Connect with us
Promo

UEFA otkrila nove ekrane za VAR sistem Evropskog prvenstvaā„¢

Hisense, globalni brend kućnih aparata i potroÅ”ačke elektronike, po treći put učestvuje na UEFA Evropskom prvenstvuā„¢. Kao zvanični dobavljač ekrana za Video-Asistenta Sudije (VAR) na UEFA EURO 2024ā„¢, Hisense dokazuje posvećenost tehnoloÅ”kom napretku, dok istovremeno ističe globalni značaj.

Hisense je partner svakog UEFA Evropskog prvenstvaā„¢ od 2016. godine, čime je uspostavljena snažna i trajna veza sa najvažnijim fudbalskim događajem u Evropi. Ove godine Hisense je imenovan za zvaničnog dobavljača ekrana za VAR na UEFA EURO 2024ā„¢, Å”to je prvi put da je UEFA dodelila ekskluzivna prava jednom od svojih sponzora. Kompanija obezbeđuje najsavremenija reÅ”enja za ekrane u centralnoj VAR sobi turnira u Lajpcigu, u Nemačkoj, pomažući u donoÅ”enju sudijskih odluka na terenu. Uz to, Hisense je posvećen daljem unapređenju tehnologije ekrana, kako bi nastavio da poboljÅ”ava doživljaj gledanja i navijačima, ali i stručnjacima prilikom donoÅ”enja važnih odluka.

Hisence je zvanični dobavljač ekrana za Video-Asistenta Sudije (VAR)

Hisence je zvanični dobavljač ekrana za Video-Asistenta Sudije (VAR)

Na putu do broja jedan

Hisense trenutno Å”iri svoju strategiju i optimizuje globalni otisak upravljajući sa 34 industrijska parka i 26 centara za istraživanje i razvoj. Prema podacima međunarodne istraživačke kompanije Omdia, Hisense se nalazi na drugom mestu u svetu po isporuci televizora od 2022. do kraja prvog kvartala 2024. godine. Hisense je na prvom mestu u svetu po isporuci televizora od 100 inča u početnom kvartalu 2024. godine, sa 56 odsto udela globalnog tržiÅ”ta takvih modela.

S tim u vezi, Hisense slogan Nikada se ne zadovoljavaj drugim mestom globalno prikazan je tokom utakmice 15. juna, privukavÅ”i veliku pažnju gledalaca. Hisense na ovaj način istovremeno demonstrira kontinuirani razvoj i posvećenost tehnoloÅ”kim inovacijama, uz viziju da najbolje služi potroÅ”ačima upravo svojim proizvodima.

Kao zvaničan partner UEFA EURO 2024ā„¢ Hisense nastavlja da inovira razvijajući moderne kućne aparate koji svakodnevni život čine lepÅ”im. Hisense Mini-LED ULED U7K je zvaničan TV uređaj UEFA EURO 2024ā„¢, jer pruža izuzetan doživljaj gledanja fudbala na ekranu posebno dizajniranom za ljubitelje sporta i gejmere. Sa frekvencijom osvežavanja od 240 Hz i AI Sports režimom, U7K vas vodi pravo u srce igre – kao da ste tamo!

O kompaniji Hisense

Hisense je jedan od vodećih globalnih brendova potroÅ”ačke elektronike i kućnih aparata. Portfolio kompanije objedinjuje multimedijalne uređaje sa fokusom na pametne televizore, kućne aparate, ali i IT inteligentna reÅ”enja. Hisense posluje u viÅ”e od 160 zemalja Å”irom sveta i ostvaruje izuzetno dinamičan rast u industriji.