Connect with us
Enterijer

Norveški radijatori greju građane Srbije već 19 sezona!

Rovex inženjering - Norveški radijatori, grejanje

Rovex inženjering je, uviđajući potrebu za zdravim i ekonomičnim grejanjem, uspostavio saradnju sa norveškom kompanijom ADAX i u Srbiji predstavio najnoviju seriju radijatora serije GLAMOX 3001, sada već davne, 2000. godine. Radijatori ove serije ubrzo su postali popularni pod nazivom norveški radijatori.

Stalni razvoj i unapređenje proizvoda kao i potreba da se udovolji zahtevima kupaca doveli su razvoja modela ADAX NEO koji se svojim dizajnom i paletom boja uspeo da se uklopi u svaki prostor. Osluškujući zahteve naših kupaca i poslovnih ljudi koji žele da imaju jednostavno grejanje koje ne zahteva posebno programiranje na tržište smo lansirali i seriju ADAX ECO BASIC 2017. godine.

Cirkulacija vazduha kroz radijator je potpuno prirodna. Precizan elektronski termostat omogućuje korisnicima da energiju za grejanje troše u skladu sa sopstvenim potrebama i ritmom života. Sistemi grejanja GLAMOX 3001 i ADAX NEO mogu se prilagoditi potrebama i načinu života i omogućiti uštedu energije i do 50% u odnosu na druge klasične sisteme grejanja.

Norveški radijatori GLAMOX, ADAX NEO i ADAX ECO BASIC su upravo spoj lepog dizajna i kvalitetnog grejanja. Dizajn bez oštrih ivica i niska temperatura tela radijatora veoma su bitni, posebno u objektima u kojima borave deca.

Norveški radijatori su idealno rešenje za Vaš stan, kuću ili poslovni prostor.

  • Ekonomičnost
  • Veoma skladan skandinavski dizajn
  • Besprekoran kvalitet izrade
  • Dugovečnost proizvoda
  • Garancija od 5 godina

Rovex inženjering d.o.o.

ROVEX INŽENJERING d.o.o.
Đorđa Stanojevića 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
+381 11 785 68 33
+381 11 311 52 08
prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs