativne i kreativne proizvode koji osvetljavaju prostor na jedinstven i unikatan na─Źin. Svi ovi proizvodi dizajnirani su za primenu u razli─Źitim okru┼żenjima, uklju─Źuju─çi kancelarije, restorane, zdravstvene ustanove, obrazovne institucije, ┼íoping centre, industrijske i stambene objekte, pru┼żaju─çi korisnicima jedinstveno iskustvo i estetski u┼żitak.

INTRA LIGHT misija globalnog zna─Źaja

Intra Lighting se isti─Źe ne samo po svojim proizvodima, ve─ç i po svojoj poslovnoj filozofiji koja je temeljena na odr┼żivom razvoju i stvaranju svetlije budu─çnosti. Svi proizvodi kompanije Intra Lighting dizajnirani su uzimaju─çi u obzir principe cirkularne ekonomije, odabirom odr┼żivih materijala koji se mogu reciklirati, visokom energetskom efikasno┼í─çu, mogu─çnostima popravke i produ┼żenja veka trajanja, sve do jednostavnog i biofilnog dizajna koji promovi┼íe prirodno osvetljenje i podr┼żava korisni─Źki komfor i zdravlje.

enterijer prodajnog salona u sivoj boji

Beograd showroom intra lighting office salon rasvete / Foto: Intra Lighting

Osim toga, Intra Lighting vodi odgovornu politiku poslovanja koja uklju─Źuje ekolo┼íku proizvodnju, po┼ítovanje eti─Źkih normi, odgovoran izbor dobavlja─Źa, brigu za lokalnu zajednicu i te┼żnju ka postizanju statusa kompanije sa nultom emisijom ┼ítetnih gasova. Sa svojom 100 % proizvodnjom zelene energije, garantovanim proizvodima u trajanju od sedam godina i 97% dobavlja─Źa u Evropi, Intra Lighting postavlja visoke standarde u oblasti odr┼żivog poslovanja.

Jedan od klju─Źnih aspekata u─Źe┼í─ça kompanije Intra Lighting na ArchyEnergy konferenciji je i njena kompatibilnost na regionalnom nivou. Sa proizvodnjom lociranom u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji, Intra Lighting pokriva isto regionalno podru─Źje kao i sama konferencija. Ova sinergija izme─Ĺu Intra Lighting kompanije i ArchyEnergy konferencije ne samo da doprinosi razvoju odr┼żivih praksi u regionu, ve─ç otvara vrata ka pro┼íirenju tih praksi i vrednosti na ┼íiri evropski nivo.

Budite i sami partner odr┼żive budu─çnosti na regionalnoj konferenciji ArchyEnergy

Ukoliko smatrate da i va┼ía kompanija mo┼że doprineti razvoju zelene, odr┼żive gradnje i ure─Ĺenju enterijera sa odr┼żivom budu─çno┼í─çu, pridru┼żite nam se na ArchyEnergy konferenciji koja ─çe se odr┼żati 8-9. aprila 2024. godine u Master Centru Novosadskog sajma u Novom Sadu. Rezervi┼íite svoje mesto i budite deo ove konferencije koja obuhvata 7 panela, 40+ panelista, 600+ posetilaca i podr┼żana je od strane institucionalnih tela i Privrednih komora.

Pišite nam na konferencija@grenef.com
Registracija i ulaznice na www.grenef.com/konferencija

Konferenciju su podr┼żale institucije i ovim putem im se zahvaljujemo: Privredna komora Srbije ­čôî GIZ Serbia ­čôî Slovena─Źki poslovni klub ­čôî Fakultet tehni─Źkih nauka Univerziteta u Novom Sadu ­čôî Ministarstvo rudarstva i energetike ­čôî Serbia Green Building Council