Connect with us
Novosti

SN Trade & ArchyEnergy za ─Źistu kao staklo i odr┼żivu budu─çnost

Ubrzani razvoj modernog sveta koga karakteri┼íu velike promene u svakom segmentu poslovanja i ┼żivota, rezultirao je i velikim promenama kada je potro┼ínja energije u pitanju. Iako se poslednjih godina vode ozbiljne kampanje kada je u┼íteda energije u pitanju, situacija je prili─Źno alarmantna. Jedna od grana privrede koja je uvidela kolika je li─Źna odgovornost u pogledu takve, trenutne situacije, jeste gra─Ĺevinarstvo.

Odgovorne kompanije i stru─Źna javnost u velikoj meri rade na re┼íavanju ovog problema, a ┼íto se ogleda u proizvodnji i kori┼í─çenju novih tehnologija i zelenih materijala, koji su energetski efikasni i koji ─çe doprineti smanjivanju eksploatacije energetskih izvora, a ujedno doprineti razvoju energetski odr┼żivog gra─Ĺevinarstva.

ArchyEnergy logo

Upoznavanje stru─Źne, ali i ┼íire javnosti o ovakvim poduhvatima, bio je inicijalna kapisla za organizaciju ArchyEnergy konferencije, koja ─çe se odr┼żati 8. i 9. aprila u Master centru Novosadskog sajma. Na samoj konferenciji, u toku dva konferencijska dana, kroz sedam panela, svoja iskustva, znanja, informacije podeli─çe i razmeni─çe stru─Źna javnost u vidu arhitekata, predstavnika investitora, gra─Ĺevinskih kompanija, projektnih biroa, investicionih kompanija. Sa druge strane, na AchyEnergy izlo┼żbi, gra─Ĺevinske kompanije predstavi─çe svoje proizvode, usluge i re┼íenja, ─Źija upotreba ─çe doprineti energetskoj efikasnosti i stvaranju odr┼żive budu─çnosti.

Pored 25+ kompanija koje su obezbedile svoje u─Źe┼í─çe na ArchyEnergy konferenciji, jedna od kompanija je i SN Trade d.o.o.

SN Trade je kompanija sa sedi┼ítem u Novom Sadu, koja je nastala po─Źetkom devedesetih godina dvadesetog veka. Ova firma se bavi se bavi obradom stakla za enterijer i eksterijer. U svom prozvodnom programu imaju proizvode ┼íiroke primene koje zadovoljavaju profesionalno i kvalitetno izvo─Ĺenje najrazli─Źitijih projekata. Industrijsko staklo za potrebe gra─Ĺevinarstva, izolaciono staklo, staklo za zimske ba┼íte, terase, staklene ograde, staklo za stolariju, stakleni name┼ítaj, tu┼í kabine i sl. deo su ponude SN trade firme.

Staklena fasada

Staklena fasada

Pored visoko energetskih proizvoda, SN Trade nudi i usluge stru─Źnih timova koji vode proces od samog starta, izbora adekvatnog stakla, do njegove ugradnje i primene.

Ukoliko ┼żelite da uz SN Trade date doprinos stvaranju sigurnije, zdravije, odr┼żive budu─çnosti, sada je pravo vreme da se prijavite za u─Źe┼í─çe na ArchyEnergy konferencijskom delu ili da rame uz rame sa SN Trade firmom predstavite svoje zelene, energetski efikasne proizvode, sisteme ili re┼íenja, ─Źije ─çe kori┼í─çenje i primena biti podjednako va┼żna sada┼ínjim, ali i budu─çim generacijama.

Regionalna konferencija pod nazivom Zelena arhitektura za odr┼żivu energetsku budu─çnost vas poziva da budete jedan od 25+ kompanija na ArchyEnergy izlo┼żbi, jedan od 40+ panelista koji ─çe doprineti ┼íirenju svesti o zna─Źaju primene zelenih materijala, energetskoj efikasnosti i odr┼żivoj budu─çnosti, jedan od 600+ posetilaca koji ─çe saznati kako da izborom energetski efikasnih materijala da svoj doprinos opstanku sada┼ínjosti i budu─çnosti.

Staklo je jedan od materijala koji, ukoliko je kvalitetno i poseduje toplotnu i zvu─Źnu izolaciju, pru┼ża veliku u┼ítedu energije, daje svoj doprinos smanjenu tro┼íkova i stvaranju energetski efikasnih objekata i zdravije budu─çnosti.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja kada su staklo i proizvodi od stakla u pitanju, SN Trade tim vas ─Źeka na ArchyEnegy izlo┼żbi da vam da odgovore. Nemojte to propustiti. Vidimo se!

Registracija i ulaznice na sajtu ArchyEnergy konferencije!