Connect with us
Enterijer

Neobični umivaonici sve češća želja kupaca

Kupatilo je jedan od najbitnijih prostora u domu, koji mora da zadovolji sve funkcionalne, ali i estetske kriterijume, a najnoviji trendovi su uveli novitete, koji zadovoljavaju skoro svačiji ukus.

Da bi vaše kupatilo bilo posebno i odudaralo od uobičajenih, dovoljan je samo umivaonik neobičnog oblika. Pri kupovini naići ćete na veliki izbor umivaonika, tako da ćete za svoje kupatilo sigurno naći odgovarajuću veličinu. Materijal od kojeg je umivaonik napravljen može oblikovanju kupatila dati sasvim novu, zanimljivu dimenziju, jer je upotreba posebnih materijala omogućila izradu umivaonika čudesnih oblika.

Betonski lavabo

Keramički umivaonici su još najomiljeniji, iako su sve brojniji metalni i stakleni proizvodi,kao i betonski. Umivaonici od mramora, granita, drveta i stakloplastike mogu se napraviti po narudžbi kako bi ispunili posebne zahteve koji bi kupac mogao da ima. Zahvaljujući svojim jedinstvenim linijama i smelom dizajnu, oni će biti prelep ukras u svakom domu. Umivaonici se izrađuju od raznih vrsta materijala i forma im je neretko skulpturalna. Takvi umivaonici su isključivo luksuzni i samim tim namenjeni specifičnom uređenju kupatila.

Iako zvuči neobično, umivaonici se izrađuju i od drveta, a od svih nestandardnih, ovi su najlepši. Drvo se možda ne čini kao materijal za umivaonik, ali ga vodootpornost brodske šperploče čini dobrim rešenjem ako želite nešto malo drugačije od uobičajenog. Kvalitet drveta i umeće obrade čine ih posebnim, a iako i oni spadaju u luksuzne, mogu se uklopiti u svako kupatilo i doneti mu dašak prirodne elegancije. Ono što je još pozitivno kod njih je da se mogu praviti po meri.