Connect with us
Novosti

Drvo je naš svet! Otvaranje JAF Showroom-a u Beogradu

Ambasador Austije gospodin Nicolaus Lutterotti i nova direktorka Melanija Pavlović

Novo poglavlje kompanija J.u.A. Frischeis d.o.o.

Poslovni centar GTC Green Heart, u bulevaru Milutina Milankovića 11b, postao je naše uporište na Novom Beogradu. Vođeni željom da se približimo kupcima i saradnicima otvaramo vrata moderno opremljenog izložbenog prostora u srcu svih zbivanja – Beogradu.

Sredinom novembra imali smo priliku da nakon više od 10 godina poslovanja krunišemo naše postojanje u Srbiji otvaranjem modernog izložbenog prostora u Beogradu.
U želji da se približimo našim poslovnim partnerima, saradnicima, a najpre kupcima koji su ključ našeg uspešnog poslovanja otvaramo Showroom kao naš drugi punkt u Srbiji uz već postojeći prodajno-izložbeni prostor u Novoj Pazovi.

Ambasador Austije gospodin Nicolaus Lutterotti

Ambasador Austije gospodin Nicolaus Lutterotti

Na koktelu upriličenom povodom otvaranja JAF Showroom-a imali smo tu čast da istom prisustvuju Ambasador Austije gospodin Nicolaus Lutterotti, kao i gospođa Erika Teoman Brenner trgovinska savetnica pri Ambasadi Austrije. Prisutnima su se obratili i nova direktorka Melanija Pavlović navodeći da naredni period sa sobom donosi pregršt izazova, ali da zajedničkim snagama možemo samo da podignemo poslovanje na viši nivo. Svoju reč je dao i odlazeći direktor kompanije J.u.A. Frischeis, Saša Branković ističući da dobro utemeljen posao ostavlja u dobrim rukama nove direktorke.

Otvaranje JAF Showroom-a u Beogradu

Otvaranje JAF Showroom-a u Beogradu

Kolege iz filijala u Bosni i Hrvatskoj bili su naša velika podrška u pravljenju prvih koraka na tržištu Srbije, s obzirom na iskustvo stečeno u otvaranju filijala u zemljama neposrednog okruženja sa sličnim ekonomskim prilikama. Mnogobrojne arhitekte, saradnici i prijatelji su svojim prisustvom dali podršku u daljem kreiranju i stvaranju JAF priče.

Otvaranje JAF Showroom-a u Beogradu

Otvaranje JAF Showroom-a u Beogradu

Kao jedan od vodećih trgovaca pločastim materijalima, drvnom građom i ostalim proizvodima od drveta u Evropi, kompanija J.u.A. Frischeis godinama strpljivo radi i gradi svoju sliku uspešnog i pouzdanog partnera i poslodavca na tržištu Srbije. Sinonim za posvećenost, pouzdanost, kvalitet i partnerski odnos je ono što odvaja J.u.A. Frischeis od ostalih kompanija.

JAF logo

JAF d.o.o. Nova Pazova

Prodajni centar: Industrijska zona, Vojački put bb, 22330 Nova Pazova

T: +381 22 328 125
Showroom
Poslovni centar GTC Green Heart, Bul. Milutina Milankovića 11b, 11070 Novi Beograd
info@jaf.rs
www.jaf.rs