Connect with us
Novosti

Drvo je naš svet! Otvaranje JAF Showroom-a u Beogradu

Novo poglavlje kompanija J.u.A. Frischeis d.o.o.

Poslovni centar GTC Green Heart, u bulevaru Milutina Milankovi─ça 11b, postao je na┼íe upori┼íte na Novom Beogradu. Vo─Ĺeni ┼żeljom da se pribli┼żimo kupcima i saradnicima otvaramo vrata moderno opremljenog izlo┼żbenog prostora u srcu svih zbivanja – Beogradu.

Sredinom novembra imali smo priliku da nakon vi┼íe od 10 godina poslovanja kruni┼íemo na┼íe postojanje u Srbiji otvaranjem modernog izlo┼żbenog prostora u Beogradu.
U ┼żelji da se pribli┼żimo na┼íim poslovnim partnerima, saradnicima, a najpre kupcima koji su klju─Ź na┼íeg uspe┼ínog poslovanja otvaramo Showroom kao na┼í drugi punkt u Srbiji uz ve─ç postoje─çi prodajno-izlo┼żbeni prostor u Novoj Pazovi.

Ambasador Austije gospodin Nicolaus Lutterotti

Ambasador Austije gospodin Nicolaus Lutterotti

Na koktelu uprili─Źenom povodom otvaranja JAF Showroom-a imali smo tu ─Źast da istom prisustvuju Ambasador Austije gospodin Nicolaus Lutterotti, kao i gospo─Ĺa Erika Teoman Brenner trgovinska savetnica pri Ambasadi Austrije. Prisutnima su se obratili i nova direktorka Melanija Pavlovi─ç navode─çi da naredni period sa sobom donosi pregr┼ít izazova, ali da zajedni─Źkim snagama mo┼żemo samo da podignemo poslovanje na vi┼íi nivo. Svoju re─Ź je dao i odlaze─çi direktor kompanije J.u.A. Frischeis, Sa┼ía Brankovi─ç isti─Źu─çi da dobro utemeljen posao ostavlja u dobrim rukama nove direktorke.

Otvaranje JAF Showroom-a u Beogradu

Otvaranje JAF Showroom-a u Beogradu

Kolege iz filijala u Bosni i Hrvatskoj bili su na┼ía velika podr┼íka u pravljenju prvih koraka na tr┼żi┼ítu Srbije, s obzirom na iskustvo ste─Źeno u otvaranju filijala u zemljama neposrednog okru┼żenja sa sli─Źnim ekonomskim prilikama. Mnogobrojne arhitekte, saradnici i prijatelji su svojim prisustvom dali podr┼íku u daljem kreiranju i stvaranju JAF pri─Źe.

Otvaranje JAF Showroom-a u Beogradu

Otvaranje JAF Showroom-a u Beogradu

Kao jedan od vode─çih trgovaca plo─Źastim materijalima, drvnom gra─Ĺom i ostalim proizvodima od drveta u Evropi, kompanija J.u.A. Frischeis godinama strpljivo radi i gradi svoju sliku uspe┼ínog i pouzdanog partnera i poslodavca na tr┼żi┼ítu Srbije. Sinonim za posve─çenost, pouzdanost, kvalitet i partnerski odnos je ono ┼íto odvaja J.u.A. Frischeis od ostalih kompanija.

JAF logo

JAF d.o.o. Nova Pazova

Prodajni centar: Industrijska zona, Voja─Źki put bb, 22330 Nova Pazova

T: +381 22 328 125
Showroom
Poslovni centar GTC Green Heart, Bul. Milutina Milankovi─ça 11b, 11070 Novi Beograd
info@jaf.rs
www.jaf.rs