Connect with us
Novosti

Sky-Frame se odlu─Źuje za SWISSPACER distancere

Perfekcija do najsitnijeg detalja

Kao vodec╠üi me─Ĺunarodni dobavlja─Ź kliznih prozorskih sistema bez okvira, Sky-Frame iznad svega ceni optimalnu kombinaciju najsavremenijih tehnologija i nepogre┼íivog arhitektonskog dizajna. Razvoj proizvoda i konstrukcija zahtevaju preciznost i savr┼íenstvo do najsitnijih detalja – zbog ─Źega se ┼ívajcarska kompanija vec╠ü du┼żi niz godina oslanja na inovativne distancere kompanije SWISSPACER.

Osnovana 2002. godine, kompanija Sky-Frame trenutno zapo┼íljava oko 180 ljudi u sedi┼ítu za razvoj i proizvodnju u Frauenfeldu (CH), a tako─Ĺe je zastupljena ┼íirom sveta sa predstavni┼ítvima u Antverpenu, Rothristu, Be─Źu, Milanu, Londonu i Los Angelesu. Kompanijini izvanredni klizni prozorski sistemi bez okvira do sada su ugra─Ĺeni u preko 8.500 gra─Ĺevinskih projekata na ┼íest kontinenata.

Koristec╠üi velike staklene fasade, Sky-Frame bri┼íe granicu izme─Ĺu zatvorenih i spolja┼ínjih prostora – da bi stvorio jedinstvena ┼żivotna iskustva. Za stru─Źnjaka za klizne prozore velika pretenzija na kvalitet i dizajn zapo─Źinje odabirom i saradnjom sa dobavlja─Źima. Rukovodilac nabavke Ren├ę Knup obja┼ínjava: ÔÇ×Odlu─Źujemo se isklju─Źivo za partnere koji mogu ispuniti na┼íe visoke zahteve za tehnologije koje su sigurne za buduc╠ünost, fleksibilnost, sigurnost snabdevanja kao i sveobuhvatan proces i sistem upravljanja za┼ítitom ┼żivotne sredine. Verujemo u po┼ítenu i pouzdanu saradnju, jer je to najbolja osnova za jedinstvene i inspirativne proizvode. ÔÇť

SWISSPACER distanceri se mogu harmoni─Źno integrisati u ivicu filigranskog ostakljenja

SWISSPACER distanceri se mogu harmoni─Źno integrisati u ivicu filigranskog ostakljenja

Harmoni─Źna integracija u povec╠üanje energetske efikasnosti

Imajuc╠üi ovo na umu, inovativni distanceri SWISSPACER Ultimate koriste se u sistemima kliznih prozora bez okvira koje nudi Sky-Frame vec╠ü niz godina. Iz dobrih razloga, kako obja┼ínjava Ren├ę Knup: ÔÇ×Na┼íi sistemi se odlikuju u maksimalnoj transparentnosti, jasnim linijama i vrlo uskim prikazima profila. SWISSPACER distanceri se mogu harmoni─Źno integrisati u ivicu filigranskog ostakljenja – bez vidljivog odstupanja. Izgled crne plastike tako─Ĺe ide bolje sa na┼íim proizvodom od re┼íenja koja uklju─Źuju hromirani ─Źelik. ÔÇť

SWISSPACER Ultimate, tako─Ĺe, impresionira u potpunosti iz perspektive klju─Źnih energetskih vrednosti. Koristi se u kod zastakljivanja kliznih prozora, posti┼że mnogo ni┼żu toplotnu provodljivost i podi┼że temperaturu do 2 ┬░ C. Za dvostruko zastakljene aluminijumske sisteme sa termi─Źkim prekidom to zna─Źi vrlo dobru vrednost Psi od 0,036, a kod trostrukog zastakljivanja ─Źak 0,031.

Sa ni┼żim vrednostima Psi, vrednost Uv celokupnog sistema je, tako─Ĺe, znatno pobolj┼íana. Ren├ę Knup: ÔÇ×Energetska efikasnost i odr┼żivost su veoma va┼żni kriterijumi za nas u oblasti razvoja proizvoda. SWISSPACER distanceri poma┼żu na┼íim sistemima da ispune najvi┼íe zahteve. ÔÇť Sam distancer tako─Ĺe ima vrlo dobru stabilnost ÔÇô u trendu sve vec╠üih formata zastakljenja i samim tim te┼żih komponenata, ovo je aspekt koji se ne mo┼że zanemariti.

Inovativni distanceri SWISSPACER Ultimate koriste se u sistemima kliznih prozora bez okvira koje nudi Sky-Frame

Inovativni distanceri SWISSPACER Ultimate koriste se u sistemima kliznih prozora bez okvira koje nudi Sky-Frame

Inovativni sistem kliznih prozora za hladne regije

Sky-Frame tako─Ĺe postavlja nove standarde u pogledu estetike i energetske efikasnosti u novoj varijanti 3 sistema ÔÇ×PlainÔÇť, koja je nedavno lansirana na tr┼żi┼íte. Posebnost: klizni prozor klizi preko izuzetno uskog i gotovo nevidljivog podnog otvora. Prostor izme─Ĺu nastavlja podnu oblogu, oja─Źavajuc╠üi tako utisak tekuc╠üeg prelaska iznutra u spolja.

Trostruko zastakljeni elementi do 2,3 x 4 metra opremljeni su vrhunskim izolacionim materijalima – uklju─Źujuc╠üi SWISSPACER Ultimate. Ovo osigurava konstantan termi─Źki prekid, a tako─Ĺe omoguc╠üava upotrebu sistema ÔÇ×Plain 3ÔÇť u posebno hladnim regionima.

Elmar Rastner, ┼íef marketinga i prodaje za Ju┼żnu Evropu i Severnu Ameriku u SWISSPACER-u, obja┼ínjava: ÔÇ×Odu┼íevljeni smo ┼íto Sky-Frame ponovo veruje u na┼íe distancere koji su ugra─Ĺeni u ovom inovativnom sistemu i ┼íto smo u stanju da pomognemo u postizanju preciznosti i savr┼íenstva do najsitnijih detalja. To je ono ┼íto nas svakodnevno pokrec╠üe kao lidera u tehnologiji. ÔÇť

www.swisspacer.com

SWISSPACER
Vetrotech Saint-Gobain (International) AG
Sonnenwiesenstra├če 15
8280 Kreuzlingen
Švajcarska
info@swisspacer.com
www.swisspacer.com