Connect with us
Enterijer

Norve┼íki radijatori greju gra─Ĺane Srbije ve─ç 19 sezona!

Rovex in┼żenjering je, uvi─Ĺaju─çi potrebu za zdravim i ekonomi─Źnim grejanjem, uspostavio saradnju sa norve┼íkom kompanijom ADAX i u Srbiji predstavio najnoviju seriju radijatora serije GLAMOX 3001, sada ve─ç davne, 2000. godine. Radijatori ove serije ubrzo su postali popularni pod nazivom norve┼íki radijatori.

Stalni razvoj i unapre─Ĺenje proizvoda kao i potreba da se udovolji zahtevima kupaca doveli su razvoja modela ADAX NEO koji se svojim dizajnom i paletom boja uspeo da se uklopi u svaki prostor. Oslu┼íkuju─çi zahteve na┼íih kupaca i poslovnih ljudi koji ┼żele da imaju jednostavno grejanje koje ne zahteva posebno programiranje na tr┼żi┼íte smo lansirali i seriju ADAX ECO BASIC 2017. godine.

Cirkulacija vazduha kroz radijator je potpuno prirodna. Precizan elektronski termostat omogu─çuje korisnicima da energiju za grejanje tro┼íe u skladu sa sopstvenim potrebama i ritmom ┼żivota. Sistemi grejanja GLAMOX 3001 i ADAX NEO mogu se prilagoditi potrebama i na─Źinu ┼żivota i omogu─çiti u┼ítedu energije i do 50% u odnosu na druge klasi─Źne sisteme grejanja.

Norveški radijatori GLAMOX, ADAX NEO i ADAX ECO BASIC su upravo spoj lepog dizajna i kvalitetnog grejanja. Dizajn bez oštrih ivica i niska temperatura tela radijatora veoma su bitni, posebno u objektima u kojima borave deca.

Norveški radijatori su idealno rešenje za Vaš stan, kuću ili poslovni prostor.

  • Ekonomi─Źnost
  • Veoma skladan skandinavski dizajn
  • Besprekoran kvalitet izrade
  • Dugove─Źnost proizvoda
  • Garancija od 5 godina

Rovex in┼żenjering d.o.o.

ROVEX IN┼ŻENJERING d.o.o.
─Éor─Ĺa Stanojevi─ça 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
+381 11 785 68 33
+381 11 311 52 08
prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs